Publikováno Leden 27, 200817 r Kolegove strikal nekdo z Vas podvozek u Fabie nejakym sajrajtem treba Motip nebo neco podobneho??
Leden 27, 200817 r Já jsem pár bodů an svém autě stříkal sprejem na spodky aut, ani nevím co to bylo za značku, ale drahé to nebylo. Kupovaljsem tona pumpě a šlo to s tím normálně....
Leden 27, 200817 r Pokud chceš jen něco odřenyho zapravit, tak je dobrá Body barva na podvozky ne spreji.
Leden 29, 200817 r Autor Pokud chceš jen něco odřenyho zapravit, tak je dobrá Body barva na podvozky ne spreji. Kolegové nepochopily ja myslím nátěr celého podvozku co vy na to??
Leden 29, 200817 r No já myslím že ochrana spodku je vyřešena celkem dobře...ten mi trápit na rozdíl od jinejch věcí asi nebude.
Leden 29, 200817 r Stříkat podvozek je podle mě zbytečné. Je ošetřený dobře navíc je i částečně zakrytý plasty, což je dobře. Jesli chceš něco stříkat, tak dutiny. Tam si myslím, že to potřeba je, hlavně páté dveře, prahy a spodní části dveří.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.