Publikováno Leden 26, 200817 r Povedlo se mi při vyndavání matrace z auta sundat vnitřní zrcátko . Na skle mi zůstala pouze taková zahnutá pacička s kulovým čepem na konci. Marně se snažím vrátit zrcátko zpátky. Ví někdo nějaký fígl?
Leden 26, 200817 r Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice. Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin.
Leden 26, 200817 r Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. No když u toho nemáš ten správný grif tak máš za pět vteřin prasklé čelní sklo.
Leden 27, 200817 r Autor Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. Mě ta noha zůstala na skle a rozpojil se mi ten kulový kloub mezi vlastním zrcátkem a nohou. Za živého boha se mi to nedaří znovu spojit. Jde to vůbec?
Leden 27, 200817 r Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.
Leden 27, 200817 r Autor Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat. Děkuji za pomoc. Upraveno Leden 27, 200817 r od Telephone
Leden 27, 200817 r Autor Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. Děkuji za pomoc.
Leden 29, 200817 r Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat. Jojo, taky sem malinko přitlačil a už mi lezli pavoučci po skle..... tak dávej bacha...... Nakonec to šlo z připojištění skla...... ;-) Dobrá věc......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.