Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já doufám, že to potvrdí. Nemají jinou možnost :kol-29:

potvrdit to potvrdi, jen to bude az v pondeli, dam hned vedet :)

Taky bych se připojil v Praze !!! :)

Určitě jeto hodně zajímavě a rád bych jel taky :palec2: takže počítejte se mnou.

pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... kol100

pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... kol100

Pátek je malej svátek, jak nedá ..... neznám ! :aggressive:

já se v Praze připojím, uděláme kolonku :scooter:

tak to s Váma nikaam nejedu, ještě by si mysleli že se někam přesouvá vládní delegace a plivali by mi na Okinu lol

No ne ale jelikož jsme UL a DC, tak nejspíš pojedem na MB a Jičín..

ps: jen mi uniklo, že je to pátek.. ale nevadí: kdo uteče, vyhraje..

Upraveno od superfatty

Páteček,to mám většinou hodně práce,ale tohle si přeci nenechám ujít.JEDU 100%,počítejte se mnou. :specool:

Kuci parada bude krasny vas videt :D

• Autor
Kuci parada bude krasny vas videt :D

Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

To nejde tam uz mam www.skodahome.cz :smich: :smich: :smich: :smich:

Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?

ja mam spz jako nick tak si ji tam pak muzu dat :palec2:

ja leda podle auta poznam :)

Takze potvrzeno na patek 20. 6. 2008 - navsteva vyrobniho zavodu probehne kolem 13 az 14 hod. odpoledne, jeste upresnime, predvadeci jizdy apod. pred navstevou - takze prijezd do Kvasin muze byt nekdy kolem 10:00 az 11:00 hod. (zitra jeste dodam doplnujici informace).

Ted bych od vas vsech potreboval vedet, kdo vse pojede a v jakem poctu - prosim, poslete mi vzdy SZ a do SZ uvedte pocet osob, prozatim zadne dalsi udaje neni potreba.

Tato akce je tedy prozatim ze strany SA oznacena jako prvni sraz majitelu a priznivcu vozidel znacky Skoda Superb :) (nez nas napadne neco jineho).

Jeste jedna vec - na SZ nebudu odpovidat, udelam vsak seznam, ktery pak vyvesim sem a kazdy sebe odkontroluje. Diky za pochopeni!

Upraveno od Vytlacil

takze kluci superbaci Vyražim z Domažlic okolo 6 hodiny rano okolo 8 bych mel byt v praze a na tu 10 musim byt V Kvasinach.Takze kdo se chce pripojit v praze a pod tak ¨treba na nejake benzince hned za prahou a pod.

no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

Nemůžem jet po starý kolínský?:) Myslim, že by se to panu Vytlacilovi líbilo a ta cesta je o dost zábavnější než po dálnici.

prizpusobim se vetsine :) , je mi to v zasade jedno, pak muzeme dat sraz treba v Trilobitu na Kolinsky....

• Autor
perfekt :) jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd....

http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny

Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním

Vassa uz vidi jak reze Podhoransky kopec na horu :smich: :smich: :smich: ....

Ja jedu z Chrudimi kdyby nekdo jel.... :)

no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...

:palec2:

Upraveno od MenXB

No nevěřil jsem tomu,ale ted to dostalo spád.Určitě pojedu i s mojí polvičkou,výjezd z Českého Těšína kolem 06h. :palec2:

Paráda. Už se nemůžu dočkat.

Pojedu z Prahy, je mi jedno jestli D11 - tam bych navrhoval Esso na tom 30. kilometru. Bývá volnější. Nebo klíďo na starokolínský u Trilobita, to je taky dobrej návrh. Podřídím se většině.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.