Jetson Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Hele, jak moc už i za brždění odpovídá elektronika?? Totiž, stalo se mi kdysi na Fábce junior, že jedu a najednou nefunguje plyn. Jen volnoběh. Docela jsem se vyplašil, ale nakonec pomohlo vyp/zap auta a vše zase fungovalo. Stát se to ovšem při předjíždění nadoraz, tak docela prdel. Citovat
KaJe Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Neboj, brzdy jsou a musí být propojeny mechanicky, takže to bude brzdit. Docela mě dostalo, že v tom článku budou doporučovat lidem jezdit v zimě na plechách a ne hliníkách. Fuj. Některé utomobilky dělají tu funkci, že jednotka ABS sama občas přitlačí desky ke kotoučci, aby se brzdy vysušily a byli vřdy připravené. Citovat
Milos Vloženo 15. Únor 2008 Vloženo 15. Únor 2008 Myslím, že to zase bude alespoň částečně nějaká novinářská kachna, otázka je taky jestli předtím s tím autem nejezdili v půl metru sněhu Citovat
Blacky Vloženo 17. Únor 2008 Vloženo 17. Únor 2008 je to na 100% zvelicena souhra okolnosti, ktery se holt mohou stat. Citovat
lukino200 Vloženo 9. Květen 2008 Vloženo 9. Květen 2008 zčeho ty brzdy vyrábějí? s papundeklu? Tyto problémy nemá jen škodovka jak jsem už psal třeba saab Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.