SteglikCZ Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Tak je nás 6.Dobře ještě alespon čtyři a začnem plánovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Čau, když to bude na Kuňce, tak nepřijedu...ale příjdu pěšky Takže kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 jak to máš daleko na kunku, jsi z Rábů, němčic? a srazík jde udělat i při 6 si myslím...tak já vezmu ještě feldu a bude nás 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 To se to rozjíždí, nepojede někdo s O1 1,8 T? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) mozna bych se taky nachomejtnul, pokud by byl cas a penize na benal sice sem z Čáslavi jestli znate, ale do pardubic jezdim skoro porad mate uz nejaky datum ? Editováno: 6. Únor 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Nemáme.Čekám až se udělá pořádný zápis.Uděláme foto se zimní krajinou.Ted je konečně shíh i tu a zajdem do tý hospy dole.Tudíž se skompletujte a navrhnem termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Já možu tento víkend 18-19............proč to odkládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Tak dle počasí že jo.Aby nebyl fukejř jak dnes hnusnej.To nemá cenu.Pokud bude hezky tak proč ne.Sobota 18.února po oběde cca 15 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 taky bych to tak videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 souhlas, nemám s tím problém ještě jedna věc...berete se bou drahé polovičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Momentálně je pro mě drahá polovička auto.Sem ještě svobodný a bez přítelkyně Vezmu kamaráda pokud vezmete ženy.Stejně by vás samotný nepustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 to já jsem taky svobodný, ale stejně pojedu asi sám...unudila by se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 HMMM.Dáme auta vedle sebe aby byla v kontrastu s Kunkou a každý majitel bude vedle svého.Skupinová fotka,počumíme po autech,každý zamachruje a půjdeme na večeři dolů.Takový můj plán.Někdo připomínky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 teď jsem si všimnul že se tady začíná konečně taky něco pořádat zatím na sobotu 18. nic nemám tak jestli mi do toho nic nevleze dorazím taky Zdravim Dane, koukám že tam nebudu jedinej zběhlík z felicia klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Tome?? nakonec to vypadá, že pojedu feldou...fabka je úplně v háji, nevědí si s ní rady v servisu, přijede technik z MB, popř. se odtáhne na důkladné prozkoumání do MB. pro info, je stále vbyšší volnoběh, cca 1000ot/min. i po zahřátí motoru, a projevuje se po 2 min stání na místě cukání auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 jj jsem to já tak to mě mrzí s tou fábkou, snad to nějak opraví, máš to přeci jen v záruce tak by to mělo být zdarma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 tak mám naštěstí 4letou záruku, vše se dělá zdarma. Ale naštve to. nové auto a mrtě problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 takže nové auto a samé problémi jo, možná to TSI nebude zas tak bezporuchový motor.... já měl zatím jen pár prkotin jinak jsem spokojen. ťuk ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Držte se prosím obsahu této témy.To jest určení srazu v dané lokalitě a přesný program.Problémy můžete probrat SZ nebo přímo na srazu.Pak je to tu zahlcené zprávamy zbytečně.Tudíž abych to shrnul. SOBOTA 18.Února sraz v odpoledních hodinách(cca 15) na horním parkovišti Kunětické hory,Doufám že sníh dovolí tam vyjet.Pak by sme se sešli dole,ale foto by nebylo přímo malebné. Jelikož sem to začal plánovat já,považuju se pořadatele.Kdo mi chce s něčím pomoct,at se připojí. Obsah mé práce je....(zavolat do restaurace a zajistit aby bylo volný určitý počet míst dle účastníků...tzv. RESERVE) Dále dle vaše nápadu?Mám zajistit nějaké samolepky pro lokálku,nebo to uděláme jen na bázi pokecu a nacpání se? Co požaduji po vás. NAPIŠTE MI ZÁVAZNOU účast,nejde mi tak o vozy jako o lidi.Kdo přijede a koho bude mít v autě.Od toho se právě potáže počet míst v restauračce.Děkuji za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Jestli to půjde a nenakomandujou mě na denní do práce (no jo, někdo musí dělat i v sobotu...!) a samozřejmě pokud nebudou padat sračky nebo hovna s háčkama, přijel bych se v sobotu na Kuňku podívat - asi i s rodinou, což by dělalo 4 člověky plus jedno auto. Na 100% to ale budu vědět až asi ve čtvrtek - do té doby nás zaměstnavatel s ledovým klidem ponechává "v blažené nejistotě" jestli se sobota konat bude nebo nebude. Předpokládám se jedná o tohle parkoviště: 50°4'50.165"N, 15°48'28.710"E ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 ano to je ono, ale ted vůbec není tohle parkoviště placený?? Vždycky totiž nechávám auzo dole u restaurace nebo u obory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Předpokládám, že placený bude během sezóny - duben až říjen viz odkaz: http://www.hrad-kuneticka-hora.cz/turisticke-informace.php Mimo sezónu by tam byl asi kdokoliv kdo by se pokoušel vybírat parkovný silně pro srandu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ano parkoviště toto 50°4'50.165"N, 15°48'28.710"E A parkoviště se platí,jen když je otevřený hrad.Těžko tam někod bude sedět v mínus 10 v budce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 potvrzuji svoji ucast.... ale jen na parkovisti a pokec, jelikoz studentska leta jsou jeste dost krusna posezeni v hospudce u jidla bych si nemohl dovolit, ikdyz bych velmi rad taze semnou pocitejte jenom na tom parkovisti, snad to vyjde a nic mi do toho nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Jop, pokud budou na programu uzený nebo grilovaný žebra, a nevysmolí se nějaká nečekaná srágora, bude nám ctí se zúčastnit minisrazu... Lukason - nepřeháněj - na beneli a na povinný ručení máš a na účet za porci žvance jednou za čas v nějaký příjemný osvěžovně ne? Nikdo nepředpokládá že tam budeš objednávat rundy kapic laku na rakve nebo podobných liquerre - ale trhat partu nemusíš... Editováno: 12. Únor 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.