Přejít na obsah

Al kola 16, šířka ráfku???

raved

Doporučené příspěvky

Pěkně zdravím a potřeboval poradit ohledně rozměrů ráfků.V techničáku mám zapsaný rozměr 6,5J x 16 H2 ET 42,jenže ať hledám jak hledám je takových kol hodně málo.Mám vybrané tyto http://www.pneumatiky.cz/dezent-f-presne-v...5-titanovy-lesk . Chěl bych se teda zeptat, jestli bude moc vadit ten jiný rozměr J i ET a zdali bych to musel nechat zapisovat do technického průkazu nebo to nechat být. Předem díky :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne ne, nic nehrotím,jenom nechápu,když si vybral kola,která jdou zapsat,proč by to neměl dělat.

Ne ne, ne. Tak jsem to nemyslel. Jasné je, že zapsané kola jsou perfektní kola. Chtěl jsem říct toto: stejně mu i bez typ. listu napíše plechy 6.5x16 ET 42, tak jako je napsali mě. A když si koupí alu např. 7.5x16 na ně obuje tu správnou pneu, tak se nic neděje. Jedinýho koho zajímá, co je na autě za kola, je STK. Tam se koukne jen na rozměr pneu, ten je pro něj směrodatný a údaj musí souhlasit s velkým TP, nic víc.

Odkaz ke komentáři

Ne ne, ne. Tak jsem to nemyslel. Jasné je, že zapsané kola jsou perfektní kola. Chtěl jsem říct toto: stejně mu i bez typ. listu napíše plechy 6.5x16 ET 42, tak jako je napsali mě. A když si koupí alu např. 7.5x16 na ně obuje tu správnou pneu, tak se nic neděje. Jedinýho koho zajímá, co je na autě za kola, je STK. Tam se koukne jen na rozměr pneu, ten je pro něj směrodatný a údaj musí souhlasit s velkým TP, nic víc.

Jj,to je jasný,ale dál bych mu nepletl hlavu. 6,5*16ET 42 zapsdaný má.

Vybral si Dezenty Fka 16" a ty se dělají pouze v 7" s ET 35.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
ja tam mam dezenty Vdark sirka 7 palcu, a na ne 205 55 16, a vypada to v pohode. Prilis sirokej disk je tam zbytecnej, navyse cim sirsi disk, tim i vetsi vaha a tim tuzsi rizeni

Cim sirsi rafekt,tim vetsi vaha, s tim bych jeste souhlasil,ale kdyz das rafek 6" nebo 7,5" sirokej a na oba pneu 205 sirokou,rozdil nebude. Rizeni tuhne hlavne pri zmene sire pneu-je vetsi stycna plocha pneu s vozovkou..Ale rozdilnou sirku rafku se stejnou pneu nepoznas.. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...