Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám dotaz ohledně špatně vyplněného datumu v servisce. Na prohlídce jsem byl loni v lednu, ale napsali tam 10 měsíc. Datum příští návštěvy byl totožný - 10-07. V říjnu jsem nikde nebyl, chystám se teď a taky sem si toho teď všimnul. Je tam napsanej i stav km, kdy mám zajet do servisu.

Jelikož to auto používám jako náhradní, tak jsem loni na něm moc km neujel. V podstatě se stav km naplnil do výše, jaká byla u minulé prohlídky.

Mám radši zajet na garančku (i když to papírově vypadá po 3 měsících), nebo až v říjnu? Dával bych to do jiného servisu, než loni, tak nevím jestli by v říjnu neřekli, že mám po záruce.

Co vy na to?

Pokud nesplníš další prohlídku do datumu, který máš v servisce uvedenej, tak bych řekl, že přijdeš o záruku. zajel bych tam podle datumu v servisce, nebo ať se podívaj do svých papírů a datum opraví, to myslím že můžou,napíše se jen kdo opravil a kdy a dá se tam další razítko. ;)

• Autor

On se na to přejímací technik koukal a ptal se, proč chci dělat po 3 měsících garančku znova. Tak mu radši nic říkat nebudu a garančku si nechám udělat.

Upraveno od mazanec

To nemáš fakturu na tu garančku??? Tam by datum mělo být ok, ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.