Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Povedlo se mi při vyndavání matrace z auta :) sundat vnitřní zrcátko :(. Na skle mi zůstala pouze taková zahnutá pacička s kulovým čepem na konci. Marně se snažím vrátit zrcátko zpátky. Ví někdo nějaký fígl? :help:

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin.

maverick 3 vteriny.... :)

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

No když u toho nemáš ten správný grif tak máš za pět vteřin prasklé čelní sklo.

Tady to má š z DP

post-1028-1201382882_thumb.jpg

• Autor

Mě ta noha zůstala na skle a rozpojil se mi ten kulový kloub mezi vlastním zrcátkem a nohou. Za živého boha se mi to nedaří znovu spojit. Jde to vůbec?

Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

• Autor
Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

Děkuji za pomoc. :palec2:

Upraveno od Telephone

• Autor
Tady to má š z DP

• Autor

Jojo, taky sem malinko přitlačil a už mi lezli pavoučci po skle..... tak dávej bacha...... Nakonec to šlo z připojištění skla...... ;-) Dobrá věc......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.