azriel Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) já určitě.. mam tam výstupní kontrolu a budete pravděpodobně účastníky pompy... pokud to nespáchám v pátek jo jinak na salonu je rapid,fabka,room a citigo Editováno: 26. leden 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 se mnou počítej já se těšim až se s ni projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Taky přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 parada uz je nas 5 jeste se zeptam radka ale pokud nepujde do prace jakoz to ze ne tak nas bude 6 a pak jeste tatka z kolina doufam ze taky dorazi ..... a co milan ? cinknete mu nekdo ? behem tejdne jeste ujasnym v kolik a kde se spichnem OUKEJ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 oukeeeej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tak servis mam az 9.2. ale stejne pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) ............. tak kamaradi okridleneho sipu v regionu KOLIN ................. dnes sem prijel ze skoly pomerne brzo protoze vse klaplo ..... coz sem rad tak sem sednul do fabci a jel udelat exkurzi do INPRA vse je tedy dohodnuto a budou nas ocekavat s otevrenou naruci prej,.... ...... hnedka jeli do mycky se stribrnou OIII no a ted tomu co nas ceka .......... k dispozici maji dve OIII jedna STRIBRNA a druha CERNA oboje jsou nafty, ale jaka je jaka motorizace to nevim,... 1.6 TDI CR ( 77 kw ) a 2.0 TDI CR ( 110 kw ) ...... udajne se bude jezdit s cernou a to by melo byt pry 1.6 TDI CR ...... ale ma jim prej behem tydne prijit jeste jedna OCTA , takze je to v podstate takovy prekvapko v cem se bude jezdit,... protoze auta dodavaji na letnich PNEU jak mi bylo receno, takze nejak to museji posumirovat se zimakama jeste prej takze uvidime s cim budeme jezdit, ale hlavni je ze s nami pocitaji a jeste sem si vyzadal zjisteni kde v okoli se nachazi pro JENICKA - MILACKA :D ta 1.8 TSI ( 132 kw ) ........... to budu vedet ale az asi v sobotu ................ tady nejaka ochutnavka cernyho kolouska ...................................................................................................... NO A TED NECO K UPRESNENI sejdeme se tedy v SOBOTU tj. 2.2. 2013 v cca 9:00 na tomto parkovisti na namesti v CASLAVI: http://www.mapy.cz/#...3A%22fast%22%7D myslim ze vsichni uz trefi, je to stejny misto jak sme jely v lete na SEC ......... kazdopadne kdo prijede prvni at hnedka mava, je sobota a vsichni budou urcite nakupovat ale nejaky mista tam urcite budou pokusim se prijet jako prvni ale nic neslibuju ........... o programu je to tak ze v 9:00 je tedy zacatek, pokecame nebo se presuneme popripade jinam a pak pojedem do INPRA ....... DOMLUVIL SEM TO SNIMA V 10:00 ze dorazime ....... tod asi za me vse ....... nejaky namety a pripominky Editováno: 28. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 v 9 hod twl to vidim 100% na budíka abych nezaspal Dodo vkolik vyjedem z kolína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Lukáši paráda už se těším!!!!!!!!!!! Pepo a taťko počkám na Vás v Církvici dejte vědět v kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 joooo pepicku taky nejsem z toho casu nadsenej a rad bych se vyspal,... ale co bych pro OIII neudelal,... budik bude u me samozrejmnosti taktez a hlavne nesmim prijet domu v 7 rano z rozvazeni ale i tak bych vstal nicmene,... maji do 12h otevreno tak aby sme to stihly a jeste treba sjely do toho KOLINA ci HORY ale to uvidime na situaci az v sobotu zdendo diky taky se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ahoj. Kluci nikde jsem nepsal že jedu. Navíc, jak víte, jsme doma v požehnaném stavu a už skoro ke konci a manželce není zrovna dobře, takže asi v sobotu ne e.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 ja to budu mit hekticky....prijede mi v sobotu maminka na navstevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Myslíš "maminka" - tedy tchýně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 maminka jako maminka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Neřekl bych. Víš vůbec jak vzniklo slovo tchýně? Spojením 2 slov: TCHOŘ A SVINĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 :D :D takze tatko nedovalis ? kazdpopadne,... nevalil si to dneska v praze po D1 tesne pred prahou ? cca ve 13:05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 dodo to je škoda já cestu do čáslavi nanámšstí neznám jen do inpra a možná už ani to si nepamatuju když tak mě lukáš bude muset navádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Nazdar kluci, to vůbec neva, když se nesežene ta 1.8 TSI, spíš jsem tušil, že by mohla být v lepší výbavě, tak proto jsem ji chtěl vidět, jinak se hlavně teším na vás a že zas budem krafat o autech. Doma nikoho, kdo by sdílel moje nadšení, bohužel nemám ještě jedna věc...já jsem si myslel, že oni budou mít otevřeno dýlejc než do 12, ale vzhledem k tomu, že je to měsíční akce, tak jsem se asi zmýlil, tak to ten sraz na 9 je teda akorát a za pět 12, když ještě budem zfoukávat Kolín Mějte se a doufám, že najdu skulinu na ocáknutí oře, ale nevím, jestli nemá i pořád chcát...uvidíme. Teď je auto každopádně zasolený jak krvavej biftek Jo a Pepo neznat cestu na námko v Čáslavi, to je do nebe volající nedbalost Editováno: 29. leden 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) PEPICKU kdyztak volej a nebo se podivej do navigace viz odkaz to snad trefit a orientacni BOD je kostel ten je videt uz od hory tak jet smerem ke kostelu a na namesti dojedes JENICKU bohuzel, me to bylo jasny ze to nebude tak dlouho, joooo kdyby to bylo ve vsedni den tak maji otevrino do 17:00 ale ve vsedni den se neslezeme ....... s 1.8 TSI uvidime jaky dostanu info za kolik sem pro,... vy se nabazite OIII ja se nabazim OII FL RS :D ;) ....... s ocaknutim ore sem to delal dneska odsolil sem ho jenicku jenom vapkou a to poradne ale jenom sem vyjel a uz zase spina a to sem jel pomalu a jenom po caslavi ale hlavni je ze neni uz tak prosolenej nehlede na to ze minulej tejden nebo o vikendu sem videl stat tvoji koktu u BILLY byl si nakupovat s vercou a malou ? :D Editováno: 29. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 JJ taky si teď zpětně vybavuju, že jsem tvýho oře viděl u billy nedávno, ale nějak jsme se nezčuchli zítra auto taky cestou z práce stříknu wapkou aspoň tak dobrou chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 pepíku,když tak si mě vyzvedni v kolíně a pojedeme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 jo jo taky sem koukal a ty nikde taky valim chrapat,... zejtra dalsi zkouska,... nesnasim zkouskovy a tri zkousky hnedka po sobe brzo me jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 azriel: hele tak se sejdem na štáralce v 8:45 u LUKOILu za přejezdem třeba se paní dodový uleví a dodo a pojede s náma ale nadruhou stranu ho chápu že rodina je na prvnim místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tak Lukíne ať ti ty zkoušky klapnou když si vzpomenu na svoje téměř vždy hektický zkouškový období, tak mě jímají mrákoty no a mě nezbýva než se těšit na chobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 :D :D takze tatko nedovalis ? kazdpopadne,... nevalil si to dneska v praze po D1 tesne pred prahou ? cca ve 13:05 Luky-ne to jsem nebyl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.