Štěpán Suchánek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Doli už zase dávno chrápe. Vstal jsi pozdě ! Hm to je skoda na jeho auto jsem se tesil. Takze uz me zbejva kontaktovat Bobika jestli jede ze by jsme se nekde dali spicha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Bobík má sraz s panem Dimi-Dimi v MB na Shell v 10:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Tak si to kluci užijte, myslím, že počasí je OK, takže nic nebrání srazíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Doli uz vstal... Skoda ze u Vas na severu rano prselo, tady na jihu zatim ani kapka jeste vylejza slunicko... Tak jsem zvedavej na materialy co poridite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Tak jsem zvedavej na materialy co poridite... To já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 i já jsem zvědavej na materiály, co pořídíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A kdo teda nakonec tam jel?Tady u nás na východě Čech se očekává druhá vlna včerejšku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A kdo teda nakonec tam jel?Tady u nás na východě Čech se očekává druhá vlna včerejšku Tady u nás na severu už začíná druhá vlna probíhat. V podstatě ale, až asi na 2 hodiny, nepřestalo pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Doli uz vstal... Skoda ze u Vas na severu rano prselo, tady na jihu zatim ani kapka jeste vylejza slunicko... Tak jsem zvedavej na materialy co poridite... Tak jsem zvedavej na materialy co poridite... To já taky. i já jsem zvědavej na materiály, co pořídíte A kdo teda nakonec tam jel?Tady u nás na východě Čech se očekává druhá vlna včerejšku No kdo teda nakonec jel? Takové plány a nic Aspoň, že tady je pěkně, jsem se opaloval, ale musel jsme toho nechat, už jsem červenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 kolik tam je stupňů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 kolik tam je stupňů ? Teď 16°C, což není zas tak moc, ale přes poledne ke 20 a když nefouká, je to takovéto jak se opálíš i v zimě na horách:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 hoši, koukám, že už jste asi zpátky, jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Tak ja uz sem zpet, pac mam za chvili nejake aktivity. Kluci se jeste vraceli po obede zajezdit, kdy uz to vypadalo, ze pocasi se umoudrilo. Jinak ucast tusim 15 lidi a cca. 12 aut. TIMTO BYCH RAD PODEKOVAL VSEM CO SE ZUCASTNILI !!! Editováno: 2. Březen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 moc jsem chtěl přijet, ale počasí na severu čech stojí od rána za vyliž prdel, takže jsem se na to vykašlal... škoda... věřím, že bude brzy další sraz! navrhoval bych nějaký motores poblíž Praze, aby to neměli daleko kluci z Vysočiny, Jižních Čech apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 MichalF: Ted uz nezbyva nic jineho nez navrhnout nove datum srazu!! Co za 14 dni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Mel nekdo fotak? Bude foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Fotky sem.. Tak teď na severu teprve vylejzá slunce a je to chvilka, co přestalo pršet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Fotky sem..Tak teď na severu teprve vylejzá slunce a je to chvilka, co přestalo pršet.. Odkud si ze severu ? Jinak fotky nejake asi budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Odkud si ze severu ? To je vidět, jak někdo čte vzkazy jiných Z Děčína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) No slunce vylezlo az po 14hod... predtim obcasne prehanky ...nakonci kdyz uz jsme zustali jen ja, Martyp a Tomas tak bylo luxusne, velezlo slunce a draha oschla....ale porad dost foukalo.. sraz se mel dohodnout az po obede, ale kdo to mohl vedet... Fotky budou... Editováno: 2. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 MichalF: Ted uz nezbyva nic jineho nez navrhnout nove datum srazu!! Co za 14 dni? Za 14 dní je brzo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 já bych počkal na první jarní víkend... ale to jsou tuším Velikonoce, tak co třeba víkend po Velikonocích? už budeš Miško? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Jj, taky bych byl pro jaro, ať není zbytečně zima, to je na prt Editováno: 2. Březen 2008, autor: SKAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Já bych se taky přimlouval až na jaro..ať se dají nazout aspoň letní kola Navíc by neměla být taková zima a taky pravděpodobnost slunečného dne by asi byla větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 na letní to bylo i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky