Pepik90 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak kdyz tam nikdo nejedete tak ja ji zkusim a reknu vam pak dojmy z toho. Aspon omeju autp s ty zimni spiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) pepco tak me vyzvednes v sobotu? myslim tuhle sobotu. tatko .. ja myslel za exota jak tam budu civet do navodu. Editováno: 28. Únor 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Spis v patek okolo pul 3 tam pojedu s pritulkyni . Jako jestli chces muzem se tam sejit a umejt si oba auta. Preci jen tam sou dva boy sem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 az: To bychom byli 2 Vypadá to megasložitě ale je tam většinou volno-takže bez stresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 mno jsou tam 4 boxy ale to je jedno.. v patek jsem v rachote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak pánové dnes sem se tam byl podívat. zítra tam jedu umejt auto. lidi si to chválej když sem se s nima tam bavil. jezděj tam i starý plechovky co sem dneska viděl. musime to vyzkoušet a hlavně zjistit jestli se to vyplati. azriel: to je škoda no ale já o víkendu nejsem v kolíně vubec. nebo jako budu ale až večer. mame celodenní náštěvy u rodiču :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak je to v prdeli, 9.3. musím na dětský karneval do Třemošnice a 10.3. je ta oslava, takže jsem nejspíš zabitej tenhle víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) ja uvidim jak to bude, ja mozna taky nedorazim ale jeste uvidim jinak jenicku ? ses zejtra nejak doma ? prijel bych ti ukazat krasotinku OIII s motorizaci 1.8 TSI DSG a pak 1.4 TSI cas by byl cca 15:00 dal bych ti samozrejme jeste presne vedet pres mobil Editováno: 28. Únor 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 a v sobotu tu 1.8 mít nebudeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 bohuzel, tuhle budu mit cca tak na hodinku pocitam videjko z akcelerace a atd. ci fotky udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) Lukíno super, zítra dorazim z prace uz možná kolem 12, takže až to bude aktuální, tak mě prozvoň a já ti brnknu. Obě varianty bych chtěl vidět wauu, se těším jak malej pes Editováno: 28. Únor 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 pro tebe vsechno :D zavolam rovnou, at nemusime saskovat s telefonama kredit nemam, mam pausal, takze me to mrzet nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tak je to v prdeli, 9.3. musím na dětský karneval do Třemošnice a 10.3. je ta oslava, takže jsem nejspíš zabitej tenhle víkend. Ty furt jenom něco slavíš ty vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 ..... taky na to koukam,..... holt starej chlastac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jo leda prd, to naše rodina je tak rozrostlá, že se slaví každej svátek a narozky i dětí (vnoučat), takže je to dost často pěknej opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tak panove byl sem v ty mycce. Musim rict ze to meje dobre. Jen me ta kompletni procedura stala 120 ,- to mi prijde hodne. Takze zustanu u rucniho myti. Cena za minutu je 10,-. Tot k mycce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 dneska jsem to též odzkoušel... naházel jsem tam kilo a šlo by to umýt i za 80 ... je to pecka.... akurát jsem podcenil ten prášek,protože jsem se bál o lak ... ale příště ho tam naperu déle... někde jsem měl pak na pár místěch šmouhy.Ale jinak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Nazdárek,tak dneska jsem byl na myčce v Kolíně vedle štangla-musím říc,že to meje docela obstojně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Hele KAPITANI ........... nechcete si nekdo semnou 7.4. udelat vejlet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 A kam valíš Onasisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Uplne na to samy sem se chtel zeptat. Aby si nas nechtel nekde osustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 nebo vošoustat taky mě to napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ty vole já si tady připadám jak u Modrý Ústřice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Já si tak taťko nepřipadám, já myslím, že už to tak je kaňouři jedny já bych to hnal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Jj-hnát! A sviňským krokem! Holt je to blbý když sperma tlačí na mozek, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.