Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už několikrát jsem četl, že s příchodem nové generace Pola bude k dispozici také odvozený minivan, kterým by měl být náš Roomster. Zajímalo by mě, jestli je to pravda. Přijde mi to od VW trochu sprostý, nasadit si svoje logo na Roomstera. Co si o tom myslíte?

Nic nového,Felicii pick-up taky prodávali se znakem VW.

v koncernu běžná praxe, nic zvláštního

v koncernu běžná praxe, nic zvláštního

To snad neudělaj, nechce se mi tomu věřit

přesně tak, v katalogu jsem taky na to zíral, když jsem kdysi viděl feldu pick -up se znakem VW , prodávali ji myslím v jižní americe, Brazilíe a tak......... no jo, co nadělámě, koncern je koncern a šetřti se musí

• Autor

Já doufám, že ho aspoň nebudou prodávat v ČR a úplně nejlíp v celý Evropě.

Podle mně je to o tom, že na některých trzích (např. zmíněná Jižní Amerika, apod.) má VW přece jen jméno, zatímco Škodu tam nikdo nezná.. A ve výsledku jde o to, že to auto jako takové se vyrobí stejně tam, co klasická Felicia pick-up, nebo třeba i Roomster, jen se na něj dá jiné logo a jde do světa..takže bude větší odbyt=bude se i víc vyrábět, takže aspoň bude mít škodovka práci

To snad neudělaj, nechce se mi tomu věřit

u škodovky je příklad Falicia pickup měla jen jinou masku a logo na volantu. Úplně stejně se prodávaly kombíky od Felicie. VW Lupo má v některých zemích taky masku Seatu a prodává se jako Seat. A určitě by se našlo víc příkladů. Je to koncern, tak spolupracuje. Co je na tom k nepochopení?

u škodovky je příklad Falicia pickup měla jen jinou masku a logo na volantu. Úplně stejně se prodávaly kombíky od Felicie. VW Lupo má v některých zemích taky masku Seatu a prodává se jako Seat. A určitě by se našlo víc příkladů. Je to koncern, tak spolupracuje. Co je na tom k nepochopení?

Taky mi na tom nepřijde nic až tak divného, v Kolíně ten trojlístek taky varábí téměř totéž pod různými firmami, podobně některé dodávky byly stejné, nebos e lišily jen v detailech.

j.jjj, v Německu se normal prodává Škoda pick-up na značce CADDY od VW. Jinak jsem viděl v Německých časopisech i verze Německého VW Touran se znakem Škoda, byly to zatím studie a prototypy. Každopádně je dnes uplně jedno jaký to má znak, jestli Škoda nebo VW, když kupuješ nové či ojeté, tak je to za stejnou cenu a rozdíly jsou jen optické.

• 2 týdny později...

jj, to je přesně ten pick up

nechapu zvolani nekterych, ze nechape jak si to muzou dovolit - lidi proberte se do reality automobilovyho prumyslu.

lupo=arosa apod. bezna vec, u nas renault sandero v jizni emerice, pro evropu proste dacia sandero :)

koleos je taky samsung s jinym znakem...proste koncerny a majitele rozhoduji,skodu vlastni vw tak se nedivte....ale to sem myslel ze to uz vsichni vedi lol

• 1 měsíc později...

cože? snad se u vw zbláznily ukrást nám roomstera a udělat sněho svoje auto.

To rovnou může škoda vzít vw golf nebo jiný auto od vw.

Moc mě to naštvalo. Vůbec se mi to nelíbí .

Škoda nemůže vzít od VW, ale VW od Škody ano, je to její vlastník, tak čemu se divíte :huh:

Přídemito nespravedlivé vzýt od škody roomstra a od vw ani jeden model.

Taky nechápu údiv některých. VW je vlastník Škody, takže jí nemůže ani nic ukrást a může si s ní dělat, co chce a zamyslete se nad tím, co by Škoda Auto bez VW byla? Náš Superb I byl taky z většiny odvozený z Passatu. Buďme rádi, že to tak je. Škoda má za úkol hlavně vydělávat.

Upraveno od ViktorMPI

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.