Igor Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No ja si myslím, že nepôjde. Dance má úchytné body na bočných stranách v rohoch, takže na šírku potrebuješ relatívne veľa miesta. Stačí si pozrieť foto neorigo rádia v FII/R a foto Dance. Do FI voľlo neorigo rádio presne, no origo rádiá pre FII sú cca o 4 cm širšie (vrátane úchytných ušiek). Ak tie ušká urežeš, tak rádio nemáš ako uchytiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak jsem chtěl prvně vyzkoušet audio vstup v autě, mám radio Dance. Samozřejmě to nehraje, jinak bych se neptal, kde může být chyba. Dokonce jsem přečetl manuál, tam se píše, že mám vícekrát zmáčknout tlačítko CD. Jedíné co mě napadlo je, zda nefunkčnost nesouvisí s tím, že rádio není původní. To mi totiž někdo ukradl, dali tam potom stejné v autorizovaném servisu. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 chyb může být víc 1. neaktivovaný AUX v samotném rádiu 2. vypadlý konektor z rádia 3. pokud byl střižený svazek rádia, tak nedopojení AUX atd. 1. koukni do nastavení rádia, jestli je u položky AUX napsáno ON 2. a 3. bod vyloučíš tím, že vyndáš rádio a podíváš se, jestli je tam modrý konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Blba otazka???? Dance=origo radio a umi prezvejkat MP3?????? Tatik ho totiz ma a kdyz jsem tam dal MP3 tak to nejelo...??? Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 mnoo pokud neexistujou dva ruzny DANCE, tak umi. Mam ho v aute. je ale prvda, ze cas do casu se mu nechce a hodi CD error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Myslel jsem CD obecně ne přímo mp3. Sorry. U těch vypalovaných CD jakýchkoliv záleží hodně na tom, od kterého výrobce to medium je. U některých je to vždy bez problému. To norton: Já jsem měl na mysli hudební a to jsem taky origo mp3 neviděl, s tím mluveným v mp3 jsem se ještě nesetkal, tak nevím, jak jsou na tom, ale ty by to mělo přehrávat taky v pohodě. P.S. Většinou ty nejlevnější media bývají v tomhle nejlepší. Editováno: 12. Květen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Originál přehrává bez problémů, kopírované se mi stalo, že se chytí některé až "napodruhé". Na okraj, někde bych ještě doma vyhrabal originální "flojdy" na CD v MP3. Hudba + "html povídání a obrázky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rob_m Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Blba otazka???? Dance=origo radio a umi prezvejkat MP3?????? Tatik ho totiz ma a kdyz jsem tam dal MP3 tak to nejelo...??? Dik za odpoved. Ahoj.Me prestal Dance prehravat MP3, zniceho nic behem jizdy. Vypalenym CD to asi nebude, na to same CD jsem vypalil Audio stopy, ty prehral bez problemu.Ta nevim cim to?? Napada me jedine nejaka krpa v SW?Nevi nekdo jak upgradovat firmware(treba pomoci CD,..)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti s náhlým vypínáním a pruhy přes display na rádiu Dance? Vypíná a zapíná se samo když je zapnuto k přehrávání. Nevím jestli je to rádiem nebo něčím jiným. Ve firmě máme ještě jednoho Roomika a chtěl jsem rádia prohodit a vyzkoušet, ale chce to kody a nevím, kde je sehnat. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Mě to udělalo asi 3x za jízdy se rádio samo vypnulo a repro jen šumělo a na displeji nic nebylo nešlo zap. ani vypnout. Pomůže zastavit vypnout motor a vytáhnout klíček ze zapalování a zase vše funguje. Podle mě je to nějaká soft. chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Zdar chlapi,taky jsem s tím měl problémy úplně stejný jak píšete.A navíc ještě jednou rádio neukazovalo info na maxidotu a nefungoval dálk.ovl.pod volantem. Nicméně v paměti závad nic,a po vypnutí zapalování vše ok.Tak zatím nevím co s tím.Ted zas to jede cca 3 měsíce normálně.Byl jsem s tím v servisu,prý je tam nějakej přípis ohledně aktualizace softwaru rádia,tak jsem jim to tam nechal at´to udělají no a pak mi řekli,že jim to nešlo provést...že to mám dál sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 a este jedna otazocka:) je normalne ze v zime mi teraz ovladanie hlasitosti ide o dost tazsie otacat? ked sa auto zohreje tak to uz je bez problemov...neviem teda ci sa stym niekto uz stretol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ze by slo hur tocit knoflikem nepozoruju, mozna trochu, ale pricitam to spis zmrzlejm prstum. Co je jasny, je to ,ze displej vykresluje pomaleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 nenene prsty su teplucke , stym by problem nebol proste to ide tazsie, a ani TA volume mi nenaskoci na povodnu hodnotu...displej v pohode neregistrujem ziadne problemy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 v zime jde opravdu obtizneji otacet, za cca 40 000km se mne Dance seklo cca trikrat. staci vypnout/zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Jsou prej dva druhy Dance, třeba to závisí na tom, jestli jde o Technisat nebo Visteon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 hmm to je mozny. Cim by to melo byt zpusobeny? Ze by tuhlo nejaky mazivo v systemu knofliku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 dnes sem na rockmax(stanice) zkoušel ten potenciometr a já tam mám tzv.kuličku,že to krokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 JJ postupem se vyvoj posunoval od mechanickejch systemu (spojovani konkretnich rezistoru) treba tim kulickovym systemem, prez posun jazycku po navinutym odporovym dratu po "linearni" draze nanesene vrstvy odporovyho materialu. Dneska uz je to vesmes elektrornika s pevne stanovenou diferenci ( krokem) Jeje nescislnekrat sem prostrikavam potaky na savlích v mixu kontaktolem, protoze byly zalepeny bordelem. V praci mam jeste takovy ty prastary obrovsky skolni potenciometry. Sou neznicitelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Dnes mi přišel mail, kde se mě někdo ptá na panel na rádio Dance. Bohužel jsem tuto zprávu nenašel v nové verzi fóra, (asi to neumím, či co) tak se pokusím odpovědět takto. Na rádio Dance potřebuješ 2DIN úchyt rádia, cena asi 430 Kč a k tomu rámeček okolo rádia, cena 140 Kč. Ten úchyt se dělá ve třech barvách, rámeček jen černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ahoj, měl bych dotaz na radio Dance - je vestavěné v palubní desce? To znamená, je to pro případné zloděje neatraktivní? Myslím, narozdíl od starších typů radií, které se daly snadno vytáhnout, či vyrvat z otvoru v palubce. Škoda, že nemá zabezpečení, jako třeba odendavací kus panelu... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavp1 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Zdravím. Chcem sa opýtať, akú máte skúsenosť s funkciou Gala v radiu Dance- malo by to podľa rýchlosti zvyšovať - znižovať hlasitosť. No nech to nastavím akokoľvek, nič sa nedeje. Neviete v čom by mohol byť problém? Druhá prosba o radu - mal som v roome pôvodne len predné repro. Dal som si v škoda servise domontovať zadné, no zistil som , že výškové repro v zadných dverách nemám, a ak nastavím na rádiu len zadné repro - hrajú o dosť tichšie ako predné. Viete mi poradiť aké výškové repro dať do zadu , a či je potrebná aj výhybka? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 nazdar mam fabiu a tiez radio dance a stym gala je to tak ze mi to ide, mam to na maxime 7 tusim, a vtedy je to fakt dost poctu ako sa to zvysuje, o znizovani ale neviem, to sa mi zda ze smerom dole to nefunguje. skus si dat radio tak na 10, potom niekde zastan a rozbehni sa, mne to najvyraznejsie pridava zvuk cca pri rychlosti 70 a vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 dnes sem na rockmax(stanice) zkoušel ten potenciometr a já tam mám tzv.kuličku,že to krokuje To není žádná kulička - to je rotační kodér. Princip je stejný jako ve starší myši k PC - otáčíš knoflíkem, na ose je uvnitř mechanismus s rohatkou nebo prostě nějakou západkou, který "odměřuje" jednotlivé kroky aby se to netočilo samo třeba jen vibracemi a na konci hřídele je kruhová clona s výřezy - na clonu je nasazené dvojité optické čidlo, které umí rozpoznat směr kterým jsi knoflíkem otočil a spočítáním impulsů (mezera v cloně = impuls) připojená elektronika i určí, o kolik jsi otočil. To znamená - nemá to žádný doraz, s vypnutým můžeš točit dokola jako s kolotočem - a nic se nezmění, po zapnutí si elektronika pamatuje stav, který byl při vypínání (nebo najede na default - pokud předtím vypneš baterku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Zapojoval jste někdo k radiu DANCE zesilovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.