Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu

Vloženo
Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu

Tak třeba u starýho terčíku je osvětlení tedy cestičky na tišťáku pro ledky nezávislé na obvodu pro odpory a kontakty na spínače co se nachází na tom stejným tištáku, takže by se to ovlivnit nemělo tím zmačknutím

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...