Popu Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 skoda no snad neco vykoumame,.... zatim teda me vubec nic nenapada mozna tak mlada boleslav ale to bude stejny urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 skoda no snad neco vykoumame,.... zatim teda me vubec nic nenapada mozna tak mlada boleslav ale to bude stejny urcite Mám nápad...pojedeme někam na písák, třeba k Žehušicům a já se budu koupat a vy se na mě budete dívat, páč určitě neumíte plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 (editace) Jenda to vymyslel no helejte tak dorazime na sraz na naměsti jak psal Dodo a tam bych něco dal k piti mezi tm by se dalo něco vymyslet mohli bymse chlapci udelatnekdy vikendovou akci nejakou chlastacku spojenou s grilovackou a prohlidkou aut. Co vy na to Editováno: 30. Červen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 (editace) Ty woe v TPCA jsem dělal 2 roky a celkem jsem rád že tam nemusím.... Zrovna Lakovna-tam nikoho z venku nepustěj Tak koupačka není problém, kousek od Kolína je plno písáků, takže na tu neděli plavky sebou Větší akcička není špatný nápad, ale fotříci od rodin asi jen tak propustku nedostanou... Editováno: 30. Červen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 jendo pisak v zehusicich radsi nikdy je to prochcany a prosrany a kdyby si videl co tam plave za stvury a za hovada myslim ze by si si to rozmyslel ja bych byl pro nejaky koupaliste a nejleip nejaky brouzdalko to je moje tak kdyztak vodni svet to jisti a fotri si to samozrejme umeji zajistit ze jo ! staci zavelet a jaky pak copak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Ty voe seš nějakej rozjetej - jinak ty písáky kam vás vemu jsou čistý-nedávno tam skončila těžba písku a moc lidí o tom neví-takže poloprázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 takze vsichni jdeme na adama jo ? vemte nejakou evu jinak do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Ty woe musíš taky trošku přemejšlet něčím jiným a né jen pérem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 je mi teplo no tak se nediv ze mi to leze vsechno do mozku ty uz ses defakto starej pardal tak chapu ze ti to nikam neleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Hele nejseš nějakej hubatej? Já se dneska léčím po včerejší kalbě, tak mě moc neštengruj nebo Tě pozgrůcám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 ale prosim te necapti se dedku :kol-28: mluvis slovensky nebo madarsky nebo jak si chlastal SLIVOVICU nebo co dal sis i prda dedo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 bohužel chlapci do přirodních koupalist nemužu kvuli noze takže bych hodil jen opalovačku samozřejmně kdyby se povedla uspořádat nějaká ta akcička tak by se našla nějaká zábava i pro zbytky rodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 no sem zvedav jak to teda dopadne nakonec sedneme si na namesti v koline a kdyztak to jisti kasna no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Kašna? Tý voe to jsi v Kolíně nebyl asi dlouho, co? Tam se koupaj jen naši spoluobčani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jo tak tak to je jina takze KASNU rusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) lukáš pujde do kašny a my se mezi tim dohodnem co podniknem dál jinak kde presně na náměstí bude ten sraz Editováno: 1. Červenec 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) Tak to si budete muset dát bezemě.. já tam smrdim (TPCA ) každý den Editováno: 1. Červenec 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) to si nás moc nepotěšil ale přiště musíš 100% Editováno: 1. Červenec 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 no možná mě uvidíte na svařovně,jak se opírám o regál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 vem si dovolenku a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) azriel: vim presne ocem mluvis.....delal jsem tam 4.5 roku.Je to jak v koncentraku.Jeste delate rusaka? Ty jsi na svarovne? Ja byl na trimlaine.....a jsem rad,ze jsem pryc :kol-47:dnes me zivi neco jineho a jsem zato rad...ikdyz to nebyla spatna skutecnost,ale v MB je to o 100% lepsi,super lidi a dobrej kolektiv,da se na vsem domluvit.... Tam vedi jak se zotrocujou lidi,nahnalbychtam vsechny vezune a ty by si vse po teto terapii rozmyslely.Ty vis ocem mluvim a kdo to nezazil tak neuveri Timto te zdravim a preju mnoho sil na laine u andonu... Lukason: tam mu dovolenku tak rychle nedaj,pokud nebudou mit za nej nahradu....jak jsem psal,je tam privazanej jak pes u boudy Editováno: 2. Červenec 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) Ahoj kluci budu se snažit taky dostavit-mám toho na neděli dost-nějak to to musím pořešit Editováno: 3. Červenec 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 boys, jestli platí ta neděle v jednu na náměstí v kolíně, tak bych se taky zůčastnil. Na sandberku (směr Starý Kolín) je príma koupáníčko na písečné pláži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 čusák už sme si říkali kde se flákáš. to víš že budem rádi když se o5 ukážeš v tu neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 jinak hosi aby sme si to ujasnily v kolik teda v tu nedeli presne na namku ? v 1 nebo ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.