jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 já to nerozkecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak dneska bysme meli rozseknout jestli pojedem nebo ne ===> pocasi :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak dneska bysme meli rozseknout jestli pojedem nebo ne ===> pocasi :/ no nic moc teda. Dopoledne jsem dělal něco kolem baráku a málem mi umrzla prd... a navíc prší. A bude to asi horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 no nic moc teda. Dopoledne jsem dělal něco kolem baráku a málem mi umrzla prd... a navíc prší. A bude to asi horší. Zatím přepověď není nic moc, taky se rozhoduji protože odpoledne v neděli již něco mám a přijel bych jenom na chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No sleduju peclive satelitni snimky a pak tady je webka v mimoni : http://www.mimon.net/webcam/namesti.jpg Ani sucho ani mokro ... tak neco mezi ... ale v nedeli jak bude ... buh vi. Jinak tady u nas na severu ani kapka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No sleduju peclive satelitni snimky a pak tady je webka v mimoni :http://www.mimon.net/webcam/namesti.jpg Ani sucho ani mokro ... tak neco mezi ... ale v nedeli jak bude ... buh vi. Jinak tady u nas na severu ani kapka. V Praze prší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 V Praze prší . Jj vidim z meteo snimků. Se z toho da celkem krasne vycist jak se pocasi vyvine. Bohuzel jen par hod dopredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tak nejsme z cukru ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 MB aktuálně mrholí. Je 8°C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 O víkendu přijde vichřice, pak sníh a noční mrazíky Takže já nejedu.Mám to kolem 200km,a pak kdybych přijel a byla by zima,a nikdo tam nebyl,tak to nemá cenu hlavně kvuli počasí.Tak at se vám to vyvede a hlavně udělejte nějaké to foto.Čus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tak nejsme z cukru ne? Mohlo by něco napadnout viď Vorlajzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tak nejsme z cukru ne? a když bude mokro, tak se sprinty nemusí jet z 0km/h, ale třeba na trojku, atd.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 O víkendu přijde vichřice, pak sníh a noční mrazíky Takže já nejedu.Mám to kolem 200km,a pak kdybych přijel a byla by zima,a nikdo tam nebyl,tak to nemá cenu hlavně kvuli počasí.Tak at se vám to vyvede a hlavně udělejte nějaké to foto.Čus. Jaka vychrice a mraziky ????? Pocasi pozítří- Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky, k večeru postupně až polojasno. Denní teploty 8 až 12°C. ...to same hlasili na Ct. a projel sem pul CR bez kapky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jaka vychrice a mraziky ?????Pocasi pozítří- Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky, k večeru postupně až polojasno. Denní teploty 8 až 12°C. ...to same hlasili na Ct. a projel sem pul CR bez kapky.. Jojo na kazdem serveru je jine pocasi. Jinak JBC 6°C a sucho od rana ani kapka. V Mimoni viz foto : http://www.mimon.net/webcam/namesti.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No počasí bude na kokot. Do šesti hodin je tu chcavec obrovský a začne skoro vichřice. Sobota dopoledne bude vichřice a déšť na horách se sněhem. Neděle by se měla umoudřit a bude kolem 7°C. Když bude déšť, tak mírný. Já osobně uvidím podle počasí v neděli ráno a podle toho, kolik lidí potvrdí účast. Být od někud z daleka, tak na to kašlu. Počasí vyčteno z meteo map na www.chmi.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tak nejsme z cukru ne? tak z cukru ne, ale když člověk jede na sraz, chce se taky trochu ukázat, mít auto nablejskaný a na pěkných kolech. Takhle tam přijedu jak dobytek a na hnusných zimních patnáctkách. To se mi moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych to taky nezatracoval a na letní pneu je stejně brzo.Jen blázen ted přezouvá! Hlavně aby to všichni věděli,že je to zrušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych to taky nezatracoval a na letní pneu je stejně brzo.Jen blázen ted přezouvá! Hlavně aby to všichni věděli,že je to zrušené. no když na to příjde, přezutí je práce na půl hodiny. Dojedu na sraz a večer hodím zase zimní, to je taky řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych to taky nezatracoval a na letní pneu je stejně brzo.Jen blázen ted přezouvá! Hlavně aby to všichni věděli,že je to zrušené. Tak bude sraz nebo né ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych to taky nezatracoval a na letní pneu je stejně brzo.Jen blázen ted přezouvá! Hlavně aby to všichni věděli,že je to zrušené. No taky premyslim, kde si prisel na to ze je to zrusene ? Pokud bude bude to tu velkym pismem a to jak na konci tak v prvnim postu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No taky premyslim, kde si prisel na to ze je to zrusene ? Pokud bude bude to tu velkym pismem a to jak na konci tak v prvnim postu ! A kam se půjde na oběd, nebo si musím udělat řízky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 A kam se půjde na oběd, nebo si musím udělat řízky? No rizky klidne udelej, ty ja mam rad, ale na obidek se nekam urcite pojede ... MAM HLAD ... VZDYCKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 řízků není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) letňáky teda určitě přehazovat nebudu, navíc teda počasí dost na pitchu, tak nevim no, z prahy to sice je "jenom" 100km, ale jednou jsem takhle vyrazil na jarní Renocar, byla zima a stálo to prd... a ted začalo poprchávat Editováno: 29. Únor 2008, autor: Luke288 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 letňáky teda určitě přehazovat nebudu, navíc teda počasí dost na pitchu, tak nevim no, z prahy to sice je "jenom" 100km, ale jednou jsem takhle vyrazil na jarní Renocar, byla zima a stálo to prd... Uvidíš v neděli ráno jaké bude počasí. Já myslím že to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky