Štěpán Suchánek Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc Jedna stoji 9000Kc-jen kostra, chlapik co je bezne ma v momentalni dobe nema k dispozici. (prej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jedna stoji 9000Kc-jen kostra, chlapik co je bezne ma v momentalni dobe nema k dispozici. (prej) A muzes me na nej hodit kontakt?? Ja bych se snim spojil a dohodnul diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A muzes me na nej hodit kontakt?? Ja bych se snim spojil a dohodnul diky moc Zkus Alessia tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zkus Alessia tady Ten je prave momentalne nema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 předem se omlouvám, ale nedá mi to. chápu investice do maxidotu, do volantu, do kol, xenonů atd atd, ale investici 9tis Kč do sedaček v elektrice ne (teď řeším dodatečnou investici, když mám non electric sedačky). když vezmu, že auto mám už přes 3roky, tak sedačku jsem šteloval tak maximálně 2x (bederní opěrku a sklon sedáku), takže tahle investice mi přijde rovna výhozu peněz z okna. zkuste mě přesvědčit o opaku, rád se poučím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 předem se omlouvám, ale nedá mi to. chápu investice do maxidotu, do volantu, do kol, xenonů atd atd, ale investici 9tis Kč do sedaček v elektrice ne (teď řeším dodatečnou investici, když mám non electric sedačky). když vezmu, že auto mám už přes 3roky, tak sedačku jsem šteloval tak maximálně 2x (bederní opěrku a sklon sedáku), takže tahle investice mi přijde rovna výhozu peněz z okna. zkuste mě přesvědčit o opaku, rád se poučím... Proste luxus...o nicem jinym to neni. Pak je jeste dobry kdyz pouziva auto vic lidi, tak kazdej ma svuj vlastni DO a po odemceni se mu vsechno nastavi tak jak mel pred tim. A tohle je pro me taky zbytecny. Ja uvazuji o el. sedackach jen kvuli tomu ze bych si ji nechal precalounit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Proste luxus...o nicem jinym to neni. Pak je jeste dobry kdyz pouziva auto vic lidi, tak kazdej ma svuj vlastni DO a po odemceni se mu vsechno nastavi tak jak mel pred tim. A tohle je pro me taky zbytecny. Ja uvazuji o el. sedackach jen kvuli tomu ze bych si ji nechal precalounit. jak píše Luke, pokud jezdí s autem jeden člověk, sedačky se v podstatě nehejbají a je tudíž nesmysl je elektrifikovat. Druhá věc je, že jsem v rámci vylepšování do toho křápu už nacpal taky spoustu zbytečných peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jak píše Luke, pokud jezdí s autem jeden člověk, sedačky se v podstatě nehejbají a je tudíž nesmysl je elektrifikovat. Druhá věc je, že jsem v rámci vylepšování do toho křápu už nacpal taky spoustu zbytečných peněz. Mas el. sedacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není. Jo, je to tak presne jak pises. +Zrcatka. Pojezd je samozrejme elektrickej. Editováno: 21. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Mas el. sedacky? sem to napsal, ne ? Co bych s nima dělal, když to řídím jenom já. Ani nepamatuju, kdy jsem se sedačkou naposledy pohnul. Snad když mi něco upadlo a nemohl jsem to najít. Ale samozřejmě, jde o komfort, jako u řady jiných věcí v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Hm tak koukam ze se o tom rozjela naka debata. Je to jenom o luxusu a me se luxus libi u me sedacku moc nemenim ale u spolujezdce skoro porat. Chtel bych sedacky v elektrice a precalounit na kuzi. Spsi jsem myslel nekde sehnat pouzite sedacky v elektrice ale to asi jen tak nekdo nebude pordavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 No o jedněch bych věděl...neukamenujte mě za to.. http://www.novinky.cz/clanek/131508-kolony...zke-nehode.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Nevite kde sehnat sedacky v elektrice??? Mam normalni ovladani a chtel bych tam dat v elektrice a nikde na netu je nemuzu sehnat a ani nevim kolik stoji. Dekuju za pomoc Celkom dobre elektricke sedatko maju v americkych väzniciach, ale neviem ci su na predaj hihi uz som ticho Editováno: 24. leden 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Sedačky v elektrice jsou luxus jenže je to mnohem pomalejší než mechanické ovládání. Než s el. sedačkou někam dobzučím v jednoum směru tak mechanickou už mám kompletně přestavenou. Jediné v čem mi přijdou el. lepší je paměť na nastavení pro různé řidiče, jinak je to IMHO o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 počkej Doli, to existuje fce, že na víc dálkových ovladačů se dá uložit různý nastavení polohy sedačky a při odemčení se aktivuje příslušný nastavení? tak to je mazec, to jsem nevěděl. nicméně i tak, beru, že to je asi jenom ten luxus. protože když u mě řídí třeba přitelkyně, maximálně hejbne s pojezdem sedla, nic jinýho nešteluje a pojezd elektrickej stejně předpokládám není. Je to tak, sedačka má 3 paměti s tlačítky, které jde naprogramovat na 3 řidiče. Je to bezva věc hlavně, když se střídá více řidičů. Například já to mám a nemohu si to vynachválit. Mám dva dálkáče - jeden já a druhý manželka a když odemkneme auto svým dálkáčem, tak se to nastaví do uložené pozice a to včetně zpětných zrcátek (a pravé i na couvání k chodníku). I přesto, že jsme stejně vysoký, tak manželka sedí daleko více vpředu a výše, takže pro nás to je bezva funkce (hlavně pro ženský - ty než si to jinak mechanicky nastavěj, tak chlap už je v cíli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 mam jí a je to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Trochu k celé této diskuzi. Pár věcí jenom pro upřesnění. Myslí na to ta elektrika, že když např. manželka řídí (má výšku 158 cm) a má sedačku vpředu a pozvednutou nahoru, tak dokáže z toho místa vystoupit? Já mám jinou zkušenost u mojí ženy, ta když chce při tom jejím nastavení sedačky vystoupit, tak zajede sedačkou dozadu, protože ji v tom brání volant. To sedí normálně a není plně nalepená na volantu (prostě je menšího vzrůstu). To dělá stejně i ve svém P106. Tak nějak teď nechápu tu funkci s pamětí. To by si odemkla, sedadlo by najelo na správnou její polohu. Teď by musela ručně odjed a znovu stlačit pamět. Asi blbost, né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Cau,jestli muzu prihodit muj nazor,tak rikam NEBRAT :-) Pri uklizeni to musi byt maso nez to cele posunes dozadu a pak zase dopredu... proste blazinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.