Pedros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Řešíte tu samé mnohem složitější problémy, tak si přijdu jako lama, ale než bych něco porejpal nebo ulomil, tak se radši zeptám Na O1 L&K r.v.2000 mi přestalo svítit podsvícení ovladače vyhřívání sedadel. Jak se to dá vyndat a vyměnit žárovku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Řešíte tu samé mnohem složitější problémy, tak si přijdu jako lama, ale než bych něco porejpal nebo ulomil, tak se radši zeptám Na O1 L&K r.v.2000 mi přestalo svítit podsvícení ovladače vyhřívání sedadel. Jak se to dá vyndat a vyměnit žárovku? Díky. rozebrat napájet novou žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedros Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 To bych ještě tak nějak tušil, ale jak rozebrat? Jak vyndat tenhle konkrétní ovladač z palubky a jak ho rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 To bych ještě tak nějak tušil, ale jak rozebrat? Jak vyndat tenhle konkrétní ovladač z palubky a jak ho rozebrat? vytáhne se tahem rozebere se vycvaknutím 4 zápedek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedros Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 OK, zkusím. Nevěděl jsem právě, jestli to mám jen slepě táhnout ven. Zkoušel jsem to a nechtělo se tomu. Asi se musí víc zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.