Publikováno Únor 21, 200817 r Když tak pozoruju množící se dotazy na motorizace mám takový nápad-což udělat vlákna o jednotlivých motorizacích v Oktávce? Třeba ve stylu: Octavia 1.6 55Kw vše o ní-----Octavia 1.6 74Kw vše o ní---atd.???????????? :palec2: Majitelé těchto motorizací by tam mohli přispívat se zkušenostmi, závadami a problémy, ale i s provozními vlastnostmi atd. atd. :) A pokud by chtěl někdo pořídit Oktu, tak by si prostě přečetl to správné vlákno a bylo by to. Co vy na to? Teď jde jen o to jestli to udělat v sekci Motor nebo Ostatní. A jestli by moderátoři a majitelé motorizací podali pomocnou ruku
Únor 21, 200817 r Nápad to není špatný, jen musím říct, že pořádné motory již toto oddělení mají: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=zkušenosti
Únor 22, 200817 r Ano ja bych byl taky pro aby kazdej motor mel svou sekci a tam by se shromazdovali informace o danem agregatu
Březen 5, 200817 r Doby napad,tiez som na to myslel ze by to tu mohlo byt,RS a 2.0 maju,vyhledavac je dobra vec ale kazda motorizacia s vlastnou sekciou to je ina
Březen 7, 200817 r Tak já sem rozhodne za, aspoň když se bude neco hledat tak nemusíme prohledávat celé fórum než neco najdeme.
Březen 8, 200817 r Já bych řekl, že pro bude asi většina lidí tady na fóru. Zajímá mne ale, jak to vidí moderátoři tohohle fóra. Takže pánové moderátoři, bude se to dělat nebo ne?
Květen 4, 200817 r Autor Kluci souhlas s vama a prosim vyvesit 1.6 74kW abych to mel co nejblize Táááák sekci 1.6 55Kw jsem už založil. Ale ostatní zakládat nebudu, protože na to nemám právo, jelikož Okty s jinými motory nevlastním Tak to přenechám jiným.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.