tweetak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdravim, prosim potreboval bych poradit ohledne navigace... mam PPC LOOX 720 s GPS . Mam tam tomtoma,ale neni problem. Muzu mit od kamarada i IGO 06... Prosim jak se nahravaji do navi informace o radarech atp. z hlediska policie...je to mozne i hlasove - aby to na me rvalo? Kde se da volit jestli potrebuju aktualne navigovat nejkratsi cestou nebo nejrychlejsi - pri vypoctu trasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdravim,prosim potreboval bych poradit ohledne navigace... mam PPC LOOX 720 s GPS . Mam tam tomtoma,ale neni problem. Muzu mit od kamarada i IGO 06... Prosim jak se nahravaji do navi informace o radarech atp. z hlediska policie...je to mozne i hlasove - aby to na me rvalo? Kde se da volit jestli potrebuju aktualne navigovat nejkratsi cestou nebo nejrychlejsi - pri vypoctu trasy? ty radary najdes na www.poi.cz je to jednoduchy nahrajes do adresare s mapou a pak jen povolis nove body zajmu, nastavis si jak na ne chces upozornovat atd. ohledne vypoctu trasy se to nekde nastavi, nevim ted presne kde, ale to najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ty radary najdes na www.poi.cz je to jednoduchy nahrajes do adresare s mapou a pak jen povolis nove body zajmu, nastavis si jak na ne chces upozornovat atd.ohledne vypoctu trasy se to nekde nastavi, nevim ted presne kde, ale to najdes ok zkusim to a je moznost nastaveni upozornovani pokud jedu vic nez je povolena rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ok zkusim to a je moznost nastaveni upozornovani pokud jedu vic nez je povolena rychlost? V novy verzi se to zobrazuje na liste cervene, pokud prekrocis povolenou rychlost v danem miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 V novy verzi se to zobrazuje na liste cervene, pokud prekrocis povolenou rychlost v danem miste nova verze...tou minis 7?ale tu ja nemam origo nevis kde se da stahnout leva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 nova verze...tou minis 7?ale tu ja nemam origo nevis kde se da stahnout leva? Myslel sem 6kovou radu, sedmickovou sem jeste nezkousel. Jinak vsechno se vali na netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Myslel sem 6kovou radu, sedmickovou sem jeste nezkousel. Jinak vsechno se vali na netu :-) ty mas 6tku "plnou"? ja mam asi nejakou orezanou.me to nic nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ty mas 6tku "plnou"? ja mam asi nejakou orezanou.me to nic nedela. Jina verze neni, jen jedna co ja vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jina verze neni, jen jedna co ja vim myslim verzi,kttera bude plna doplnku...nebo se to strka vsechno do rootu karty jako mapy? a jsem liny opravovat to T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 myslim verzi,kttera bude plna doplnku...nebo se to strka vsechno do rootu karty jako mapy? a jsem liny opravovat to T Vetsinou stahnes samotnej program a vsechny mapy si pak stahnes ktery potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 upozorneni na prekroceni rychlosti umi snad i ta nejblbejsi navigace ale garantuju ti, ze te to velice brzo omrzi. Upozornuje totiz i hlasove a kdyz to pak vsechno sectes, je navigace desne ukecana, coz vetsina lidi pocituje docela negativne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) TomTom na překročení nemluví, jen ukazuje. Ale musí to být v mapě, co mám poslední tak ani tam to není všude a někde i blbě, takže to nepoužívám. Jinak TomTom7 ještě pro PDA není. Jinak pokud by jsi chtěl, mám tu na TomToma manuál v pdf, je to 4MB, takže meil em, sem se to nevleze. Editováno: 11. leden 2008, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) TomTom na překročení nemluví, jen ukazuje. Ale musí to být v mapě, co mám poslední tak ani tam to není všude a někde i blbě, takže to nepoužívám. Jinak TomTom7 ještě pro PDA není. Jinak pokud by jsi chtěl, mám tu na TomToma manuál v pdf, je to 4MB, takže meilem, sem se to nevleze. Mě mluví, něco jako: "pozor, mobilní radar.." pozor, semafor radar....atd, podle toho o jaký jde. Stáhl jsem to někde na netu. Přidáno normálně na kartu k mapě a Poi bodům. Tomtom verze 6.02, jak PDA, tak mobil. Kdo má zájem tak je to tady: http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=424ea106eb2cdc199622b0c9df6bdfeb Stačí to jen nakopírovat do složky s mapou na kartě k POI radarům. Editováno: 11. leden 2008, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 To jo, ale nemluví překroční rychlosti. Jinak novej hlas jako alternativa k Miloslavovi a hlasový upozornění na radary najdete tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 To jo, ale nemluví překroční rychlosti. Jinak novej hlas jako alternativa k Miloslavovi a hlasový upozornění na radary najdete tady. Máš pravdu, špatně jsem si to přečetl. IGO to umí, ovšem každý to vypíná už po prvním kilometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ty poi body hodim do rootu na karte? a samo se to nacte? jak aby me to varovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ty poi body hodim do rootu na karte? a samo se to nacte? jak aby me to varovalo? TY POI hodíš do Adresáře s mapou. Potom v nastavení TomToma vyber správa BZ a Upozornit na blízký BZ a dál tě to už povede. S těmi POI si stáhni i obrázky těch BZ ať je máš v mapě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 TY POI hodíš do Adresáře s mapou. Potom v nastavení TomToma vyber správa BZ a Upozornit na blízký BZ a dál tě to už povede. S těmi POI si stáhni i obrázky těch BZ ať je máš v mapě. ok jdu na to drztee mi palce d:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 kde se da v tomtomovi delat vyber jestli chci navigovat ted kratsi trasou nebo rychlejsi trasou? jde mi o to,ze me to nekdy ma tendenci vodit uplne nekde po dalnicich,kdyz to je pres pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 V nastavení vyber Předvolby plánování a vyber Dotázat se při každém plánování a von se tě potom zeptá při plánování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 V nastavení vyber Předvolby plánování a vyber Dotázat se při každém plánování a von se tě potom zeptá při plánování. ale tam neni,kdyz dam navigovat na ...neco... aby mi to dalo vyber jestli kratsi nebo rychlejsi :/ a navic mi poi nejde. nahral sem to tam a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ale tam neni,kdyz dam navigovat na ...neco... aby mi to dalo vyber jestli kratsi nebo rychlejsi :/a navic mi poi nejde. nahral sem to tam a nic. tak mi to nejde sakraaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 (editace) U Tomtom 6 je dle mého chyba, že možnost určení způsobu navigování (nejrychlejší/nejkratší) nelze určit při vyhledání trasy jako u Tomtom 5. Jestli chceš navigovat na nejkratší, musíš to nastavit již v menu - změnit předvolby - další - další - předvolby plánování. Co se týče upozorňování na překročení rychlosti, je to vážně nepoužitelné (aspoň v Praze). Nejsem si jistý, jestli i u iGO se dávají POI do adresáře s kartou jako u Tomtom. Bohužel to teď nezkusím, protože jsem iGO odinstaloval a MDA má u sebe přítelkyně. Co ti nejede? POI v Tomtom? Tam by neměl být žádný problém. Jestli jsi je vážně dal do složky s mapou (musí to být mapa, kterou používáš). Možná je problém v tom, že jsi nenastavil upozornění na blízký pod zájmu (POI). A ještě malá připomínka, stahuj i obrázky bodů. R. Editováno: 12. leden 2008, autor: Zekon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2008 U Tomtom 6 je dle mého chyba, že možnost určení způsobu navigování (nejrychlejší/nejkratší) nelze určit při vyhledání trasy jako u Tomtom 5. Jestli chceš navigovat na nejkratší, musíš to nastavit již v menu - změnit předvolby - další - další - předvolby plánování.Co se týče upozorňování na překročení rychlosti, je to vážně nepoužitelné (aspoň v Praze). Nejsem si jistý, jestli i u iGO se dávají POI do adresáře s kartou jako u Tomtom. Bohužel to teď nezkusím, protože jsem iGO odinstaloval a MDA má u sebe přítelkyně. Co ti nejede? POI v Tomtom? Tam by neměl být žádný problém. Jestli jsi je vážně dal do složky s mapou (musí to být mapa, kterou používáš). Možná je problém v tom, že jsi nenastavil upozornění na blízký pod zájmu (POI). A ještě malá připomínka, stahuj i obrázky bodů. R. dal jsem to fakt do ty slozky a kdyz jsem delal upozornovani na POI body,tak mi to ty nove nenabidlo...az budes mit mda u sebe dej vedet , kdyztak to muzeme poresit po skype ... nick: tweety_auf_LSD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 U TomToma 6 jde taky vybrat jakou trasu. Dej Změnit předvolby, Předvolby plánování a tam z aškrtni to první - Dotázat se vždy.Ty POI, mají ty soubory příponu ov2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.