atomic Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Chlapi stím platem nevím,ale myslím si téměř jistě že tapecirunk mu nesundávali.To se dělá vše bez demontáže. přesně tak, dělal to bez demontáží čehokoliv... Foto dám až bude trocha času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 homologovana folie s propustnosti 5% ??? to asi dost tezko. Povolene zatmaveni: 30% predni bocni skla, 60% zadni bocni a zadni sklo. Predni sklo se nesmi modifikovat. Pri vyssim zatmaveni to neprojde STK a hlavne v Nemecku jsou na to hodne haklivy. (pekny pokuty vcetne odstaveni vozidla a odtah) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Kolik je tedy orig zadni sklo kdyz ma SunSet ??? Nekdo rikal 75% takze to je 25% ptz to je obracene.... A 3M folie maji jake znaceni ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Atomi das mne prosim kontakt na toho pana co ti to delal ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Atomi das mne prosim kontakt na toho pana co ti to delal ..... Yes sir! 724533235 Leoš, Havlíčkův Brod. Když řekneš, že to dal Tomáš co mu teď dělal superba, tak bude vědět na 100% : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Dekuju.... A skla teda nesundaval?jak dlouho ti to dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Dekuju....A skla teda nesundaval?jak dlouho ti to dal ? hele řikal, že v podstatě kdyby na to vlítnul, tak to má cca za 4hodky/auto.... Hele já mu ho tam dovezl a druhej den jsem si pro něj zase sjel, teda on si pro mě přijel abych nemusel tahnout víc aut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak to je Super_B...... Mne kluci rikali ze ten z Ostravy to udela za hodku a pred tebou..... Taky 3M a cena okolo 4500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tak dnes byla provedena montáž folií firmou trieste a max.spokojenost.Jelikož jsem tam už měl folie tak i se sundáním to trvalo cca.2 hodiny.Jedna věc ale ještě není hotová a to,že jsem chtěl vyměnit i folii na zadním okně,ale zatím z toho sešlo.Ten dotyčný říkal že tam je velké riziko že při sundávání může dojít k poškození výhřevu zadního okna. Takže se na to vrhnu až po srazu.Zatím to tolik nevadí a nikdo nepozná,že vzadu na okně je jiná folie než všude jinde.Ale firmu trieste můžu vřele doporučit.Fotky hodím až auto umyju ať to nějak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rewn Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Pokovena úplně všechna okna nadmíru spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Nemáte někdo zkušenosti s firmou na folie z Ml.Boleslavi, Liberec, Praha ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Nemáte někdo zkušenosti s firmou na folie z Ml.Boleslavi, Liberec, Praha ? Kdyby Ti stačilo z Český Lípy tak Ti můžu napsat kontakt. Mají 3M folie včetně homologace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Kdyby Ti stačilo z Český Lípy tak Ti můžu napsat kontakt.Mají 3M folie včetně homologace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Kdyby Ti stačilo z Český Lípy tak Ti můžu napsat kontakt.Mají 3M folie včetně homologace Nevíš cenu na komplet Supa ? Kontakt posli. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Z Prahy jedine Trieste ...Cca 4000tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Z Prahy jedine Trieste ...Cca 4000tis Ve středu tam jedu - komplet Supa za 5141 s DPH - folie SUNTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 A firma teda triste ??? To sou zmetci ...Kvalitou samo ne,ale na Morave delali auti cele za 3700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) A firma teda triste ???To sou zmetci ...Kvalitou samo ne,ale na Morave delali auti cele za 3700,- JJ, Triste - Komplet Supa za 3700 ? A kdy to bylo ? Tahle cenová nabídka mi ppřišla přimo z centraly ve Zline. Folie SUNTEK Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 A firma teda triste ???To sou zmetci ...Kvalitou samo ne,ale na Morave delali auti cele za 3700,- A to si vzal kde tu cenu na Moravě?Za 3700kč určitě ne.Nespletl ses? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 V problematice folii je dobré aji zvážit cestu mimo svoje bydliště (uváděná Praha) na Moravu, kde ceny můžou být i o několik tisíc menší !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 V problematice folii je dobré aji zvážit cestu mimo svoje bydliště (uváděná Praha) na Moravu, kde ceny můžou být i o několik tisíc menší !!! Máš nějaký typ ??? Klidně s tím zajedu do Brna, jestli dvojku ušetřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Máte někdo zkušenosti s foliemi LLUMAR ? Superba za 4tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Máte někdo zkušenosti s foliemi LLUMAR ? Superba za 4tis Měl jsem je dřív a jsou taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ne ne Vicky:p , cena plati jen sem popletl firmu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ne ne Vicky:p , cena plati jen sem popletl firmu ... Tak to jo to by sedělo.Hned mi bylo jasné,že se nejedná o trieste,protože ty mám já a cena byla o něco vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.