azriel Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Potvrdím až těsně před akci. Teď je toho na mě moc. Jinak, dneska jsem přífrcel z Jadranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Zdar kluci, taky bych vás rád viděl, mě je vcelku fuk jestli sobota nebo neděle, snad by neměl být problém dorazit Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Čus. Já snad budu mít v tom termínu volno, tak by to šlo Opíkačka u Zdendy byla fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 panové za mě je to špatnej datum. už zase makame na baráku připrava na střechu o víkendu aby sme mohli přiští vikend hodit nahoru. teda jestli přivezou vazníky dejte si za mě. praci zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ahoj hoši,do čtvrtka bych teda potřeboval vědět kdo z vás přijede. Jinak sraz bych viděl na parkovišti u kauflandu 20.7 ve 14:30h a v 15hod odjezd k nám-souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Já přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 A nebylo by lepší, když je to opíkačka...udělat to v sobotu 19.7.? neděle je na tohle na pytel, člověk už je nervní, že potáhne do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 já nemohu.... v pátek jedu dolaďovat věci kolem svatby a v pondělí na matriku v ČL Chtěl jsem vám to říct na srazu,ale ....... no prostě 9.8. se žením takže docela frmol kolem toho.Necelý měsíc na připravu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Azri,tak prijmi gratulaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 (editace) twl tak to tě ta tvoje uhnala do chomoutu jo tak to velká gratulace Editováno: 14. Červenec 2014, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Tak Jenda by chtěl sobotu. Tak se chlapci dohodněte sobota nebo neděle-můžu oba dva dny. Azri-gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Zdar kamaradi Posledni dobou toho mam nejak moc. Kazdopadne v sobotu nemuzu, v nedeli by to celkem i slo, cca od 13:00 - 18:00 h ... to mam vychazky :D Je to na vas Azri - samozrejme gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Aktualní stav: sobota - neděle 1 - 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) Mě je to šumák jestli sobota nebo neděle (snad se nic nepotento). Zde trošku motivační fotky z 18.8.2012: Editováno: 16. Červenec 2014, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Já mohu taky oba dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Radši bych v tu neděli Tedy 20.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tak teda v neděli, taky s tím problém nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 pokud nedele, rad vas po hoooodne dlouhy dobe uvidim mam koupit nejaky vuřty ? ci je libo klobasky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Dohodnuto sraz v neděli ve 14:30 na parkovišti u kauflandu. Odjezd v 15h Buřty zajistím,pokud někdo chce si udělat něco na grilu tak si může přivést své jinak se o vše postarám jako minule. Ahoj v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 pokud si vzpomenu, koupim neco ECHT .... nebo muzu skocit do kaufiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tak jo,neděle budu tam,taky se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Jo a aby jste nebyli překvapeni-já přijedu s dětmi Tedy pokud někdo doma dítka má a chce tak a´t je v klidu vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Děti není problém vzít sebou-k dispozici je 1xkolotoč-pro cca 6-8 dítek + klouzačka + houpací autíčko na pružině + 2xhopačka No a takhle mi pomáhal dnes junior s přípravou na opékání jo a kluci i když má být v neděli pařáček budeme ve stínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 pffff,......... stin nestin,... ja ocekavam nejakej bazen s protiproudem aspon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 tak si vem plavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.