Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl bych se zeptat: Jak je u Superbu řešený pohon 4x4? Někde jsem četl (myslím, že ve Škoda magazínu z léta), že je trvalý. Nebo jsou jako u Octavie poháněna přední kola a v případě prokluzu se připojí i zadní?

Vloženo
Jj,začátek výroby SII-Combi je konec listopadu 2009 a prodej od 2010......viz.zde článek.

no, tak ať si ho teda strčej do prdele. Konkurence jak svině a oni místo urychlení to ještě oddálej. Tak hlavně aby po tom "úspěchu" s limuzínou na to kombo vůbec ještě došlo.

Vloženo

Tak doplním aktuálne info aj sem, od 41KT už je možné objednať Superb vo výbave Comfort. Treba však objednať chrómový paket, do konca MR2009 je pre Comfort bez príplatku.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Superb získává ve světě ocenění: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/SuperB-Zlaty-Volant.htm

tak tohle nechápu a napadaj mně jen 3 možnosti :

1) mám totální nevkus a nevim, co je pěkný

2) když to hodnotili, muselo to stát prdelí ke zdi

3) hodnotili to chovanci slepeckýho ústavu

Ne, vážně, ze zadního pohledu to auto musí propadnout i v poměrně chabý konkurenci. Taky to zezadu nikde moc neukazujou. Ale to je podobný jako s ženskou, žejo. Tam taky nejde jen o pomíjivou krásu, ale především o duši. :smich:

Vloženo (editace)

mně se jinak to auto taky líbí, ale ten zadek je nad moje síly

p.s. víš proč to má takovou nepěknou prdel ? To když se práce na SII chýlily ke konci a až na ten zadek to bylo hotový, tak se designeři z radosti, že už to maj za sebou tak strašně vožrali, že v tom rauši vymysleli tohle. A když se z toho na druhej den probrali, řekli si : no bóže, dyť to zase tak hrozný neni, přece to nebudem předělávat. A tak vzniknul S II.

Takhle nějak si představuju, že k tomu muselo dojít, protože dokurvit tak pěkný auto může snad jen totálně vožralej.

Editováno: , autor: jirkaK

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...