mikl Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jasně,pokud nemaj lidi v hlavě nasráno,obují auto tak jak vyžadují okolnosti,pokud tam nasráno mají ,nepomůže ani x novel zákona. Jak už jsem psal,tomu kdo zaviní nehodu na nevhodných pneu a tím myslím i v létě na zimních,tomu bych napařil pokutu,že by se podělal třikrát dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 tak je jasny ze prezouvam,.. jenom podotykam ze s plechacema to bude vypadat hnusne, tak snad to pocasi vydrzi aspon dilejc ale bud presne prvniho nebo jek ten dalsi tejden bych prezul kdyz sem mel skodovku 125 tak sem neprezouval vubec .D a mohlo bejt snehu kolik chteloo,.... vyjel sem na letnich barumkach vsechno prosate tohle auto sem nikdy nechtel ale kdyz sem ho mel,... nemohl sem si ho vynachvalit a jak rikam bral bych ho klidne znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) .... jinak hosi,.... dost KECANI a k tematu co se bude odehravat v SOBOTU 20.10. 2012 takze predbezne ..... kdo teda dorazi ...... zatim se pocita ze sme tri JA, RADISS a JENDOSLAVEK kdo dalsi ? kde dame sraz ? primo v inpru ? nebo nekde jinde ? ja bych to videl na namesti na parkovisti at tam jedem hromadne jako poradny odbornici pres SKODOVKY cas bych videl na nasi oblibenou 12:30 - 13:00 co vy na to je to od 9:00 do 17:00 takze si myslim ze bohate ctyri hodky na omrknuti a poradny projeti a podobne to bude stacit VASE NAZORY ? DOTAZY ? PRIPOMINKY ! HRNTE TO SEM at se to zase nedohaduje na POSLEDNI CHVILY Editováno: 17. Říjen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Já uvidím, zatím se mnou počítejte. Pojedeme tam hromadně a dáme foto s rapidem a našimi milasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Jaban, souhlas s místem srazu (námko) i hodinou, takže já dorazím na 100%, to by mě leda musela schvátit rýmička a kašlik Jo a mám za sebou 2 nepříjemný věci...1) včera jsem jel z kolína a vidina dojezdu 25km si říkám to do Čáslavi dám, přinejhorším koupím u shellu KH, jedu kolem shellu, aut jak nasráno, dojezd 15km, říkám OK to dám. Když mě uprostřed Chotusic skočil dojezd 5km, začalo mi silně lepit a od nádrží ČD v Čáslavi jsem měl dojezd 0km, ale k Benzině jsem dojel bez problémů....jsem to ale vůl já prostě nerad jezdim jinam než k benzině a ta shellka u KH mě příjde podezřelá cenama. Druhá věc: teď ráno jedu do práce (před 6), teploměr v autě ukazuje 9,5°C a ve Žlebech mi auto ustřelilo před parkovištěm u zámku v zatáčce a i kolem mostu přes řeku...mám od včera obuty zimáky (mám Falken Eurowinter, což asi není bůhvíjaký zázrak), ale v minulých letech jsem s nima problémy neměl, vcelku asi na pohodu, tak nevím a od Žlebů jsem jel jak pan klobouk abych to někde nerošvihal Hoj vy psíčci Jo a poslední věc, na kolik myslíte ty zimní pneu foukat (225/45 R17)? Já je nechal nafučet na 2,4 bar all, to by asi mělo být OK ne? Leťnáky jsem měl původně méně než 2,4, ale zdáli se mě měkký, tak jsem je dal v létě taky na 2,4 a to mě přišlo tak akorát. Editováno: 18. Říjen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ok, nejak od puly tam snad taky budu pokud budu stihat prvni vec ...... bud bezobav,.... tohle se mi stalo uz nekolikrat jezdim na benzinku do malina a kdyz sem vyjizdel z casky, dojezd nula,... tak rikam,... to dam, kdyztak budu tlacit,.... a pohoda on palubak promeruje, ale moc dobry na to spolehat taky neni ..... vetsinou kdyz se rozsviti ocicko,... hnedka beru ohledne ty ceny, tam to je tak ze to nebude zadna asi kvalitka ale bude to splnovat nejaky minimalni hodnoty ale co, jezdito, jezdi,... ono co neni v dnesni dobe nejak sizeny obcas tam dam nejaky aditiva a pohoda menit paliva a musi to bejt v cajku druha vec...... na zleby bacha tam ten mostek hodne promrza protoze tam tece naplav do mlejna uz hodne lidi tam skoncilo v tom bejvalim kine,... kdyz se podivas na tu zed, tak ta tomu nasvedcuje ja kdyz sel rano pred 7 a u nas v ulici kdyz sem se dival na silnici, tak proste znamky mrazejcku bude hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 No tak hosi,vim ocem tu pisete,me se to stalo taky,ale bude hur.No me zas ,kdyz jsem jel ze zlebu,tak tam v ty zatacce protime vyletel tranzit,letel do protismeru na mou pulku a jea to serval do ty zatacky,co vede k vlakaci,nekdo tam jit ,tak ho mam na triku.nastesti se nikomu nic nestalo,ale nadavaljsem celou cestu..... Jo a Jendo,sam vis,jak to je v praci na parkingu,tam jak se skonci kazdej vyleti jak prase.Dneska mi nejakej debil malem pocuchal naraznik......tak jsem zabrzdil,vylezl a on,ze to pry neubrzdil...no boded,kdyz tam vyletel nejmin 50.Tam je to vazne o drzku....a vzime to bude jeste horsi az ty umelci budou zajizdet vedle aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 to je jak u nás v praci na prakovišti :::. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 jj některý, když tam příjíždí a míjí ty betonový zátarasy, tak letí jak dobytci já spíš vždycky trnu, aby nějakej vocas, když couvá vedle mě na parkingu mě nejak nepocuchal, no naštestí snad většina umí couvat docela obstojně. V minulosti už tam bouračky byly, když jeden letěl po kostkách parkoviště (jak parkuješ ty, tak v tom směru) a zprava mu tam vjel borec (z tý panelovky). To byla prdel, když to do sebe flákli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 vofafrne v tom udolicku tam UDH, Bezdikov, ma to hodne nazvu .............................. jinak hosi dneska sem byl v INPRU jeden rapidek tam uz stoji luxusni kousecek,.... barva ?????????? nadherna pestra ZELENA RALLY METALIZA proste luxuska ..... doufam ze jeste nejaky privezou,... se tam budem prat o jedno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 no s tvojí vahou budeš vždy poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ja bych rek ze vdzycky prvni a vsude se dostanu a co teda , je ctvrtek,... a ty jsi mel vedet rozhodnuti tak jak ? dorazis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Zitra dam vědět.dneska jsem nic neresel. Jsem po noční, tak jsem relaxoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) koukám člověk se sem chvilku nedostane a hned taková bouřlivá diskouze dneska sem taky přezul na zimáky takže budu od ted jezdit na 15" jinak na rapida sem už tak viděl a musim říct prostě bomba. už vim do čeho bych šel až mi moje autí odejde Editováno: 19. Říjen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 a kam by šlo?U mě bude příští auti asi caďák ... konečne se ho dočkám .. pořád to odkládám,ale až tohle doplatim,tak bude svišť na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Jsem asi lama, ale co je caďák? Cadillac, WV passat CC, ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Caddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 K čemu je dodávka doma dobrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ze by rodinné auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Asi plánuješ tojčata, ne? Ale jo, třeba ta 1,6 v ropě s 55kW bude fičet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 No máme náběh na dvojčata, ale to víš. Jinak to budu potřebovat do firmy.vypadá to ze tatik půjde do důchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Tak do firmy to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 no každopádně jsem s caddy měl plány už dřív.Tatík se může kousnout a já budu muset tvrdnout ve fabrice dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 tak jen pro upresneni toto nas ceka TSI a nejaka vybava asi AMBITION + nejake priplatky ale moc jich nebude ja sem se dival pres okenko dovnitr cekaji nas PLASTOVE KREACE vsude samej plast nehlede na to ze pres vyplne dveri ohledne repracku ty chybeji tak je videt skrz dvere a je videt i barva ...... takze proste setrilo se fakt vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 ted si mi zkazil radost,jak jsem se tešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.