RomanKo Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mne sa to nerobi. Mne sa resetnu nastavenia po urcitom case co je motor vypnuty. Ked ho zapnem po urcitej dobe, tak nastavenia zostanu ako naposledy ale ak ho necham cez noc, tak som zase bez nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jj taky to pozoruju, je to tak jako s ukazatelem spotreby ap. Nevim jak dlouho, ale kdyz nastartuju do cca 30 minut, tak vse zustava ( prumerna spotreba atak) po delsi dobe se to vse nuluje, tutove to bude popsany v manualu, ale jaksi sme linej hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jj, mám to samé, po určitou dobu to drží, jinak se to vymaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Drží to 2 hod. pokud se do té doby nejede tak se to vynuluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 aha, tyjo to je docela dlouho ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No Blacky, to aby jsi si cestou nakem stihnul dat prijemny obidek a nepokracoval pak z cisteho stitu opet od nuly. (Ono rychlost nekterych restauraci je takova ...). I kdyz moje oblibena Koliba mezi Bysti a Hradcem, je rychla. Ten cas 2 hod. je jinak nekde v manualu uvedeny u PP. Ze to plati i pro topeni me vsak prekvapuje taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Mam takovy problem. Mam v aute climatic a chova se nejak podivne. Např. kdyz nastavim na kolecku nejnizsi teplotu zacne foukat horky vzduch, takze musim otocit znovu tam a zpet aby z toho zacal foukat studeny. Nedelalo to tak casto, ale posledni dobou se to stava i 3x za den. Kdyz nastavim jinou nez nejnizsi teplotu tak je to v poradku. Myslim ze to udelalo i tehdy, kdyz jsem mel nastavenou nejnizsi teplotu a pridal jsem otacky na ventilatoru (ale to nevim urcite). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza. Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Ahoj mám dotaz, pokud mám ventilátor nastaven pouze na okna, tak mi nejde spustit vnitřní cirkulace, ale jakmile ho otočím třeba na nohy tak to funguje. Nevím jestli je to závada, nebo je to normální. Máte s tím někdo skušenost. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 je to normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jen doplnim lukyho. Ano je to normalni. Kdybys trochu casu venoval ctenim navodu ( ale on to vlastne nedela nikdo ze?), tak se doctes, ze to je zamezene, jinak by se ti okamzite zamlzovalo predni okno. Je to tak uz od FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak vono je to jeste starsi zalezitost, mela to uz OI... ja to bohuzel nechapu, co je komu po tom, ze se mne zamlzi okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 hihi to je fakt, ale to by se dalo rict i o dalsich vecech. proste si vyrobce mysli, ze to je dobra vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 No myslim si ze je to rozumne. Jedna sa o to ze bezpecnost nad smrad. Predpoklada sa, ze ked mas ofukovanie na okno nastelovane, tak preto ze sa ti zahmlieva okno. A ak zapnes vnutorny okruh, tak zahlmievanie nezmizne. Preto to moze byt z hladiska bezpecnosti nebezpecne. Preto ak mas nastavene ofukovanie na okno, neda sa zapnut vnutorny okruh. Tot moj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Já mám takový pocit, že to zapnout jde, jen se to tlačítko musí dvakrát po sobě zmáčknout, ale jistý si tím nejsem,.. Editováno: 24. Září 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak jak to tak čtu, tak to teď cestou domů zkusím...přiznám se, že takovou věc jsem nějak neřešil...spíš mi u Climatronicu přijde zajímavé, že vnitřní okruh se po nějaké době sám vypne...a mezitím začne symbol blikat:) Asi bezpečnost nad smradem, aby nebyl ve voze vydýchaný vzduch a tudíž neklesla pozornost řidiče:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahoj mám dotaz, pokud mám ventilátor nastaven pouze na okna, tak mi nejde spustit vnitřní cirkulace, ale jakmile ho otočím třeba na nohy tak to funguje.Nevím jestli je to závada, nebo je to normální. Máte s tím někdo skušenost. Díky nevim jestli to je zavada, ale dnes jsem to zkousel a vnitrni cirkulace makala..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ten samý problém sem řešil v autosalonu,myslel jsem,že se mi to rozbilo,páč mám ofuky nastavené na čelni sklo pořád a neměním to.V salonu mi potvrdily,že v této poloze recirkulace nefunguje.A to,že se po nějakém čase deaktivuje je z hlediska bezpečnosti-vydýchaný vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak já oto zkoušel ve služebce a fakt se vypne, jakmile se přehodí na foukání jen na okna. Ale u Climatronicu to jde v pohodě, dát vnitřní cirkulaci a jen na okna. No možná, že si to ošéfuje potom nějak jinak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Tak jsem to zkoušel, a při přepnutí na okna ta recirkulace šla zapnout, je s tím něco v nepořádku?? Fabia II s climaticem Editováno: 26. Září 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ja som to skusal tiez a ide zapnut aj ked mam iba na okno...Takze asi to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Myslim,ze kdyz se to nastavi na okna a zmackne jednou vnitrni cirkulace, tak nejde, ale snad dvakrat kdyz se zmackne tak by to melo fungovat - je to snad v manualu, alespon si to myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) No prave, ja mam totiz takovy dojem, ze mi to driv tak fungovalo - kdyz se to jednou zmackne, tak se to nezapne a kdyz po druhe, tak to zapnout jde. Ted jsem to ale zkousel v aute a zapnout to jde hned napoprve takze nevim, jestli ne neco nekde nepodelalo... Opravdu nikdo nevite, cim by to mohlo byt? Me to porad vrta hlavou... Editováno: 1. Říjen 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 No, tak sem si s tím dneska zase hrál, a přišel jsem na to, že když je to v poloze na okna, tak recirkulace jde zapnout hned prvnim stiskem, když je foukání nastaveno jinam a recirkulace je zapnutá, tak se to při přepnutí foukání na okna samo vypne. Tedy v té poloze na okna to jde zapnout, je to tak správně nebo ne, protože sem se díval do návodu, a tam je to napsané podle mě tak trochu nejednoznačně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 aj mne to ide zapnut na prvy raz ak mam nastavenie ofukovanie priamo na okno. takze asi to je spravne ked to tak mame vsetci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ahoj mám dotaz, pokud mám ventilátor nastaven pouze na okna, tak mi nejde spustit vnitřní cirkulace, ale jakmile ho otočím třeba na nohy tak to funguje.Nevím jestli je to závada, nebo je to normální. Máte s tím někdo skušenost. Díky Díky za odpověď. No ono právě z tohoto příspěvku mi vyplývalo, že když je to přepnuté na okna, tak to nejde ani zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.