Pepik90 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 teda taťko tak brzo jo to mám ješte půlnoc ikdyž já vstávám v 5:10 takže pohoda... lukášek to pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 lukasek to zaziva staci stavacka a vlaceni se do skoly nic moc prijemny takze klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) Abych přispěl svou troškou do mlýna. V průměru 3 dny vstávám v 5 a 2 dny v 3:30 ale člověk si zvykne na vše a nemám s tím problém, ale v pátek už bývám docela grogy a jsem rád za víkend Editováno: 22. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 plne chapu,... vejkend je vysvobozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 JJ, ale nesmí to začít hned v pátek chlastem, to pak je člověk v pondělí zralej na porážku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 proto ja moc chlast nemusim staci mi to vzdycky tak jednou za tri mesice mam vymalovano na dalsi tri ci pul roku dopredu,... radsi sedim za volantem a aspon to nekdy nejakou kacku kapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 tak jendo to je mao v 3:30 vstávat bych to nedal ani náhodou . něco pro lukáška dnes sem byl nečekaně v kině a jednou nejmenovanou holčinou a byla černovlaska a kunda jako svyn seru na na zlatu jdu do petry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 FAJNE ............ pisu si: ,, STK nedelat, nezarizovat ! ! .... lepsi bude se vyspat " :kol-46: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Kdysi jsem si nedokázal představit vstávání v 5, to moje mamka vstávala do práce a já byl ještě studentíček Teda Josef já to tušil, že ty seš pěknej kanec Editováno: 23. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Kadej tomu rika jinak :-D. Editováno: 24. Listopad 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 kaňoure jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Bejci nejak mrtvo tady! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 to víš,vánoce se blíží,tak neni čas na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Z tohoto důvodu právě vidím prosincový termín srazu jako nereálný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Vy jeste nemate darky jo? Twl ja uz je mam i zabaleny :-D. Stromecek staci umelej a rybu si koupim na porcinkuli :-D. Takze prosinec je vklidu. Ja bych dal sraz preci jen nikoho dve hodinky nezabijou. Teda asi no :-D. Zalezi kolik nas bude abyc si tam nahazel koulema sam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Zdravo drugovi, Vidim kako ovo mjesto je prilično mrtav U svakom slučaju, ovdje sam pridaju neke inspiracije za početak iduće godine, gdje smo mogli ići u proljeće. http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2012-11-23-nove-skoda-muzeum.aspx Što vi mislite? PRO PŘEKLAD POUŽÍJTE GOOGLE at mate taky co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 chlapáci tak mám nabourany auto dnes mě nabrala ženská u nás v práci na bok. takže zítra budu řešit opravu obouch dvěří od spolujezdce. takže celku masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No doprdele to teda vůbec nepotěší. baby jsou holt telata (valná většina)...to mě moc mrzí, tak hlavně ať se to rychle vyřeší...nemáš foto? Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 no nadherny teda !!!!! tak hlavne at na tom nejakou korunu aspon vydelas nahazej sem nejaky amatersky fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) zítra se pokusim nějaký udělat. nemám auto doma stojí v práci. neni to nic extra ale prostě je to nabořený ikdyž to bylo max v 10km/hod. podle mě škoda je cca 5-10k možná víc nedokážu to odhadnout. jestli mi to teda vubec uznaj. zítra napíšu jak to vypadá. mam teda 2 svědky z práce takže doufám že s to dopadne podle mých představ a dám opravit i něco víc z laku na autě Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Čus. A do 3,14če! Vítej v klubu protože já jsem po letech zjistil, že mám taky dveře měněný. Držím Ti pěsti aby trefili barvu, protože u mě je to vidět a ta naše zapeklitá barva se blbě trefuje.... Lukason: Fakt myslíš že se dá na bouračce vydělat? Pár korun jo, ale při prodeji vysvětlovat potencionálnímu majiteli, že to bylo jen trošku odřený je celkem blbý..... Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 proto je lepší nic neopravovat,teda když je to škrábanec.Ale provalený dveře bych jen nafotil a vymenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 tak tati je jasny ze se da vydelat, kdyz dobre poridis a podobne a kdyz mas dobrou pojistovku tak taky zalezi na okolnostech a vysvetlovat potencialnimu kupcovy muzes dolozit fotkou ja treba osobne si vedu svoji servisni knizku co a jak podobne bylo delano a pak i fotodokumentacni knizku myslim ze to je dobra vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 zdarec panové tak dnes na vyfocení v servise. tam to dohadli na 20k celej bok u spolujezdce pujdu do nový metalízy. dveře na spolujezdcově straně sou oboje promčknutý a o ochraných lištách ani nemluvim. sou uplně nakaši. jediný co mě štve na opravu pujdu až v lednu maj toho moc prejže. peťo oni prejže budou když tak dělat rozstřiky takže doufám že to nebude znát PS: joooo kdyby byl sraz tak vám to ukážu jinak foto bude večer ikdyž na něm nic neuvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 je večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.