Popu Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) DODO: ................. tak jasny ale jde o to tam zavolat tak priste si to klidne na triko vezmu ja,... proto sem se ptal jestli to uz nekdo zamlouval ze bych to kdyztak zaridil :kol-47: JENDIK: ................. no toz toto zajimave teda ... ale tak bud rad ze to je aspon jenom odrazka a neee treba pochroumanej celej zadni naraznicek ... jinak to ze taam zatekla voda a pak to prasklo mrazem,... nevim nevim,.. ale takovej mraz jeste teda nebyl ..... spis jestli ti do toho nekdo v praci netuhnul zahadne a nepraskla odrazka popripade nekopnul ....... ohledne odrazky tak ten prvni odkaz je ta tvoje odrazka kterou potrebujes,... ale nejjednodussi reseni bych videl zajet do INPRA a mas to bez starosti odhledne posty a podobne Editováno: 16. Listopad 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) hlavně se chlapi nehádejte, mě nejvíc trhá strdce, když je konflikt mezi rodičem a dítětem Jo a doufám, že fandíte našim klukům Jinak nejlevnější tu odrazku má p.Hořčička autodíly HH Čáslav, takže super ta odrazka je asi totožná s tou co byla na před FL RS že jo? Akorát nevím proč má 2 kódy (že by jeden na combi), ale i tak prodejci to majé v eshopech pomotaný Editováno: 16. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Slavíme se scudíkem 6 mĕsíců http://db.tt/g3Fkvbku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) tak kluci, musím zde bohužel napsat, že sice dorazím, ale budu muset ve 2 odjet, takže na 1 tam určitě budu, Lukíne dáme sraz třeba na námku? Řeším doma problémy s kotlem a musím to zítra dát do provozu a nebude to jen tak. Už dnes jsme bez tepla a teplý vody, tak topim v kamnech jak o život a vodu na koupání ohříváme v rychlovarný konvi . I tak se ale moc těším až vás uvidím aspoň tu hodinku jo a tatko visim ti peníze za minulej bowling, akorát si už nepamatuju kolik to bylo, tak popřemýšlej. Hoj Editováno: 17. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 jasan, jasan napisem si sms jeste zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 kluci tak zítra to vypukne velká bowlingová akcička docela se těšim přeci jen ten výpadek měsíční je znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 nakonec nejedu.. musim na nucený oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 jeeeeeeeeeeezkovi voci,... to nas tam bude zase tria pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 tak dnesni srazko - bowling bych schrnul o5 na vybornou za mesic repete,... akorad se schodnout jestli to udelat pred vanocema a nebo mezi svatkama popripade oboje ...... kdyz uz jsou ty vanoce fotky bohuzel nemam, na to tam bylo dost jinejch lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Opět sraz super, byť jsem tam byl pouze lehce přes hodinu navrhuju termín týden před vánocema a kluci příště ty auťáky prdelema k plotu jasný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 jo srazek byl super. dobrej pokec o tom žádná . Lukášku nezapoměn na mě chci to mít co nejdřív z krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jenicek: ......... no ja sem rikal ze jedina caslav umi proste parkovat, okoli kolina apod. vubec ........ a co ty opravari kotlu ? rozdejchal si ho ? Pepicek: ............ Berusko,... potrebuju ale tvuj e-mail..... jinak nevim kam to mam poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 jasná věc kamaráde, kotel premává jak o život, opravil jsem ho sám, opravář mi jen prodal náhradní díl konečně si nohy mejeme v lavoru s teplou vodou Hoj klučáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Čus bus! Včera dobrý. Jendo: Za kolik jsi nakonec sehnal tu odrazku? Já všechny díly kupuju u cc autodíly-občas je i slevička. Mrk http://www.cc-autodi...-narazniku-leva Když jsem potřeboval celou spojkovou sadu tak jsem u cc měl lepší cenu (o 1500) než u mého servisáka s 15% slevou u AUTO KELLY Jinak se už přestaň vymlouvat na kotel. Kdyby tam měli místo fotbalu v bedně tenis tak si s náma házel taky Ale povedená neděle: Bowling super, v Kolíně hokej super a Štěpánek jak by smet Lukáš: Ty chytrolíne, ve 13:00 bylo všude full-tak jsme museli vycouvávat. Pak se to trošku uvolnilo tak jsme tam najeli čumákama,no.... Tak řitě jsou taky dobrý, ne? BTW: Reálně bych viděl srázek až v lednu. V Prosinci bude jako každej rok hoňka (dárky, práce atd.). Všichni to známe tak není potřeba se o tom rozepisovat.... Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Zdat taťko, já tu odrazku mám z autodilyhh.cz (přimo shop v Čáslavi) a je jen o 2 kč dražší...265 kč s dph. ale v ccautodily taky nakupuju a je to good shop. Měj se a díky za tip. Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 NZ - když můžu pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Ahoj kluci,srázek byl moc fajn. Tady je pár fotek nevalné kvality-mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) fotky dobry,ale nejak malo ostry,no ale v zapalu hry....jsem vas poznal vsechny,tak hje to gut....hlavne Jenicka ...ten tam vypada,jakoby chtel dotycnemu dat na cumacek :D ....vychazi mi ztoho toto,....uz jednou jsem te varoval,abyses do me nesral..........neeeeee sranda Editováno: 19. Listopad 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) JJ koukám na to a fakt to tak vypadá, ale je to mýlka, páč taťka je prostě náš taťka a na toho si šáhnout nedáme! hoj Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Je fakt že ta fotka je taková vysrávací Šlo jen o plodnou diskuzi našich ořů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Nazdar chlapi, sraz byl super, fotky dávám se zpožděním, (až dnes jsem rozhýbal zápěstí) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 pekny pan policajt koukam ze jsi zapracoval i na avataru ( profilovce ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 jo pánové oba fotky super fakt toto snad jeden z nejlepších srazu co byl samozřejmě jak píše mates tak zápěstí je stuhlý a práce tomu rozhejbání pomohla. takže se těšim na prosinec a naš pravidělný srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) JENICKU ....... dneska sem te videl na kruhaku na ostraku, ale ty me ne a to pekny co sedelo vedle tebe to bylo tvoje ? nebo jenom nejaka znama ? :kol-47: :kol-47: :kol-24: :kol-24: Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) Tady něco hučí a větrák to nebude Editováno: 21. Listopad 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.