Dodo-Kolín Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Ještě nějakej teplej kec a pisatel bude běžíc chytat bowlingovou kouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Doufám, že nám neposerou před pizzerkou auta nějaký ptáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 No neposerou, ale poblijou opilci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 nam to dest pekne umeje,... nebo vam to chlapci pocuram aby to bylo cistonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 takže chlapci jestli dobře počírám tak nás bude 8 chci vidět kdo přijede s umytim autem když vidim jak venku prši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 umyta auta uz dneska neletej,... lepsi je tohle,... stromu je tam taky dost tak no problem retezy pritahnou kluci z TABACKY viz. odkaz: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Luky: to je starý Jedu dneska a zítra do Brna takže auto nemeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 ja vim ze to je stary ale obevil sem to po dlouhy dobe tak sem to sem hodil o umytejch autach se asi moc bavit uz ani neda,... pocasi bude stat uz za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Takže já jako první odpadám.Dnes dopoledne příjemný telefonát s šéfem a zjištění,že zítra makám.Okey..at žije tahle krásná doba,kdy se maká i v neděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 stegliku hned jak sem viděl mail že si sem psal tak sem věděl že je problém a nedoraziš. taky že jo. jak to vypadá tak máš šefa blbce tak pěkně makej a v říjnu tě budem čekat na dalši srazu ( jestli nějakej bude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 tak sem nakonec zvedavej v kolika tam budem sedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) no luky ja bych teda jel..... ......jo a hlavne v kolika budem mejt nadobi za ten pronajem... Editováno: 15. Září 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ahoj chlapi, chtěl bych se na srázek omluvit-dnes za mnou přišla má drahá polovička a navrhla na zítra plavbu parníkem. Jelikož je v očekávání a pak se nějaký čas nikam nedostane řekl jsem,že jedem. Jinak řečeno - bude hnusně(počasí)přijedu.Bude hezky jsem na parníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 zejtra ti napisu v kolik se pro tebe stavim,... mame tam bejt pred bowlingem v jednu ze jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Tak já nedorazím také, já přijedu autem...zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 já byl dneska v doksech a zítra mam po obědě ladit auto na E85,takže asi nedorazim taky ... možná kolem Vás projedu a zatroubim,protože jedu do Čáslavi.Můžu to zkusit přehodit ,ale max. do 15:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 jendo,.... takze prijedes nebo jak nejak sem to nepobral azri. .... do tri to bohate staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 NO JASNÝ, ŽE PŘIJEDU, ALE JAK JSEM ŘEKL, KOLEM 15.00 DRIV TO FAKT NESTIHNU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 oukej,... tak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Tak zítra v jednu,obávám se ale,že desítka nepadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 taky se toho obavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 A jejda-tak to budeme hrát na jedný dráze, no Já musím tak v 15:30 nejpozději vypadnout abych vše stíhal a nejel jak z Pardubic (Pepa si to pamatuje a Orgáni snad ne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 tak doufam ze si to aspon uzijem,... to bude naprd,.. kdyz vzdycky nekdo odjede a jinej zase prijede no uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 tak sraz v pohode,... jak jinak jako vzdycky :kol-47: za mesic repete az dame zase particku BOWLINGU a tady par ochutnavek nasich kocaru,... to co se delo vevnitr sem nedokumentoval .... od toho tady byli jini mistri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 jo pekny,tady to vypada lip jak skutecnost...jinak fotka cislo 16092012713 je jak z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.