Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Hosi,... podle me,.. kdyz se to planuje na kolinsku a tady je mrtvo tak prosim prispivat do KOLINSKA a OKOLI diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak jasný.Já sem ale od Hradce a Pardubic.K vám budu zajíždět jen jako přeběhlík.Takže plánujte tam,tady je mrtvo..Zde budu jen informovat o vašich akcích,kdyby někdo nesledoval vaše vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 jasny jasny,.... ale info tady je hozene a tim padem vsechnu konverzaci bych presunuj tam at v tom nemame maglajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Okey....Tedy sem piště pouze ti co by ste chtěli sraz tu u nás.Pokud se objeví nějaký nový zapálenci a podobně ve Východních Čechách..budu to sledovat a jsem pro.Bohužel jsem aktivní jen já a Ekkar...čekáme na další do party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergy 4x4 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 tak ja se k vam taky pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergy 4x4 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 nahodim sem datum co jsem psal i na Octavia forum co treba v nedely 16 zari??? treba v 17hod v PCE u Obi?? co vy na to?? treba by se nam mohlo povezt uz konecne se dostat pres 10 aut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Já jsem bez šance - už tak mám práci ukecat rodinku na 29.9. = 4. celostátní sraz RoomsterClubu v Mladý Boleslavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 No jo Ekkar.Ten je v pohodě Musíte to tak brát,že prací žije.Já už se s ním domlouvám na sraz snad rok a zatím bez šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 jsem tu novej takže bych se taky rád přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Ahoj jestli cces tak muzes dorazit do kutny hory na bowling. My se na kolinsku schazime pravidelne . Teda spis se snazime chazet pravidelne kazdy mesic tak se k nam muze pridat jestl to nemas daleko. Ekare jestli ja se nepojedu taky nepojedu podivat na ty vase krasavice do bolky. Vem doma tak roma a prijedu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Okey,vítám tě houdefabia3.Tak tu se bude něco a něco plánovat.Až nás bude alespon 5 aktívních,tak klidně můžeme někam zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergy 4x4 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 tak lidicky na Octavia Foru se planuje spolecny srazek s vw-club.cz je to 4teho listopadu v Hk na parkovisti u OKAY ve 14hodin tak kdyby mel nekdo zajem tak se pridejte aspon by se to tady mohlo trosku ozivit jinak tady je odkaz na Fb udalost http://www.facebook.com/events/377964712279157/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 tak to dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Cau chlapy kdo jede 13. dubna do Hrochova tynce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Copak se tam má dít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 tak co se chystá, bude něco nebo se to nechá s OC a vw-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 můžem něco domluvit, ale nevím kolik nás bude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 no právě, pokud to bude jako všude tak asi max 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 ......... kdyz se pripojim a dodam, ............. vsude neni vsude tam u vas my se pravidelne schazime v docela hojnem poctu, nicmene hranici 10 aut prekonat nejak nemuzeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 no jasný, nás ze z vw-c shází taky cca 8 aut pravidelně z toho jádra, jednou to kdosi dal na fb aut bylo asi 30 ael to zas nikdo nechceme aby to byl takovýto sraz, jde nám spíš o pohodový pokecík a srazík ne o megalomanskou akci jinak nevím kdo z vás je na OC a tak to dám i sem: v neděli 2.6. v 14:00 v HK u OKey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Jsou prázdniny, co takhle nějakej menší srazík, řekněme 20.7.? Byl by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 To je fuk, HK třeba letiště, Pce Kuňka apod...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Co třeba UO = kopec Andrlák - trať závodu do vrchu? S hospodou i rozhlednou na vrchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 klidně můžeme, ještě myšák, Roman, kamarád romana a halbi a třeba se to sešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.