blk Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Tak jsem ten dekl sání pořešil, ale rezonance v 2500ot jsem s nezbavil...údajně to prý dělají všechny 1.9 96KW motory a má to něco do činění z výfukem...ale nezdá se mi to. Prostě mi přijde, jak když je to něco z palubky.Vrzání palubky jsem se také nezbavil...musí se celá rozebrat, vyměnit úchyty a ještě je přilepit a moc se mi to nechce nechávat dělat, dle zkušenností ostatních to prý nejde dát už dokonale dohromady. Mno a popraskávání plastů z loketní opěrky jsem také neodstranil, mám dojem, že to ani nejde. Prostě nekvalitní tvrdé plasty... Řešil jsem to klepání taky a u mě to dělala uvolněná mřížka na vzduchovém kalálu - ofukování čelního skla. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Clinte ten pazvuk z motoru je u toho airboxu celkem znama vec Zvuk zpod auta jako by pri 1800ot - 2100ot dela vlnovec kterej tam z vyroby neni, stoji 250,- a mas klid Jinak palubka nam taky zacina-najeto 100tis.km + 18" a stelovak tknejak sme s tim museli pocitat Postup udelam stejny jako Vlastik myslim ze by to melo stacit +kdyz se kolem narve dynamat bude klid jeste musime vytlumit i dvere Asi budem vyzerat zas ako lama, ale co je to ten vlnovec?nemate niekde foto kde sa to dava a ako to vyzera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 <!--quoteo(post=1243680:date=6.8.2009, 13:42 :name=Clint)--><div class='quotetop'>QUOTE(Clint @ 6.8.2009, 13:42 ) <a href="index.php?act=findpost&pid=1243680"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Řešil jsem to klepání taky a u mě to dělala uvolněná mřížka na vzduchovém kalálu - ofukování čelního skla. :-) Můžeš mi to trochu upřesnit, jak je to velká rozdělávka a kde to mám hledat? Díky...všiml jsem si, že poslední dobou mi z rána něco tlumeně plastově rezonuje i při 1500ot...prostě začíná to pěkně. Asi by to chtělo rozhodit celou palubku a zase složit, jinak si to sedne a třeba by to všechno dalo pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koste Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Cau chlapi, neznate nekoho sikovneho, ale v CR, nejlepe Praha, Brno, kdo tu palubovku umi rozhodit, respektive se zamerit na mista, ktery vrzou a zbavit se tech zvuku natrvalo? Fakt mi to taky pije krev, uz aby se oteplilo, potom se to treba zlepsi. Pokud ne, tak to auto asi prodam, nemuzu prekonat pocit, ze svyho casu to byla nejlepsi a nejdrazsi skodovka a uvnitr je to takova mrdka??!! Vrze palubka, dvere, loketka, proste vsechno, co je z plastu. Kdyz se k tomu prida destovej senzor, kterej funguje nahovno, dokaze mi to tu cestu pekne zneprijemnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Jo chlapče, to samé si myslím já. nemohu pochopit, jak je dřívější vlajková loď rozvrzaná. Také mi vrže a rezonuje palubka, vrže a drnčí loketka, dveře - tam vrzání při opření ruky zmizelo, pač měnili zámek , praská divně v zimě ve sloupkách, sedačka mi lupe v konstrukci v zatáčkách, no mohl bych pokračovat a to mám najeto 65tiskm! Měl jsem před tím oktávku první generace,rok 2005 a tam byl klid, nic nevrzalo. Nechápu. Nicméně chápu, že to člověka sere. Tu palubku mi slíbili vykuchat celou u Klokočky v Praze v Řepích. Mají s tím zkušennosti, vyhoděj ty držáky a daj jiné a navíc to ještě podlepí. Cena cca do 4tis max. vč. materiálu. V zimě to vrže na nerovnostech, jak se to celé hejbá, ale když je teplo a palubka se vyhřeje, je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Já s palubkou zatím naštěstí problém nemám,ale zato mně šíleně vrže loketní opěrka.Ale šíleně moc.Stačí se jí jen trochu dotknout a vrze jako kráva.Když někoho vezu,tak se uplně stydím. Editováno: 5. Březen 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 (editace) Nevim, jak je to u superba, ale ja resil takovy klepani skoro rok u Fabie. Nekdy se to neozvalo, nekdy jo a porad se to zhorsovalo. Byl sem v servisu, tam prohledli tlumice, cepy, srouby vsude mozne a nic. Skoncilo to na tom, ze nikdo nevi co to dela. Ozyvalo se to pri prejezdu nerovnosti a hlavne pri prudkych pohybech volantem ze strany na stranu. Slo to jako z palubni desky, tak sem rozebral pul pristrojovky, jestli mi tam nekam neco nespadlo a nekutali se tam a nic. Porad to bylo horsi a horsi. Az pak jeden clovek kterymu sem to ukazoval rika, ze to je jako zvuk spis ze neco o neco dre, takovy jako lousknuti. No a nakonec sem na to prisel nahodou, kdyz sem se oprel o predni kaporu, tak se to uzvalo. Delali to takovy gumovy dorazy na kterych po zavreni ta kapota sedi. Ta guma nejak ztvrdla, nebo co a takhle to po ni delalo zvuky, kdyz se pohnula. Tak sem je maznul olejem a je po vrzani. Nevim, jestli je neco podobnyho u superba, ale za okouknuti by to stalo. Editováno: 7. Červenec 2010, autor: alesxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Ja uz jsem s toho nestastnej uz 4 mesice to resim vystrikavam silikonovym olejem,vazellinou ve spreji,,ale porad v tom praska pri najezdu do zatacek a podobně,,nevim co mam delat..nevite kde by mi mohli pomoci????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Přijeď a kouknem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Zdarec, mám podobnej problém, vrže mi něco předpokládám z palubky, od spolujezdce, vrže to jen někdy, ale vždycky když zatáčim do leva. Je to takový jakoby pískání. Měl jsem sundanej kastlík a nic nestandartního jsem tam nenašel :/ Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Tak dneska jsem si všimnul že to dělá jen do doby než se zahřeje motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Mě taky někde vrže palubovka,nemůžu přijít na to odkud,ale jak píšeš,jen do doby než se auto zahřeje .... takže by mě taky zajímalo čím a kde to je??? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Nejsem si uplně jistej jestli to nejde až z motoru, jak se projevuje vadný turbo? Mám nalítáno skoro 300k a turbo furt původní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Zkus hledat na fóru. Už se to tu řešilo několikrát jak se projevuje vadné turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Komu to dela ze kdyz auto najede do zatacky nebo na nerovnostech tak se ozve takove lousknuti...Tak jsem prisel na to cim to je,::Musite oddelat kryt a dostat se k pojistkam...Nic vi se nemusi demontovat a pak nad pojistkama uplne nahore je schovany takovy drzacek plastovy neni to moc dobre videt ale tento drzacek vede pod celou palubkou,Zatlacil jsem do neho sroubovakem a ozvalo se takove lousknuti presne ten zvuk ktery se ozyval pri prejezdu nerovnosti a najezdu do zatacek..Vypodlozil jsem to molitanem je treba to tam poradne narvat at je to pevne..A je klid..Snad to nekomu pomuze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 JJ máš pravdu. Já se ty držáčky přístrojovky chystám měnit. Tohle je totiž problém před face aut. Ty novější držáky jsou trochu jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Jsem rád, že když jsi přišel na to čím to je tak že jsi se podělil o to jak to opravit. A o tom je tohle fórum. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 (editace) Tyjo fakt nikdo neví? Jen při zatáčení do leva něco strašně jakoby píská/drnčí (nevim jak to přesně nazvat), jde to z pravý strany, jakoby od kola už jsem z toho zoufalej ... Editováno: 16. leden 2012, autor: .:D4NNY:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Tak dneska jsem to už nevydržel, rozmontoval jsem půlku auta a našel jsem tam ještě po původnim majiteli nějakou krabičku od handsfree od SE, a je po pískání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Vrže někomu střední panel v místech kde je řidičovo koleno? Popř jak to vyřešil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.