Přejít na obsah

Vysočina

Pospi

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Zdravím všechny z Vysočiny a okolí...

Možná je už trochu pozdě , ale hlásím se jako další z Vysočiny, konkrétně z Jihlavy ;)

Cao krajane.Pozde neni nikdy.Spicha muzeme klidne nekdy dat.Jen tak na chvilu.Ja jezdim pres Jihlavu kazdy patek.Tak se kdyztak ozvi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to :Saatan - tak napiš kdy asi tak jezdíš a mužem dát srázek někde na benzině, třeba tam jako jsme byli prvně, benzinka Slovnaft na přivaděči směrem na Brod.

mapa už je tady někde ve strších příspěvcích. a nový lidičky z Vysočiny uvítáme rádi. :palec2:

No vetsinou okolo treti hodiny.Ale nebyl by problem prijet i v sobotu nebo nedeli.Tak to zalezi na vas.Jak muzu cely vikend. :)

Odkaz ke komentáři

Ok....Tak se mnou počítejte tak na 50%... nevím jak mi to vyjde časově...mám ještě něco na práci... ale pokusím se dojet...

:palec2:

jen tak btw,to je ta benzina hned za jihlavou na přivaděči???

(možná trochu lamím , ale moc to v jihlavě neznám)...

Editováno: , autor: K.uny
Odkaz ke komentáři

Ok....Tak se mnou počítejte tak na 50%... nevím jak mi to vyjde časově...mám ještě něco na práci... ale pokusím se dojet...

:palec2:

jen tak btw,to je ta benzina hned za jihlavou na přivaděči???

(možná trochu lamím , ale moc to v jihlavě neznám)...

Presne tak chlape.To je ona.Lama budes,kdyz to mines. :palec2::p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...