Popu Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 caaaaaaaaaaajk .......... to je jenom pezot to se rozlesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Jj - kladivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 vzdyt rikam rozlestit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak kluci je zde další návrh na sraz-co se ostatní nedostavili. Já bych to viděl na příští víkend tedy SO 15.9. nebo NE 16.9. Otázkou zůstavá kde.... Návrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Čau.Já sem pro sobotu 15.9. a kde?To je fuk,podřídím se. Editováno: 4. Září 2012, autor: SteglikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 já se podřídim ale chtělo by to nějakej program třeba toto http://www.bobovadrahakutnahora.cz/index.php mám to kousek a nikdy sem tam nebyl ale co mě hlavně láká je ten rodeo býk mohla by tam bejt celkam sranda když tak dávejte i ostatní návrhy ať s toho vyberem ten nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 chlapy,..... patek, sobota nemuzu..... v nedeli bych uz mohl ten patek, sobota,... jsem zase na srazu,... jestli znate: ATC RELAXMEETING KONOPAC ..... moc fajn srazy od ptechto poradatelu takze v nedeli bych mohl TEORETICKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 No tak uvidíme Nejsem si jist,jestli v neděli nebudu v rachotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) Tak jeste cekame na ty co ss neozvali Dan, milan, jenda, jarda, zdenda a radiss doufam že se ozvou co nejdrive. A mohl bysme komecne pokorit magickou 10. Editováno: 5. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Jj, se slejzáme jak šváby na pivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 na mě jste nějako nemysleli.No já bych jel na bobovku....už jsem tam byl několikrát,ale nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Hele nekecej. Psal jsem Ti včera v 09:46! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) Takže se pomalu asi rýsuje neděle 16.9. pod bobovou dráhou v KH. No mě to plně vyhovuje protože vedle dráhy od 17:00 budu rozdávat hokejovou radost Editováno: 5. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 kozli proti včelám? nebo co to bude za epic duel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Tak ty už se nepotkají neb 2.liga v KH je zrušena.... Ne-je to sranda match mezi kamarádama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Čau draci,také čistě teoreticky ,16.9.by to šlo,ale na boby zapomeňte. http://www.bobovadrahakutnahora.cz/udalosti.php?id=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) Hele jardo omluva nejvetsi . Uz jsem te doplnil. Tak jeste cas vymyslet. Videl bych to nejak v 13:00 se tam sejit Editováno: 5. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Sakra tak co tedy vymyslet??? Kdyz bobovka je zavrena :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Viděl bych to na bowling s pizzerií: http://www.bowling-kh.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 pozor, pozor,... tatka to vidi nejak luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tak kamerka je doma.už jsem ji testnul a parada. Ještě jsem doplacel clo,takže jsem se do tisícovky vešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 defakto cerna skrinka jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) To je dobra vec. Hned jak se sejdem tak nam udelas prednasku o tom :-) Jo jestli treba neprelozit ten sraz az na dalsi tyden a nebo na sobotu. Me na tu nedeli ni kloudnyho nenapada :-( Editováno: 6. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Jasný, určitě poreferuju.jinak já toho teď na víkendy mam dost, takže Nevím jestli se urvu.Dejte datum a buďto budu mít čas nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 (editace) Pepo ten týden bych neměnil. Podle mě další víkend (21.-23.9.) mají směnu Zdenda a Milan. Navíc já mám na ten víkend sraz z VŠ. Takže já dál preferuju 16.9. kolem 13:00 zde: http://www.mapy.cz/s/54Mm V neděli jedu do KH takže to tam můžu zabookovat. Ale nikomu nic nenutím..... Editováno: 7. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.