pajaas Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Celkem často se stává, že se mi samočině aktivuje alarm na mojí fabii rv.00 tím, že někdo v blízkosti auta odemyká či zamyká jinou fabii.Auto jenom houká, ale nebliká.Potom mi nejde auto otevřít na dálku.Netuším co s tím.Mám vystřelovací klíč s třema tlačítkama.Všechno orig Škoda.Jenom asi předchozímu majiteli poškodili zámky, takže od dveří mám jiný klíče, než od spínačky. Nechá se to nějak opravit?V servisu na nic nepřišli. Dík za radu. Editováno: 3. Únor 2008, autor: pajaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Mno najskôr by som vyskúšal vymeniť a správne prispôsobiť na tvoje klúče komfortku nakolko tá má nastarosti aj alarm ak máš teda origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.