Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli :) Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni? ;)

mne sa na kratkej FII velmi paci

1. Šedá Satin metalíza

2. Oranžová Tangerine metalíza

3. Bila CANDY uni

dobra cervena alebo cierna

myslim ze v tychto farbach trochu zanika ten uzky a vysoky vzhlad

ak by som volil metlu . jednoznacne Seda satin ..

ak uni .. biela ...

-_-

Odporúčam červenú corrida v kombinácii s bielou strechou -_- Capuccino nie je zlé, jednoznačne je to najpraktickejšia farba - no je to taká šedá myš, to auto sa stratí aj na ceste, aj na parkovisku...

Přikláním se k Igorovi červená s bílou střechou.

Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi.:) No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli :)

Oranzova Tangerine, je pekna, ale uz ji ma tolik aut, ze se mi zacina protivit. fuck , jelioz sam mam modrou ocean, tak me trochu mrzi, ze na FII ji nedelaj.

Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi.:) No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli :)

:palec2:

• Autor
:doh nikdy sem netušil že s tím bude takovej problem no ale při nejhorším to udělám ENTENTÝKY DVA ŠPALÍKY.... :D No s kamarádkou sme se shodli taky na té šedé satin ale tu už má i brácha akorát na Fabii I tak je takové blbé :) Jinak červená s bílo střechou ta je nádherná :specool: ale to bych tady dělal Igorovi dvojku a to si nemůžu přece dovolit já takovej zelenáč :D no skusím navštívit prodejce a podívat se co má na skladě a jak to vypadá v reálu :palec2:

jedniznačně nejlepší barva je žlutá :)

ale ta ovšem není pro všechny lol

Já bych si asi taky těžko vybíral-červená s bílou střechou, oranž nebo žlutá...

jedniznačně nejlepší barva je žlutá :)

ale ta ovšem není pro všechny lol

j zluta kanarkova. Chtel sem ji na R, ale nedelase. na FI vypada nadherne. :help:

Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli :) Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni? ;)

Mi osobně se líbí žlutá v kombinaci se sport výbavou a 16" koly Bear. Ale dobrá volba je rozhodně i oranžová nebo satin. My máme doma oranžovou ve sport výbavě s 15" koly Line a vypadá to velmi dobře.

Nejlepší je logicky oranžová, protože ji mám :D

Nejlepší je logicky oranžová, protože ji mám :D

V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat.

V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat.

mnoo oranzovou ma uz kde kdo., pffffff. , :p

• 2 týdny později...

Červená metalíza flamengo je nejhezčí,protože tu mám zase já! :):palec2:

Červená metalíza flamengo je nejhezčí,protože tu mám zase já! :):palec2:

na tom neco bude kol5:p

JEDINĚ ČERNOU METALÍZU :palec2::palec2::palec2:

Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) )

potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem

>>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw

Upraveno od IIIRazor

Já si myslím že nový auto vypadá pěkně at už má jakoukoliv barvu. A každýmu sedí nějaká jiná. Je to jen věc osobního vkusu a těžko se dá radit.

Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) )

potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem

>>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw

mnoo metaliza je barva + lak, takze ano de-facto 2 vrstvy, ale podre se to taky lehce :aggressive:

A nejde aj na uni farby tiež krycí lak? Pretože na mojej bielej streche je, pri lepšom pohľade pri otvorených dverách tie vrstvičky je vidno a je to aj cítiť na omak.

• 2 týdny později...

Takže dnes jsem si objednal žlutou fóbii :) myslím si, že je to nejhezčí barva co je na výběr lol

• 4 týdny později...

Ja mam Black Magic s perletovym efektom na Fabia II combi.

• 2 týdny později...

U mně vyhrála stříbrná diamantová metalíza. Nemusí být dočista, ale už ze třech metrů to není vidět.

Předtím jsem měl FI modrou metalízu Admirál-krásná ale pořád se musí mýt, ještě předtím na Filetě tmavě červenou metalízu a to bylo to samé.

Takže já teď volím světlou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.