Popu Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 tak za sraz taky dekuju,... byla to zase prima nedele fotky dodam,.. ale SPZ mazat nebudu,... je to verejna akce a kdyz auto bude chtit nekdo ukrast tak ho stejne ukradne tudiz nemazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) Já jsem v podstatě stejného názoru, taky si myslím, že kolem SPZ je zbytečnej humbuk a to mazání mě fakt nešlo, klepaly se mi ruce, tak jsem to vzdal, páč to bylo okousaný jak pes, takže fotky dnes dám s SPZ (první 2 mám upravené), zbytek ne. Hoj Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Pekne fotky,Milanova opet exceluje to je moje krevni skupina,jinak ta na treti ma moc pekne kolesa,no a Jenikova RS tomu dava vsemu originalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 no hlavne zase ty tvoje sliby chybi .......... ,, kdyz prijede MILAN, PRIJEDU " .......... MILDA PRIJEL A TY NIKDE,.... ale vubec mi to neprislo divny stim se dalo pocitat, u tebe jako u slibotechny ...... priste bych radsi nic nepsal,... nebo jestli chces bejt zajimevej, asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) že vám vezmu kluci hračky Ale je fakt Radku, že si měl přijet, když si to napsal nu což, tvoje volba Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) Ja uz na toho k.... nehodlam reagovat,zacinam na nej byt alergickej.........az mu bude tolik co me,tak uvidi co bude delat s casem s Milanem si pokecam urco jindy,kolikrat se vidime,ikdyz naposled jsem spechal,nemam co ukazovat ,ani nevidim duvod,tys to videl ,jak jsme Honziku spolu pokecaly za branou a ostatni bych taky rad videl,ale mam taky plno jinych starosti,ne jen auto..... a nedivse,kdyz se do me tohle male decko navazi,ze se na to radeji vyseru,.....respekt ke starsim ,mu nic nerika Milanovi se omlouvam a vysvetlim mu to Editováno: 30. Říjen 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Zdar pašáci, srázek byl paráda a rád Vás zase uvidím Ps:kluci nehádejte se ať to tady není jak v naší vládě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Ale notak chlapci nehadej te se. Jde jen o sraz. Taky sem slibil ze dorazim a neprijel sem. Ted me to stve ze nemam fotky na kacine s autem. I pritelkyne mi vynadala ze to mohlo vypada hoooodne pekne. Jinak jestli se npletu mame novy cleny ne? Anebo sem tak dlouho nebyl na srazu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 sam ses kokot respekt ke starsimu ? vzdyt ty se ani tak nechovas tak co nemas co ukazovat, ale chlubis se o sto pero a dalsi chujoviny, starosti jakejch ? to by me fakt zajimalo,.... radsi nic musim se jenom smat poukazoval sem na tvuj princip a drzeni slova, ze si mel takovy vele reci ze kdyz dorazi Milan prijedes,... uz predem bylo jasny ze Milan dorazi a ze ty neprijedes ....... na nic jinyho sem narazet nechtel, jenom na to ze kdyz neco napisu, tak aspon prijedu nebo to nepisu, kdyz vim ze prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 podepisujes si ortel !!!! nebudu tu s tebou ztracet cas a zasirat to tu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no tak neztracej a nepis,... jak jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Srázek dobrej Přestaňte s tím flame a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Správně taťko, už jsem si myslel, že to tady ty nevybouřený mlaďasi necháš zruinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 mesic pryc a jak to s vama vypada ? bude nekdy neco ? hazejte nejaky napady na datum a pak to sesumirujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Cus bejci ja bych si sel zahrat nekterou nedeli bowling treba hned tuto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 a kam? KH jediná volba .. palma a kadilak je hnus.Když jsem to v pátek viděl v palmě,tak by lukáš dostal po hube hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Hrát nemůžu,ale čas mám,tak bych fandil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 koule sem mel taky na mysli ...... pockej jak jako po hube za co ? jenom kdybych tam prisel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Taky jsem pro vy bejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Bohužel ja jsem tento týden pá.so ne. v rachotě škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Může bejt-tak tam někdo včas zavolejte, prt. budou různý team buildingy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Luky. No vzhledem tam ti jsou podobný,akorát tak kolem 15let a už jak jsme vlezly do dveří tak blbe cuměly ,co to přišlo za chatru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Tak na kolikatku? na 14 anebo 15hod. Nebo chcete driv treba v 13 hod. Me je to celku jedno jaka hodina. Pritulkyni vyslu na nakupy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 simte,... nejaky deti, na ty seru Pepo: ............. cinkni tam a zamluv to na 14:00 ........ podle me idealni cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Jo tak já sobota makajem. Přijedou kopat kanál. Takže jediné neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.