Srpen 17, 201114 r Já jsem je dával dolů, ale žádný problém jsem neměl. Vytočil jsem sklíčko na max a podebral ho prstama co nejvíc ke středu a vyloupl ho ven.
Srpen 23, 201114 r mam otazku co to sou za zrcatka,s tim plastem okolo? jsou samo zatmavovaci,ale to maji i ostatni a nemaji ten plast okolo,tak co to mam? s plastem jsou samozatmivaci...mi bylo receno, kdyz jsem kupoval auto...mam je
Srpen 24, 201114 r Ja som asi blby alebo neschopny.Davam prsty za to zrkadlo zo vsetkych smerov ale nie a nie vycvaknut....bojim sa ze to zlomim a bude po parade.Nebolo by nejake foto ako na to...??Dakujem za zachranu
Srpen 25, 201114 r Klidně ti to vyfotím, ale až o víkendu. Teď to nestíhám. Ale můžu ti poradit, neboj se, to zrcátko něco vydrží. A při nynějších teplotách bude ten plast měkčí, takže by to mělo jít krásně.
Srpen 30, 201114 r mne sa ho podarilo zlomiť,potom som zistil,že stačilo tenkým šrubovakom zatlačiť jeden zobačik na plastovom uchyte zrkadla
Leden 13, 201213 r zdravim, mam jednu otazocku na vas borci pri vymene spatneho na spolujazdcovej straje je potrebne demontovat tapec dveri? ak hej bol by som rad za maly strucny navodik kde su sroby a tak dik za kazdu odpoved
Leden 14, 201213 r Jen doplním protože jsme to nedávno dělal.... Pokud budeš mít před montáží cestu kolem prodejce škoda tak si tam kup tak dva plastové kolíky které drží tapec.Rádi se lámou a pri montáži jako když je najdeš.Stojí pár korun (centů).Až budeš sundavat ten tapec tak je dobré u kolíku ho vypáčit nějakou dřevenou vařečkou!! Zrcátko je ke dveřím připevněno jedním šroubem....ten není dlouhý a při jeho vyndavání je třeba dát pozor..když ti vypadne tak zapadne nejraději do dveří a je ztracen :-))) Jinak to máš za 10 min hotové :-)
Leden 15, 201213 r dobre rady tiez dakujem a na tie koliky som samozrejme myslel uz ich mam nakupene odvtedy co som rozoberal zadny tapec kvoli prefukovaniu okienka vzadu este jeden dotaz k mechanizmi okna sa asi sundanim toho tapecu nedostanem, nakolko som videl, ze je kryty este dakym zanitovanym plechom...pytam sa preto, lebo som chcel premazat ten mechanizmus lebo mi piska okno a uz ma to sve
Leden 15, 201213 r nakoľko je spúšťač okna súčasťou toho krycieho plechu,tak by si ho musel celý odnitovať....zhoď tie 2 väčšie plastové krytky,čo sú na tom plechu a cez ne skús strieknuť na tie vodítka skla...
Únor 26, 201213 r NAzdar chlapci ja mam octaviu 1 a tiez by som tam chcel el zrcatka ale so smerovkami neviete o niecom alebo ci by pasovali zrcatka z O 2?
Únor 26, 201213 r chlapy mám dotaz, koupil jsem facelift zrcátka a na řidičovým mám k zrcátku připojenej ještě jeden konektor. to je asi to stmívání ne?? ale na spolujezdcovým to nemám. bude to ztmívání fungovat i když jsem ho na starým zrcátku neměl?? http://2i.cz/5f175872a1 http://2i.cz/0a420d27f4
Březen 1, 201213 r Zatmavování má jen to řidičové. Od nějakého modelového roku se na pravé nedává. Pokud máš zatmavovací zrcátko v interiéru, tak máš kabeláž vedenou až ke dveřím. Stačí dotáhnout 2 dráty od svorkovnice na A sloukpku skrz dveře k zrcátku a bude fungovat. Pokud máš v interiéru obyč zrcátko, tak ti to fungovat nebude.
Březen 6, 201213 r Ted jsem se na toto chtěl zeptat, mám přesně ty stejná zrcátka, i v barvě i stejně zatmavovací řidičovo, takže tím pádem, vím co a jak, a odkad se navádí ty dráty??? z A sloupku, počítám tam ta svorkovnice, jinak původní zrcátka měly jen 7 drátů a tyto mají 12 , takže ted jen sehnat to schema, co kam zapojit.
Březen 7, 201213 r Tak schema bude asi v dílenské příručce, v el. schematech, ale spíš bych to chtěl vědět od někoho kdo to dělal.
Srpen 29, 201213 r Dobrý den, omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování". Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů?? Dík moc za radu.
Srpen 30, 201213 r romanje71: a neměl náhodou zrcátka s osvětlením nástupního prostoru? Tam je jiný "spodek" zrcátka s druhou žárovkou a tím pádem i jiný počet kabelů. Jen si nejsem jistý, kdyby se měnily zrcátka kus za kus, zda to bude fungovat rovnou (nebo zda je potřeba kódování).
Srpen 30, 201213 r Tak to jsem si opravdu nevšiml, jen jak jsem to uviděl, tak jsem se podíval na výbavu a typ té OII. Popravdě jsem ani netušil, že tato funkce existuje..když jsem to uviděl, jen jsem v duchu doufal že se to dá snad jen naprogramovat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.