Přejít na obsah

Kde zjistit měsíc výroby?


remus1

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

nechtěl jsem zakládat nové téma, ale nikde jsem tuhle informaci na fóru nenašel. Potřebuju vyměnit váhu vzduchu. Mám motor 1,8 20V 92Kw r.v.97. Známej má v prodejně autodílů škoda celkem slušnou slevu a tak mi řekl ať si zjistím číslo dílu s tím, že mi ho koupí. Problém je v tom, že ve škodovce mi sice číslo řekli, ale problém je v tom, že tenhle motor má jednu váhu do 8/97 a pak jinou od 8/97. A já nevím jak zjistit ve kterém měsíci bylo auto vyrobené. VIN kód tenhle údaj neobsahuje, v techničáku mám datum první registrace 20.1.1998 a kódům v servisní knížce nerozumím. Můžete mi někdo prosím poradit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl asi tak, že do 8/97 se jedná o modelový rok 1997 a pak již o modelový rok 1998 a označení modelového roku najdeš ve vinu na páté pozici, W - 1998, X - 1999. Ale já bch to asi vyřešil tak, že bych prostě tu váhu vyndal a podíval se na ní, jaké je číslo na psané na ní. Váha je venku za pár minut. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdy bývají ty nejjednoduší způsoby nejlepší. Hlavně že už víš, jakou potřebuješ, A jen tak pro info, kolik tě bude stát ta váha? :)

Ve škodovce stojí výměnou 2766 Kč. Známej tam má nějakou slevu ale nevím kolik přesně, min. ale 10%. Tak počítám těch 2500.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...