JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Jojo napodobne Osobne bych to presunul na pristi nedeli, ale pokud pojede tolik aut, prijedu take. Ok tak tam teda v 10:30 taky budu, a budu se modlit za lepsi pocasi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 TAK ZNOVA: V 10.30 V MIMONI??? kurva hoší??no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 no problem si myslim, že ty no problem garážmistře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 TAK ZNOVA: V 10.30 V MIMONI??? kurva hoší?? OK, takže mi dáme sraz po deváté v Libčevsi u benzínky - souhlas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Takze se jede chapu spravne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Takze se jede chapu spravne ? j Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ok, tak teda jedu doufam ze dorazi aspon kdo se napsal- Honza s octavia rrs Bimboun Já s Jakubem MichalF ? Martyp Jaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 OK, takže mi dáme sraz po deváté v Libčevsi u benzínky - souhlas ? souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Takze se jede chapu spravne ? ANO Honza83+octavia rrs - změna místa spichu - v Mostě na Shellce pod Hněvínem - sem na suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ok, tak teda jedu doufam ze dorazi aspon kdo se napsal-Honza s octavia rrs Bimboun Já s Jakubem MichalF ? Martyp Jaster OK, prý dorazí ještě nějaké rsa, potvrzuji tedy, kolem 10.30 v Mimoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ANOHonza83+octavia rrs - změna místa spichu - v Mostě na Shellce pod Hněvínem - sem na suchu. OK,na 9 tam budeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 OK, prý dorazí ještě nějaké rsa, potvrzuji tedy, kolem 10.30 v Mimoni Ok v 10:30 v mimoni ( alej estli tma zase budem nekde ve trech tak budu nasranej ..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ANOHonza83+octavia rrs - změna místa spichu - v Mostě na Shellce pod Hněvínem - sem na suchu. OK, ale už to neměň, jdu se připravit, takže lehce po 9.00 na šelce pod hněvínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 OK, prý dorazí ještě nějaké rsa, potvrzuji tedy, kolem 10.30 v Mimoni Jedu taky sraz bude v Plouznici nebo v Mimoni . Vůbec to tam neznám , prosím poslat nějaké telefonní spojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) AKCE PLATI ... 10:30 na miste domluvenem v prvnim pristevku !!! Editováno: 2. Březen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 OK, ale už to neměň, jdu se připravit, takže lehce po 9.00 na šelce pod hněvínem Jasně, jedu pro bráchu a vyrážíme. ( sem totiž koukal na mapu a cestou Shellku nepotkáme ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Jedu taky sraz bude v Plouznici nebo v Mimoni . Vůbec to tam neznám , prosím poslat nějaké telefonní spojení. Na Plouznici .. ODKAZ NA MAPU : http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545 [/b] Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E Editováno: 2. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 AKCE PLATI ... 10:30 na miste domluvenem v prvnim pristevku !!! tak se tam dohodněte na nějakým dalším termínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 tak se tam dohodněte na nějakým dalším termínu. Jojo neco dalsiho 100% bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Vezmu fotak at muzu natocit, nebo nafotit ty vase spinavy auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Vezmu fotak at muzu natocit, nebo nafotit ty vase spinavy auta vidíš, foťák ... já mám ten vodotěsnej Olympus. Ten by se dneska hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 vidíš, foťák ... já mám ten vodotěsnej Olympus. Ten by se dneska hodil NEbude potreba od 10hod m byt polojasno podle accuweather.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ok lidi jdu se obliknout a s pritelkni vrazime uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Kdyz pojedete vsichni tak se hecnu taky! Pokud se nerozhodnete jet ve dvanact.... pojed ve 12 tam jeste budem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 pojed ve 12 tam jeste budem Doli už zase dávno chrápe. Vstal jsi pozdě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky