Popu Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 JENI: ............ JO NO JE TO SILENY nastesti v letnim uz sem tak tedka honim vsechno tak abych toho mel co nejmin ale uvidime DODY: ................. AHA AHA, tak to byl nekdo jinej ale uplne se stejnym kosmickym letadlem kola, barva maska, cocky proste dvojnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ahoj kluci,pokud mi to vyjde,rád Vás uvidím a zajedu do čásky taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 no jeste aby ne uz mas dost CERNEJCH puntiku za ucast .............. budem jenom radi ;) :kol-47: :kol-31: :kol-27: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Přesně tak, ale na holou budeš muset dostat tak jako tak , takže doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 tak uz zejtra kamaradi tesim se na vas a jak uz prubneme OIII jenom takova otazka ? BUDU MOCT BEJT ZASE POVERENEJ RIDIC ? :D tak zejtra zdarec v 9:00 na parkovisti tady u nas v casce P.S. doufam ze ucast bude hojna ZDAJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 já asi jezdit a vozit se nebudu ... pokud nebude automat nebo 1.2 TSI tak mě jiný motor zásadně nezajímá,protože na silnější TSI nebo nedejbože naftu mít prachy nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ahoj kluci, o5 nebyl pořádný foťák a tak dávám pár mobilních příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 tak tak za me vydareny sraz ovsem nejlepsi byl zaver v koline a TRESTANI RAPIDA ze pepo nekdy zopakujeme jelikoz mam dneska nahravani fotek uz plnej krk tak tady nejaky odkaz pro socilani site je to verejny takze otevrit by to mel kazdy https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4140553038224.2146422.1415633509&type=3 tesim se na dalsi sraz panove a doufam ze priste se sejdeme ve vice jak peti lidech ty co ted nebyli,... maji EXTRA CERVENO-CERNEJ puntik,... !!!!!!!! OMLUVENKY neprijimame takze priste zdrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 ty vole já se tak těšil a normálně jsem zachrápal ... sem včera v praze tak vymrz,že jsem zalehl s práškem.... sem vstával až v 11 a tak to nemělo cenu ... měl si mě zavolat ... číslo na mě máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 kdyz sem volal radkovi tak taky chrapal na tebe cislo nemam,... nebo mozna spis nevim jak te mam ulozenyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 mas ho ve stary pm jestli je nemazes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) No ty wole, vy jste trestali rapida? jako, že jste mu dali pocuc jo? to je dobře ...sraz špica, parádně jsme jim tam ty auta prolezli a zaprděli, no a Santa Fe je mooc pěkný autíčko kua, akorát nevím, kde vzal ten týpek, že to mělo 2,5L, když dodávaj pouze v naftě 2,2L, to je jedno tak se kluci mějte a příšte zase čus Editováno: 2. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) jardo do 8:50 sem na tebe čekal a pak sem na to už sral. přišel si o hodně povedenej sraz auta super a jak říkal lukáš rapid dostval pěkně nafrak jen ta OIII a ty její blatníky prostě to nemužu rozdejchat. blbej kousek plechu by tam stačil nic jinýho. ješte bylo super s lukášem a jendou ta kritika a zkouška všech repro sestav ve všech značek a byl sem u některých fakt překvapen a u některých fakt zklamán jinak ten hyundai santa fe fakt super auto ale v automatu bych ho nechtěl i ta cena tomu přiměřená k ty vybavě Editováno: 3. Únor 2013, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) tak tak doufam ze mi domluvis nejak tu OIII rad bych si sni udelal nejakej dlouhej vejlet na vikend pokud to nejak pujde pres toho kamose co myslis ? radia byli nektery super ale sileny to bylo v tom PUGu a CITRONU !!! ten smrad vevnitr no proste hnus ! .... pak ten pOPEL tech tlacitek v tom stredaku fakt ukrutne moc a to nemluvim o tom co bylo na volantu na tunelu apod. viz. foto OPEL ASTRA tesim se na dalsi testovani ..... OIII KOMBI a v neposledni rade OIII RS ...... to bude dobrej VOBUCH jinak jeste ohledne toho RAPIDKA ..... bylo mi ho tak nejak i lito a hlavne lito kdo si ho vubec pak koupi ale tak co,... obstal v nasem ,, RASOVACIM " testu na vybornou ..... motor zadnej tahoun, ale dostacujici i na tu sportovnejsi jizdu ............ P.S. dnes sem videl ve vesnicce za caslavi stat na dvore u rodinneho domu RAPIDA a rekl bych ze siroko daleko jedinej kousek P.S.S. ........... MEJTE SE FAMFAROVE SOKOLICI Editováno: 3. Únor 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Jo a ještě tady musím říct to zvěrstvo, co se mi stalo v sobotu. Jak jsme testovali jednotlivý káry, tak jsme seděli taky v pažoutovi, já vzadu a Lukíno s Pepou vpředu, pak kluci vyzmizli a než jsem stačil zareagovat a vylízt taky, tak jsem zjistil, že byly oboje zadní vrata s aktivní dětskou pojistkou. Seděl jsem tam jako buzerant asi 5 minut, než mě nějaký cizí kluci vysvobodili Pepa s Lukínem mě v tom žabožroutovi posraným nechali i dneska v noci jsem se budil hrůzou a pořád vidím francouzskou vlajku. Tak nazdar, musel jsem to tady napsat, snad se můj stav do příštího srazu zlepší ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Mu he he heééééé - jsem pod stolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 už je to venku nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Jojo - Jenda je už konečně venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak to gratuluju taťko...malej dodojenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 ale PRD ještě nerodíme. Ještě tak měsíc..... Spíš si přečti příspěvek Jendoslava: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 (editace) Tak teď jsem zase pod stolem já :D :D Editováno: 4. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 kurna tak si ze me nedelej srandu....:'> sem se tesil ze bude nejaka toulacka 3 dny po kolinskych hospodach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 chlapci ... tak jsem objevil tu extra spešl myčku... co takhle sobota 16.2. testing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 ...... za me klidne ......... neprijedu sice fabcou ale necim ,, SPEŠL " tak to budete aspon moc obkouknout a i povozit takze ja sem PRO a zrovna by sme dohodly ty okna jestli mas ty spinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 no vidíš to ... tak to já teda v sobotu ráno zajedu do garáže.Jak jsi domluvenej se stalkerem na to kodování a podsvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.