Prosinec 23, 201113 r Dneska jsem měnil ložiska a odpojoval jsem ABS konektor a blbec jsem zapomel odpojit bateku. Po složení a zapojení mi svítí kontrolka ABS. Přečetl jsem si pár názorů jak to odstranit ale co člověk to názor Tak by mě zajímalo zda-li se stím už někdo setkal? A když ta kontrolka svítí abs funguje v mém případě? Já vím řeknete si co je to za vola že to nevyzkouší ale já teď jaksi nemám tu možnost tak se informuju dopředu.
Prosinec 23, 201113 r A nebude jen zaznemenaná chyba, jako sporadická ve Tvém případě, kterou když vymažeš, kontrolka zhasne?
Prosinec 23, 201113 r Tohle se mi taky stalo, že jsem zapoměl znova zapojit kabel (ale měnil jsem jen pružiny a kabel musel odpojit) a potom mi na palubovce svítila ABS, ale při ujetí cca 50m mi to samo zhaslo... A myslím si, že když vymažeš chyby přes PC, kontrolka ti už svítit nebude Upraveno Prosinec 23, 201113 r od Luke.Kraut
Prosinec 23, 201113 r Dobré chlapi, já bych zejtra měl být teoreticky už pojizdný tak si zkusím udělat okruh a pokud nezhasne tak šup sním na PC
Říjen 2, 201212 r ABS mi začalo zároveň s ASR dávat chybové hlášení, ale jenom někdy. Obvykle třeba 50 km nic a potom se najednou obě kontrolky rozsvítí. Potom třeba zase za jízdy zhasnou. Při napíchnutí na VAG to ukázalo na levé přední kolo (mám 2001 - 66 kW). Někdy najedu i třeba 200 km a nic , potom to zase tu samou dobu svítí. Nechci zbytečně měnit čidlo. Máte nějakou zkušenost s podobnou závadou?
Červen 3, 20169 r Čau chlapi... Potřeboval bych poradit,mám O2 a teď se mi rozsvítilo ABS.... Zajel jsem k jednomu co dělá O2 a ten mi na to hned řekl,že mám v čudu ložisko abych si ho vyměnil.....Je to možný??
Červen 3, 20169 r ABS mi začalo zároveň s ASR dávat chybové hlášení, ale jenom někdy. Obvykle třeba 50 km nic a potom se najednou obě kontrolky rozsvítí. Potom třeba zase za jízdy zhasnou. Při napíchnutí na VAG to ukázalo na levé přední kolo (mám 2001 - 66 kW). Někdy najedu i třeba 200 km a nic , potom to zase tu samou dobu svítí. Nechci zbytečně měnit čidlo. Máte nějakou zkušenost s podobnou závadou? Přesně, Já to mám taky a frajer co dělá O2 mi řekl abych vyměnil ložisko. mám to na zadním levým..
Červen 3, 20169 r Tady ovšem není sekce OII ale OI. Možná by neškodili příště pořádně hledat. A také by neškodilo provést diagnostiku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.