Přejít na obsah

Mimonske letiste 2.3.2008

Doporučené příspěvky

Az bude pristi akce, tak verim, ze bude vic lidi. Ted bylo naprd, ze se to domlouvalo vazne az na posledni chvili a spousta lidi by to nestihla a nebo to potrebujou vedet vic dopredu. Takze na dalsi akcicku se tesim. Jinak pekne fotecky a videa ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo to fajn. Letiste v Mimoni je super v tom, ze ac se na silnicich drzi snih jako minule nebo voda jako dnes, tak na letisti to vetsinou neni znat - povrch velice rychle osycha, rychle se to vyfouka a dobre se jezdi i v horsich podminkach. Ale je fakt, ze na tom mokru (hlavne dopoledne) a v rychlostech kolem 200 km/h kdyz to fouklo, tak to se mnou hodilo i o metr vedle. A vitr byl fakt slusnej - jednim smerem to jelo i pres 220 km/h, druhym sotva 190 km/h.... :D

Odkaz ke komentáři

Bylo to fajn. Letiste v Mimoni je super v tom, ze ac se na silnicich drzi snih jako minule nebo voda jako dnes, tak na letisti to vetsinou neni znat - povrch velice rychle osycha, rychle se to vyfouka a dobre se jezdi i v horsich podminkach. Ale je fakt, ze na tom mokru (hlavne dopoledne) a v rychlostech kolem 200 km/h kdyz to fouklo, tak to se mnou hodilo i o metr vedle. A vitr byl fakt slusnej - jednim smerem to jelo i pres 220 km/h, druhym sotva 190 km/h.... :D

Co Ty máš za motor v té střibrné octávce?

Odkaz ke komentáři

to byl sraz jedničkových oktávek co? lol ne, dělám si srandu! :) každej sraz je super! ;) příště jedu na sto pro.. ale musí být DžordžiK ;)

příště si dám sprinta s Bburagovo TDI! :D

To vis jen jednockovy majitele Octavek jsou opravdovy fandove lol

Odkaz ke komentáři

njn... halt ste frajeři!!! všechna čest! :) já mám mladou doma jenom o víkendu, tak jsem jí dal přednost před mrznutím v Mimoni :D hh... až bude hezky, tak vás přijedu rád potrkat svejma nelakovanejma nárazníkama! ;)

..jasne a ostatni ti pak urcite radi potrkaj klicema metlu ... :p .du spat dobrou. :ph34r:

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Jj paradni akcicka,i kdyz bylo hnusny pocasi..Jak jsme se po obede vratili na letiste,bylo to uz lepsi..Jak pise bimboun,plocha doreb osychala,takze se to celkem dalo..

Nicmene se uz tesim,az se sejdeme znovu,za teplejsiho a lepsiho pocasi a zase pokecame,pojezdime atd.. ;)

A i ja dekuji vsem zucastnenym..Prihodim neco malo fotecek,co mam.. ;) Ale opravdu jen par.. :)

Odkaz ke komentáři

Az bude pristi akce, tak verim, ze bude vic lidi. Ted bylo naprd, ze se to domlouvalo vazne az na posledni chvili a spousta lidi by to nestihla a nebo to potrebujou vedet vic dopredu. Takze na dalsi akcicku se tesim. Jinak pekne fotecky a videa ;)

já myslím nebýt toho zkurvenýho počasí tak tam dorazí ohodně víc lidí..

Odkaz ke komentáři

to Honza83: Rallye? Moje RS se ani nehla, absolutni necitlivost kombika na bocni vitr, uzoucke pneu 225 projely kaluzi jak nuz maslem, jisty podvozek nasobeny dlouhym rozvorem - vsechno f pohode. Tys mel nejaky problem?? :kol-149:

Ale po obidku uz to docela slo. Vitr zustal, ale uz bylo sucho. Celkove to fakt bylo OK - nikdo se neporval, na konci nikdo neprebyval ani nechybel, zadne smilstvo a jine neplechy.......

:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...