Publikováno Únor 3, 200817 r Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu
Únor 4, 200817 r Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl.
Únor 4, 200817 r neviem ako je to s takouto klímou ale, napr mne sa vypálil žhavič , vymenil som ho a vlastne nadalej mi výstražné svetielko svietilo na displeji, a musel som do servisu a oni to počítačom odblokovali a vtedy to prestalo svietit. tak možno to bude na takýto spôsob robene aj tu Upraveno Únor 4, 200817 r od Taibor1
Únor 4, 200817 r Autor Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl. Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového?
Únor 4, 200817 r Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového? ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek
Únor 10, 200817 r ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek No možná, aby to nebylo ze dvojkového golfu, myslím že by zato stálo navštívit VW fórum a zeptet se tam
Únor 10, 200817 r Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu Mám přesně stejnou digi klimu, taky se v ní moc nevyznám Kdyby jsi na něco kápl návod nebo tak, tak mi dej určitě vědět!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.