maca Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) ŠKODA Fabia RS TMBWU26Y374171495 modrá metalíza malé zimní bíle plechové kola 3Z0 5757 nápis na kufrových dveřích ANDREA Rally Team, Případně informace dejte vědet na email bujacek@seznam.cz FOTO vozu, ovšem nyní je bez nálepek Michl Motorsport Pro nálezce finanční odměna! Editováno: 18. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mika.Makkinen Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Hele, už jsem ti to psal na offroadforu. mrkni na www.sherlog.cz - odcizeno, nalezeno. Je tam RS odcizená z Brna a přes Uh. Brod přejela na Slovensko. Nalezena v Topolčanech. Bych dal krk na to, že je to stejná skupina čórkařů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Hele, už jsem ti to psal na offroadforu. mrkni na www.sherlog.cz - odcizeno, nalezeno. Je tam RS odcizená z Brna a přes Uh. Brod přejela na Slovensko. Nalezena v Topolčanech. Bych dal krk na to, že je to stejná skupina čórkařů. mě jsi to mohl těžko psát ,já na ofroad forum nechodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Dodržujte pravidla této sekce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.