Martyp Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 doufejme že vyjde počasko:-) To pocasi proste vyjit MUSI pri tyhle ucasti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 nějak to nevypadá dobře.....s počáskem...a já si na to vzal volno v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 kurňa kdo vůbec jede z fabiatiků krom pana Bobajs a PM???????????né že bych je rád neviděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 mě si odškrtněte, v 9.30 fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 mě si odškrtněte, v 9.30 fakt ne Nemel a prijed treba na desitku... @mira: Jinak co koukam na pocasi,tak 8-12°C polojasno/oblacno a prehanky.. Jenze kdyz kouknu,ze dneska melo byt 10°,zatazeno a prehanky a cely den bylo v praze krasne jasno,tak bych zatim nevesel hlavu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 taky přijedu dále, nejsem blázen vstávat tak brzy a navíc do 9:45 dávají Uzemí bílých králů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 tady je někdo línej vztávat..jeden z mála kdo má fabku a nechce jet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 už se těším na DžordžiKa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 mě si odškrtněte, v 9.30 fakt ne Na desitku te tam cekame !! A zadny tlachy !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Vypadá to na dobrou akci, škoda, že nemůžu :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Taky mě to štve přitom to nemám daleko ale jedu za přítelkyní na celej víkend takže snad někdy jindy hlavně ať vám vyjde počasí a udělejte nějaký fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Vypadá to na dobrou akci, škoda, že nemůžu :-/ pořiď si Clavin a máš po starostech počasí vypadá všelijak ale počasí je nestálé jak ženská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak to abych sel v sobotu brzo spat... Snad bude slabej provoz...A Luke me nebude z Prahy zdrzovat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak to abych sel v sobotu brzo spat... Snad bude slabej provoz...A Luke me nebude z Prahy zdrzovat!! Máte oba diesly, tak to pojede tak nějak stejně...60 km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Máte oba diesly, tak to pojede tak nějak stejně...60 km/h Mas stesti ze jses tak daleko... Ale hned jak prijedes, tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Mas stesti ze jses tak daleko... Ale hned jak prijedes, tak... Přežil jsem už 2 srbské demo, takže mě nemůžeš překvapit.-) A co Češi? Jdeme na... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Přežil jsem už 2 srbské demo, takže mě nemůžeš překvapit.-)A co Češi? Jdeme na... Sice nejsem Čech...ale pivo bych si dal! To jejich se asi nedá moc chlastat nebo to ujde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Sice nejsem Čech...ale pivo bych si dal! To jejich se asi nedá moc chlastat nebo to ujde? Už kdysi v US jsem se naučil na Coronu, takže si jí tady s oblibou dávám. A jinak místní PEJA taky není točená nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Přežil jsem už 2 srbské demo, takže mě nemůžeš překvapit.-)A co Češi? Jdeme na... To neni Cesky pivo!!! Neboj, neco vymyslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Sakris kluci to je pech... Ja se budu teprve v nedeli vracet z cest takze se zase nezucastnim, chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 co se to tu chystááá? že bych si udělal taky malej výlet? ale taky spíš jen tak na pokec.. 90% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Už kdysi v US jsem se naučil na Coronu, takže si jí tady s oblibou dávám. A jinak místní PEJA taky není točená nejhorší pán si žije na vysoký noze, koukám. p.s. ty si nedáš s tím avatarem pokoj. Editováno: 29. Únor 2008, autor: jirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 pán si žije na vysoký noze, koukám. p.s. ty si nedáš s tím avatarem pokoj. No jen bych si to dovolil poupravit: tady totiž Corona nestojí 70 jak u nás, ale dolar a čtvrt, což je tak dvacka Ale v US stála půlku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No jen bych si to dovolil poupravit: tady totiž Corona nestojí 70 jak u nás, ale dolar a čtvrt, což je tak dvacka Ale v US stála půlku... teď jsem z toho trochu mimoň , odkud že to píšeš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 teď jsem z toho trochu mimoň , odkud že to píšeš ? TOP SECRET Ale že seš to Ty...Balkán:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky