Květen 17, 200817 r pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel...
Květen 18, 200817 r pátek = supermoc práce a dovolenou mi generální v pátek nedá. Já tedy asi bohužel... Pátek je malej svátek, jak nedá ..... neznám !
Květen 18, 200817 r já se v Praze připojím, uděláme kolonku tak to s Váma nikaam nejedu, ještě by si mysleli že se někam přesouvá vládní delegace a plivali by mi na Okinu No ne ale jelikož jsme UL a DC, tak nejspíš pojedem na MB a Jičín.. ps: jen mi uniklo, že je to pátek.. ale nevadí: kdo uteče, vyhraje.. Upraveno Květen 18, 200817 r od superfatty
Květen 18, 200817 r Páteček,to mám většinou hodně práce,ale tohle si přeci nenechám ujít.JEDU 100%,počítejte se mnou.
Květen 18, 200817 r Autor Kuci parada bude krasny vas videt Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to?
Květen 18, 200817 r Tak tak souhlas.Těším se jak malé děcko.Asi by bylo dobré dát za přední sklo nějakou jmenovku s nickem který používáme na netu ať víme vo c go.Co vy na to? ja mam spz jako nick tak si ji tam pak muzu dat
Květen 19, 200817 r Takze potvrzeno na patek 20. 6. 2008 - navsteva vyrobniho zavodu probehne kolem 13 az 14 hod. odpoledne, jeste upresnime, predvadeci jizdy apod. pred navstevou - takze prijezd do Kvasin muze byt nekdy kolem 10:00 az 11:00 hod. (zitra jeste dodam doplnujici informace). Ted bych od vas vsech potreboval vedet, kdo vse pojede a v jakem poctu - prosim, poslete mi vzdy SZ a do SZ uvedte pocet osob, prozatim zadne dalsi udaje neni potreba. Tato akce je tedy prozatim ze strany SA oznacena jako prvni sraz majitelu a priznivcu vozidel znacky Skoda Superb (nez nas napadne neco jineho). Jeste jedna vec - na SZ nebudu odpovidat, udelam vsak seznam, ktery pak vyvesim sem a kazdy sebe odkontroluje. Diky za pochopeni! Upraveno Květen 19, 200817 r od Vytlacil
Květen 19, 200817 r takze kluci superbaci Vyražim z Domažlic okolo 6 hodiny rano okolo 8 bych mel byt v praze a na tu 10 musim byt V Kvasinach.Takze kdo se chce pripojit v praze a pod tak ¨treba na nejake benzince hned za prahou a pod.
Květen 19, 200817 r no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou...
Květen 19, 200817 r Nemůžem jet po starý kolínský? Myslim, že by se to panu Vytlacilovi líbilo a ta cesta je o dost zábavnější než po dálnici.
Květen 19, 200817 r perfekt jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd.... http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny
Květen 19, 200817 r prizpusobim se vetsine , je mi to v zasade jedno, pak muzeme dat sraz treba v Trilobitu na Kolinsky....
Květen 19, 200817 r Autor perfekt jinak bych navrhoval ( brnakum) sraz u globusu.Videl bych to pred 8 ranní odjezd....http://www.mapy.cz/#x=138076320@y=13304108...:brno%3Ekvasiny Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním
Květen 19, 200817 r Vassa uz vidi jak reze Podhoransky kopec na horu :smich: .... Ja jedu z Chrudimi kdyby nekdo jel....
Květen 19, 200817 r no jestli pojedeme na HK po D11, tak hned na zacatku je benzina (trochu blba a plna kamionu), pak kolem 30 km Esso a pak u Podebrad OMV - tak to muzeme nekde domluvit; jinak je asi kvuli provozu fakt blbost davat sraz primo v Praze, nejlepe tedy nekde cestou... Upraveno Říjen 5, 200915 r od MenXB
Květen 20, 200817 r No nevěřil jsem tomu,ale ted to dostalo spád.Určitě pojedu i s mojí polvičkou,výjezd z Českého Těšína kolem 06h.
Květen 20, 200817 r Paráda. Už se nemůžu dočkat. Pojedu z Prahy, je mi jedno jestli D11 - tam bych navrhoval Esso na tom 30. kilometru. Bývá volnější. Nebo klíďo na starokolínský u Trilobita, to je taky dobrej návrh. Podřídím se většině.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.