Publikováno Leden 23, 200817 r Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák?
Leden 23, 200817 r Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? Odjistil si samostav? Pokud ne, bude problém tam. Vrazit šroubovák do díry na kola v bubnu a zatlačit nahoru.
Leden 23, 200817 r Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? Pro představu obr.
Leden 23, 200817 r Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? CAU. povol rucnu brzdu.jemne kladivom buchaj,povol samostav.
Leden 24, 200817 r jestli máš povolenej samostav, tak pak do toho párkrát bouchni a je to dole taky sem se s tím cicmal a pak buch buch a pohoda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.