radiss33 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 aha tak uz vim,proc me boli hlava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Byli nějaký aditiva od http://www.likerkadrak.cz/? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 :D :D ne ne my byli bez dopingu, nevim jak na tom byli dealerove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 čus chlapci jak listopad a nějakej sraz??? bude něco nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Zdar. Já jsem vcelku pro. Nahoď termín. Co třeba neděle odpo 18.11.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 jo sem pro 18.11. okolo 14 hod bych to viděl v KH Bowling? nebo někam jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Můžeme bejt-ale zatím to vypadá, že to tam budem cvrnkat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 ja asi taky pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 (editace) 18.11 mám sice noční ale přijedu Editováno: 31. Říjen 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 semnou se kdyztak taky predbezne pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Pokud už budu mít 18.11. po neschopence,tak jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) Zdar kluci, myslím že taky dorazím a možná i střízliv Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 A kurwa Milane, bez tebe to nebude ono, chtě nechtě musíš napsat dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 To by asi po 6 týdenní neschopence neklaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) To chápu, tak musíš nasimulovat multioptipupylotomickej záchvat a je vystaráno ... ale je to každopádně škoda napiš, kdy by se to hodilo tobě Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) Dneska se mě stala zajímavá věc jedu kolem 5.30 do práce a v Čáslavi relativně větrno,ale ne nic tak hroznýho. Jedu mezi Ronovem a Žlebama mezi polema a auto se mi najednou zdálo, že nechce jet a táhlo mě to do škarpy...málem mě trefil šlak, páč jsem si začal myslet, že jsem píchnul. Teď tma, chcalo, říkám si no to je v prdeli, asistent hlídání tlaku pneu mlčí, no to je v prdeli, beztak to nefunguje krám jeden napadlo mě zastavuju, vystupuju z auta...hned mi vítr docela solidně nafackoval, kontroluju gumy a tvrdý všechny. Z toho plyne ponaučení, že když fouká velkej větříček, tak jezdit opatrně, protože auto se chová teda fakt nevyzpytatelně a jednu chvíli jsem si myslel, že mám píchlý všechny kola, jak to plavalo Hoj, to je zas slohovka Jo a jel jsem pana klobouka Tak doufám, že jsem ti zvednul náladu Mildo, když tuším, že jsi ještě na neschopence Hoj Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) Jendo,me zas,kdyz jsem jel domu ustrelil ve Žlebech nad zamkem v serpentinach zadek,ale pekne,neco jet proti tak me tahl zpet do prace..... a co se tyce rana,ver ze jsem si to uzil taky Editováno: 1. Listopad 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) No byl to mazec, vyprávím to teď mladý, čekám reakci typu "no teda to muselo bejt hrozný" a mladá mlčí a jen říká, že jo, asi jí budu muset zpacifikovat jinak kdo by si chtěl trochuj užít s autem (pořádně mu provětrat kulky), tak na obchvatu je z velké části na církvici new asfalt, šíroký to je jak runway a dá se to tam mydlit slušně, provoz téměř nula Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 mladou zpacifikuj,... jenom ji to urcite prospeje no tak kdyz tady mluvis o obchvatu tak ja testoval hnedka ze zacatku kdyz zavrely cirkvice jeste na starym asfaltu takze az zejtra nazuju zimni plechovy backurky 14" coz bude mala raketka tak to tam pujdu prubnout dokud to je jeste zavreny a jak tak si myslim ty jsi tam uz s octavinkou byl vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 JJ byl, ale jel jsem max 90, jelikož jsem se rozhodl, že budu jezdit už jen pana klobouka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Holt mladý kluci-nerozumný. Já už na kloboučníka jezdím pár let (jen občas klobouk sundám). Přeci jenom rodinka atd. 18 už mi dávno není Tak snad se na to bowl sejdem?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) hosi to vam nezeru :D takovejch kobylek a neslepnout je to by byl hrich takze ????? ......... ja to byl prubnout ......... 170 km vic ani tuk zkurvenej vitr Editováno: 2. Listopad 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) tak to je škoda, že jsem tě neviděl, myslim, že už si musel letět pár metrů v luftu :D:D ty "kobilko" Editováno: 2. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Tak jsem dneska měl dovču a dopoledne jsem auto leštil a dával do kupy, takže škoda, že není sraz teď, mám řádně naleštěno a čisto za pár dnů to bude beztak zasraný jak jetel Editováno: 2. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 :D hele nejsme v hodine cestiny ale az ted me to trklo no myslim ze uz zejtra hlaseji chcani ja radsi nemeju,... byl bych pak tak akorad nasratej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.