raved Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pěkně zdravím a potřeboval poradit ohledně rozměrů ráfků.V techničáku mám zapsaný rozměr 6,5J x 16 H2 ET 42,jenže ať hledám jak hledám je takových kol hodně málo.Mám vybrané tyto http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-presne-v...5-titanovy-lesk . Chěl bych se teda zeptat, jestli bude moc vadit ten jiný rozměr J i ET a zdali bych to musel nechat zapisovat do technického průkazu nebo to nechat být. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Zapsat by jsi měl nechat každý rozměr,který nemáš v TP,Dezenty jsou kola,ktará zapíšeš,jdostaneš k nim potřebnou dokumentaci. Více třeba zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Já bych to zase až tak nehrotil. Na STK technika zajímá obutá guma 205/55/16 a ta tam bude. Šiřka alu a jeho ET je mu šuma fuk. Klidně bych si tedy koupil alu 7,5x16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Já bych to zase až tak nehrotil. Na STK technika zajímá obutá guma 205/55/16 a ta tam bude. Šiřka alu a jeho ET je mu šuma fuk. Klidně bych si tedy koupil alu 7,5x16 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ne ne, nic nehrotím,jenom nechápu,když si vybral kola,která jdou zapsat,proč by to neměl dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ne ne, nic nehrotím,jenom nechápu,když si vybral kola,která jdou zapsat,proč by to neměl dělat. Ne ne, ne. Tak jsem to nemyslel. Jasné je, že zapsané kola jsou perfektní kola. Chtěl jsem říct toto: stejně mu i bez typ. listu napíše plechy 6.5x16 ET 42, tak jako je napsali mě. A když si koupí alu např. 7.5x16 na ně obuje tu správnou pneu, tak se nic neděje. Jedinýho koho zajímá, co je na autě za kola, je STK. Tam se koukne jen na rozměr pneu, ten je pro něj směrodatný a údaj musí souhlasit s velkým TP, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ne ne, ne. Tak jsem to nemyslel. Jasné je, že zapsané kola jsou perfektní kola. Chtěl jsem říct toto: stejně mu i bez typ. listu napíše plechy 6.5x16 ET 42, tak jako je napsali mě. A když si koupí alu např. 7.5x16 na ně obuje tu správnou pneu, tak se nic neděje. Jedinýho koho zajímá, co je na autě za kola, je STK. Tam se koukne jen na rozměr pneu, ten je pro něj směrodatný a údaj musí souhlasit s velkým TP, nic víc. Jj,to je jasný,ale dál bych mu nepletl hlavu. 6,5*16ET 42 zapsdaný má. Vybral si Dezenty Fka 16" a ty se dělají pouze v 7" s ET 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raved Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Díky, hned jsem o něco chytřejší a to je teda úplě jedno, jestli je et42 nebo et35??? Jinak půl palce asi roli hrát nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Díky, hned jsem o něco chytřejší a to je teda úplě jedno, jestli je et42 nebo et35??? Jinak půl palce asi roli hrát nebude... Tak že pokud v TP máš zapsaný 16", tak se tady bavímě o ničem. Lapni alu a šup s nima na auti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja tam mam dezenty Vdark sirka 7 palcu, a na ne 205 55 16, a vypada to v pohode. Prilis sirokej disk je tam zbytecnej, navyse cim sirsi disk, tim i vetsi vaha a tim tuzsi rizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ja tam mam dezenty Vdark sirka 7 palcu, a na ne 205 55 16, a vypada to v pohode. Prilis sirokej disk je tam zbytecnej, navyse cim sirsi disk, tim i vetsi vaha a tim tuzsi rizeni Cim sirsi rafekt,tim vetsi vaha, s tim bych jeste souhlasil,ale kdyz das rafek 6" nebo 7,5" sirokej a na oba pneu 205 sirokou,rozdil nebude. Rizeni tuhne hlavne pri zmene sire pneu-je vetsi stycna plocha pneu s vozovkou..Ale rozdilnou sirku rafku se stejnou pneu nepoznas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.