Přejít na obsah

Hradec Králové-Pardubice

LPG

Doporučené příspěvky

Tome?? :) nakonec to vypadá, že pojedu feldou...fabka je úplně v háji, nevědí si s ní rady v servisu, přijede technik z MB, popř. se odtáhne na důkladné prozkoumání do MB. pro info, je stále vbyšší volnoběh, cca 1000ot/min. i po zahřátí motoru, a projevuje se po 2 min stání na místě cukání auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Držte se prosím obsahu této témy.To jest určení srazu v dané lokalitě a přesný program.Problémy můžete probrat SZ nebo přímo na srazu.Pak je to tu zahlcené zprávamy zbytečně.Tudíž abych to shrnul.

SOBOTA 18.Února sraz v odpoledních hodinách(cca 15) na horním parkovišti Kunětické hory,Doufám že sníh dovolí tam vyjet.Pak by sme se sešli dole,ale foto by nebylo přímo malebné.

Jelikož sem to začal plánovat já,považuju se pořadatele.Kdo mi chce s něčím pomoct,at se připojí.

Obsah mé práce je....(zavolat do restaurace a zajistit aby bylo volný určitý počet míst dle účastníků...tzv. RESERVE)

Dále dle vaše nápadu?Mám zajistit nějaké samolepky pro lokálku,nebo to uděláme jen na bázi pokecu a nacpání se?

Co požaduji po vás.

NAPIŠTE MI ZÁVAZNOU účast,nejde mi tak o vozy jako o lidi.Kdo přijede a koho bude mít v autě.Od toho se právě potáže počet míst v restauračce.Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Odkaz ke komentáři

Jestli to půjde a nenakomandujou mě na denní do práce (no jo, někdo musí dělat i v sobotu...!) a samozřejmě pokud nebudou padat sračky nebo hovna s háčkama, přijel bych se v sobotu na Kuňku podívat - asi i s rodinou, což by dělalo 4 člověky plus jedno auto. Na 100% to ale budu vědět až asi ve čtvrtek - do té doby nás zaměstnavatel s ledovým klidem ponechává "v blažené nejistotě" jestli se sobota konat bude nebo nebude. Předpokládám se jedná o tohle parkoviště: 50°4'50.165"N, 15°48'28.710"E ???

Odkaz ke komentáři

potvrzuji svoji ucast.... ale jen na parkovisti a pokec, jelikoz studentska leta jsou jeste dost krusna posezeni v hospudce u jidla bych si nemohl dovolit, ikdyz bych velmi rad ;)

taze semnou pocitejte jenom na tom parkovisti, snad to vyjde a nic mi do toho nevleze ;)

Odkaz ke komentáři

Jop, pokud budou na programu uzený nebo grilovaný žebra, a nevysmolí se nějaká nečekaná srágora, bude nám ctí se zúčastnit minisrazu...

Lukason - nepřeháněj - na beneli a na povinný ručení máš a na účet za porci žvance jednou za čas v nějaký příjemný osvěžovně ne? Nikdo nepředpokládá že tam budeš objednávat rundy kapic laku na rakve nebo podobných liquerre - ale trhat partu nemusíš...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...