MilanF Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ahojte dnes som mal auto na zdvihaku znovu a zas, lebo som vymenil loziska aj kotuce a furt hadze volantom pri brzdeni jak dive. Po obhliadke podvozku som si vsimol ze tyc priecneho stabilizatora je asi v strede napravy ohnuta. Stabilizator bol opravovany (mam r.v 2000), boli vymenene gumy a privarene podlozky. Auto furt (aj po digi geometrii) berie doprava a nemozem nikde najst foto stabilizatora, ci to tam ma byt tak skrivene v strede ci nie. Prikladam foto. Fotene je to spredu od prednej masky zhruba v strede napravy. Ma to tak byt alebo nie ? Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendam Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Asi to tak bude .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Asi to tak bude .... do frasa, uz som si myslel ze som prisiel na to preco mi to bubnuje pri brzdeni a berie doprava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Stabilizatom to nebude. Ten by ti ťukal na nerovnostiach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts