radiss33 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 ja budu mit plny kecky skodahome takze neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Já taky nedorazím,marodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 chlapci tak to tento měsíc asi necháme bejt a uvidime jak to bude vypadat v listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 tak asi padla pockame az se vsichni vystunou,... hlavne tatka ten to muze vylezet a uvidime jak to bude az se vsichni tak nejak aklimatizujou podzimnim pocasim,.... ja taky cekam kdy na me prijde rymicka tohle je moje obdobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 ja uz to mam skoro zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 (editace) Já jsem si naštěstí rýmičkou, kašlikem a zanětem průdušek a ponožek prošel teď jsem zdravej jako paryba, nicméně tenhle víkend by se mi to taky moc nehodilo, mám totiž jít na přeměření těsnosti řitního věnce k doktorovi Editováno: 9. Říjen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 (editace) tak chlapi, teď čumim do mailu a přišla mi pozvánka na předváděcí den Škody Rapid v čáslavským Impru. Akce se koná 20.10.2012 (sobota) a je od 9 do 17 hod. Sám bych ho docela rád naživo viděl a napadlo mě, jestli by ty lidi, co by měli čas a chuť nepřijeli taky a nepojali jsme to jako malý sraz Co vy na to vy psi ušatý??? hoj Editováno: 10. Říjen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Taky mi to přišlo a asi se objednam.nespojime to se srazikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 zdarec já jedu na to samý ale do Pardubic. máme to "jako rodinej celodení výlet". sme doma všichni zvědavý jak vypadá takže bohužel za mě to neklapne. hlavně je nás dost nemocnejch a na mě to teda leze taky poslední dva dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 (editace) Jenicku kamarade jak sme si volaly tak je jasny ze semnou pocitej myslim ze radek se taky prida dame jim poradne nazrat a RAPIKA poradne protahneme sem zvedav co tam budou mit za motorizace a stupne vybavy Editováno: 10. Říjen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 jak sme si volaly tak je jasny ze semnou pocitej Jasná věc ženo moje :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 koukam,ze radeji dal odvas..... ....pridam,urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Jen, aby jsme jim Rapika neprotáhli kolem nějakýho stromu, to by asi nebyl úlet jak má bejt...lidi by asi museli solidně mrkat na drát :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 :D no co no ja jsem jim psal a budou na miste nevim kolik RAPIKU ale budou k dispozici jenom benziny,..... takze jak tak pocitam kdyby meli od kazdyho jeden tak cca 4 kusy RAPIKU a maji byt ve vybavach ACTIVE a AMBITION takze uvidime kazdopadne doufam ze tam bude 1.4 TSI na tu budu mit zalusk jako prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 zdarec chlapáci tak se mnou na sraz z 99% nepočítejte ani v listopadu. nebudu moc kvůli noze řídit auto. když dorazim tak s přitelkyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 jo pozor,.... pan uz ma pritulku no nevadi doraz aspon bude na co koukat kdyz bude popripade nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Tak konečně sundal ochranej obal z pindoura a zařadil se mezi muže :'>:::'>:: Už ho slyším..... heduš ty si blbaaaa Já toho 20. na rapida asi nestihnu...to se dozvím ve ctvrtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 :D zadny ze nestihnu,.... omluvenky jenom z duvodu souloze nic jinyho neprijimame mame bejt naposledy pekne tak kurnik at si to pekne uzijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 No soulož to bude. Asi pojedu montovat sprinklery do praglu a nikdy jsem to nedělal. Fotrik potřebuje pomoct. Ale to se dozvím až ve čtvrtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) zdarec chlapáci tak se mnou na sraz z 99% nepočítejte ani v listopadu. nebudu moc kvůli noze řídit auto. když dorazim tak s přitelkyní To dáváš nohu do čistírny nebo jak? Editováno: 16. Říjen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Zdar. Hezkej flame tady Hele ještě nejsem ready takže zatím taky nic...... Jak to tak vidím tak se sejdem před vánocema a to kdo-vi jestli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) prej sundal obal obaly nepoužívám to je pro malý no nevim jestli vám dovolim koukat že jo To dáváš nohu do čistírny nebo jak? jo něco takovýho asi tak to bude vypadat až mi jí vrátej z "čistírny" jak říká jenda ------- tady bylo foto ------- Editováno: 16. Říjen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 no do prdele, to tě pokousal vorvaň nebo rovnou žlok bílý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Jendo ty chytrolíne! Kdyby jsi na srazech poslouchal, tak víš že má Pepa za sebou těžkou nehodu na motocyklu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 (editace) Taťko, tak se nečil moje hlava dubová má špatnou paměť. Jo a koukej si jít vzít prášek jo Nazdar Editováno: 16. Říjen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.