OIZIK Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ahoj,potreboval bych radu nasel jsem doma starou 3310 upravil ji a napojil pres relatko na houkacku od alarmu,ale potreboval bych necim spozdit impulz,aby to relatko nespinalo kdyz zamikam a odemikam nevite cim by se to dalo zpozdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 před pár lety jsem řešil obdobné případ. spínal jsem na telefonu jakoby rychlou volbu na vytočení tel. čísla. ten krátký impuls se projevil ale tak, že sice tam na displeji skočila např. jednička, nebo při odemčení dvě jedničky, ale nikdy to nebyl tak dlouhý impuls aby mi to nasimulovalo jakoby dlouhý stisk tlačítka klávesnice. To provedl až samotný poplach auta. Snad každý mob. telefon má timeout po kterém se zadaný znak z displeje telefonu sám smaže. Tak mi to jen potvrď nebo vyvrať jak se to chová u tebe v autě. Určitě bude záležet na délce impulsu "kviknutí" alarmu. Většinou se pohybuje do 20ms, což u telefonu dlouhý stisk klávesy nevyvolá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 skús niečo s 555kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 pokud můžu poradit: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1510&st=50 pokud by měl někdo zájem, můžu hodit kontatk na kámoše, který to prodává. Cena je tam 800Kč za pager (alespoň myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 prave pri odemknuti a zamknuti tam naskacou 1 nebo 2 jednicky ktery se nesmazou a kdyz se spusti poplach tak telefon nereaguje a nevola akorat pripise dalsi jednicku.mam tam 3310 ta asi nema timeaut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 myslite ze by se dalo pouzit toto rela deniho sviceni http://www.9000.cz/zbozi/62-modul-denniho-sviceni ma spozdeni 7sekund? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.