omegus Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Čaute chlopi potřeboval bych poradit dneska mi na mojí octě začalo něco dřít a vrzat u předních kol vůbec netuším co to může být, svezl jsem v tom kámoše a ten mi řekl že to budou silentbloky no nevím. Projevuje se to tím že při malé rychlosti něco dře a vrže ale když se rozjedu rychleji tak to přestane nevíte co by to mohlo být díky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Kurde ještě jsem zapoměl na tu nejhlavnější věc jel jsem do zatáčky, volant jsem měl na max. doleva a auto ůplně nezatáčelo jelo prostě rovně a to v tu chvíli vrzalo a dřelo nejvíc tak to je vše díky za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Kurde ještě jsem zapoměl na tu nejhlavnější věc jel jsem do zatáčky, volant jsem měl na max. doleva a auto ůplně nezatáčelo jelo prostě rovně a to v tu chvíli vrzalo a dřelo nejvíc tak to je vše díky za případné odpovědi Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost. nbo nevím já jsem to měl totiž před koncem roku nabourané na pravý přední bok, ale při opravě kontrolovaly nápravu žádná vada tam nebyla jenom prý seřídily geometrii tak nevím a ted začalo dělat to co jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 U mne to byl krycí plech kotouče, byl příliš blízko kotouče a ty jemné kamínky tam zůstávaly. Stačilo jen přihnout a bylo po vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak nikdo nic víc neví čím by to mohlo být???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak nikdo nic víc neví čím by to mohlo být???? kotouce a desky mas ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak nikdo nic víc neví čím by to mohlo být???? To myslíš že tu je někdo jasnovidec nebo telepat? Logicky když mi na autě něco vrže nebo dře a podobně, tak dám auto na zvedák a zkontroluju co se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.