Přejít na obsah

remus1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    262
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem remus1

  1. Potřebuju bez ESP. Jde mi to o to jestli na těch stránkách co jsem dal odkaz je ten správný. Maj u toho uvedený čísla dílů.
  2. Auto bouraný bylo, takže raději ten kroužek vyměním. Když jsem zjišťoval cenu tak mi škodovce řekli cenu přes 4000 Kč. Našel jsem ho tady http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j09...via-superb.html jen nevím jestli je to ten správnej.
  3. Co napsal přesně nevím. Zanámej co mi to dělal říkal, že je špatnej kroužek pod volantem.
  4. Mám velkou prosbu. Nemám k dispozici Etku a potřeboval bych zjistit jaké číslo má vypínací kroužek airbagu pod volantem. Svítí mi kontrolka a Vag ukázal problém v kroužku. Díky za pomoc.
  5. Mám stejný auto a řešil jsem podobný problém. Auto cukalo , ztrácelo výkon a měl jsem problémy se rozjet. Vag mi neukázál nic. Problém byl ve vadné váze vzduchu. Vyměnil jsem ji a mám po problému.
  6. Měl jsem podobný problém na 1,8 20V. Škubání a výpadky výkonu. Vag nic neukázal. Závada byla ve vadné váze vzduchu. Vyměnil jsem ji a auto zase jezdí jak má..
  7. remus1

    Zadní kolo

    Klidně to může být přimrzlé. V noci byl pěknej samec.
  8. Buď v klidu. Já to auto mám třetí rok a dělá mi to od samého začátku. Za tu dobu jsem ho měl jednou v servise, protože ztrácelo výkon, což bylo vadnou váhou vzduchu. Jinou závadu nenašli.....
  9. Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být.
  10. Já měl podobný problém. Mám motor 1,8 20V a cukalo to jako blázen při studeným motoru. Po zahřátí to při ustálené rychlosti ztratilo najednou výkon a po puštění a znovu přidání plynu to bylo zase na chvilku dobrý. Vag taky nic neukázal. Na křižovatkách při rozjezdu to bylo nejhorší. Když jsem se chtěl rozjet tak auto nemělo vůbec výkon. Nakonec to celé dělala váha vzduchu.
  11. Omlouvám se, ale včera jsem se už k netu nedostal. Pokud to půjde ozvu se dneska.
  12. Zdravím vás, chtěl bych do auta dát stropní monitor. Už jsem zjišťoval nějaké informace a byla mi doporučena velikost 7", vzhledem k tomu, že se na něj bude koukat z poměrně krátké vzdálenosti. Problém však je, že nevím jestli nebude monitor vadit při otevírání šíbru. Jak jsem koukal na tapec tak tam moc místa není a když vezmu do úvahy montážní desku a šrouby, tak mám strach, že se bude zachytávat roleta při otevírání šíbru. Pokud máte někdo zkušenost s montáží stropního monitoru do octy se šíbrem podělte se. Nerad bych ho koupil a pak zjistil, že to nejde. Dík...
  13. Mám podobný problém. Rozsvítila se mi kontrolka ABS. Vag napsal vadný snímač pravého předního kola. Ten jsem vyměnil, ale kontrolka svítí dál. Dneska mi zhasla, ale při rozjezdu, nebo lehkém dobržďování ABS kopalo. Na jedné křižovatce jsem ani nemohl rozjet. Zablokovalo se pravé přední kolo. Po chvilce zase povolilo. Auto pak stálo cca hodinu na parkovišti a znovu svítí kontrolka ABS. Nemáte někdo radu na co se podívat. Je možné, že by byl snímač, který jsem dával vadný? Kupoval jsem ho v AutoKelly. Byl to ten nejlevnější za 336 Kč. Asi to nebyl nejlepší kup...
  14. Kupoval jsem ho v AutoKelly za 336 Kč. Musel koupit levnou variantu tak snad nebude stát za prd. Až budu mít čas tak projdu vedení. Pokud nic nezjistím tak budu muset znovu na diagnostiku ke známému a auto tam nechat aby to opravil.
  15. Snímač asi špatně danej nebude a snad ani špatně dát nejde. Budu se muset podívat na to vedení. Už jsem to tady prošel a pár rad jsem objevil. Potřeboval jsem hlavně vědět jestli je nutné mazat závadu. V každém případě dík za radu a informaci.
  16. Měl bych taky jeden dotaz ohledně ABS. Rozsvítila se mi kontrolka. VAG zjistil vadný snímač otáček na pravém předním kole. Dneska jsem ho koupil a vyměnil, ale kontrolka svítí dál. Je potřeba aby kontrolka zhasla udělat vymazání závady na VAG?
  17. remus1

    Brzdovka...

    Včera mi při jízdě začala blikat kontrolka hladiny drzdové kapaliny. Koukal jsem, že jí tam je ale dost. Nevíte někdo kde by mohl být problém?
  18. Tak dneska jsem se kouknul na to zatékání do auta. Ve žlábku pod oknem byl úplně ucpaný odtokový kanálek. Vyhrabal jsem z něj hrst listí a bahna. Celé odpoledne tady prší a zatím v autě není ani kapka. Takže pokud by měl někdo stejný problém, tak je to ucpaným odtokovým kanálkem....
  19. Řeším těď podobný problém. Na straně u řidiče mám v autě po včerejším lijáku pořádnou louži. Dveřma tam nenateklo. Šlo to z pod palubky jakoby pod sloupkem. Myslel jsem si že by to mohl dělat ucpaný kanálek od šíbru, ale ten je v pořádku. Zítra se na to chci mrknou pokud to počasí dovolí. Nemáte někdo radu na co se zaměřit??
  20. Já mám auto uvedený do provozu 1/98 a když mi ho známej přivezl z D tak mělo najeto 84500 Km. K autu mám servisní knížku, podle který původní majitel najížděl okolo 10tis km ročně. Takže ty km můžou klidně odpovídat. Jen se divím, že k tomu nemáš servisní knížku....když to je dovoz z D. Většinou je to tak, že u dovezených aut z D u kterých není serviska jsou km stočený. Tím tě ale nechci nijak strašit.
  21. Ve škodovce stojí výměnou 2766 Kč. Známej tam má nějakou slevu ale nevím kolik přesně, min. ale 10%. Tak počítám těch 2500.
  22. Tak jsem váhu vyndal a zjistil, že potřebuji tu od 8/97. Takže se omlouvám za svoji nevědomost a prosím admina o smazání tohoto tématu.
  23. Jestli by to bylo tak jak píšeš tak mám modelový rok 98. S tím vyndáním váhy mě to ale vůbec nenapadlo. Dík za radu....
  24. Ahoj všem, nechtěl jsem zakládat nové téma, ale nikde jsem tuhle informaci na fóru nenašel. Potřebuju vyměnit váhu vzduchu. Mám motor 1,8 20V 92Kw r.v.97. Známej má v prodejně autodílů škoda celkem slušnou slevu a tak mi řekl ať si zjistím číslo dílu s tím, že mi ho koupí. Problém je v tom, že ve škodovce mi sice číslo řekli, ale problém je v tom, že tenhle motor má jednu váhu do 8/97 a pak jinou od 8/97. A já nevím jak zjistit ve kterém měsíci bylo auto vyrobené. VIN kód tenhle údaj neobsahuje, v techničáku mám datum první registrace 20.1.1998 a kódům v servisní knížce nerozumím. Můžete mi někdo prosím poradit...
  25. Já mám taky s "C" tak trochu špatnou zkušenost. Kdysi jsem měl Fiat Tipo 1,9 TD. Jezdilo jak drak, ale pak mi praskla hlava. Nechal jsem to opravit. Při opravě ještě odešla vývěva turba a pár dalších věcí. Ve finále se na motoru udělala částěčná GO. Ještě nějakou dobu jsem s ním jezdil a pak dostal od kámoše nabídku na koupi Peugeota 206 1,9 D. Dovoz z německa, najeto 18 tis. km, lehce havarovaný. Tak jsem potřeboval Tipo prodat. Odvezl jsem ho do bazaru který měl známý toho kámoše. Scháněli tam auta do 50tis. protože v té době začala dávat spořitelna uvěry 30tis jen na občanku bez potvrzení příjmu. "C" tam zkoupili během týdne všechny auta do 50tis a porád najížděli další. Vždycky si to brali dva na jedno auto. Když jsem tam Tipo dovezl okamžitě auto oblehli "C" a hádali se kdo to auto koupí. Než jsem vyřídil papíry s bazarem tak bylo auto prodaný za 54tis. Naprosto neuvěřitelný. Po týdnu jsem se dozvěděl, že tam "C" začali otravovat, že auto moc kouří, že to žere olej , má velkou spotřebu a že chtějí zpátky peníze. Naštěstí je bazarník vyhnal, protože věděl že ty půjčky jim spořitelna dávala bezhotostně a tak chtěli takhle přijít k penězům. Co se týče auta tak jsem měl čisté svědomí, protože bych s ním asi jezdil dál nebýt nabídky na toho peugeota za super cenu.
×
×
  • Vytvořit nový...