Kubiik Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 no to by slo. to uz bude na aute zase neco malo novyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Nechystáte se ted někdo o výkendu do Želiva na sraz Škoda. http://www.skoda-zeliv.unas.cz/index.php?o...31&Itemid=2 Já podle počasí zvažuji, že bych se zajel podívat, tak jestli třeba tam taky někdo pojedete tak by sme se mohli vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) v Nedeli je sraz v Ostrave ale v Sobotu jedu Nymburk tak mozna cestou zpet bych se stavil na hodku se mrknout. Chybi mi tam presnejsi info o miste konani. Editováno: 17. Září 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Tak sem přiložil mapu. je to takový malý kemp na kraji Želiva. http://www.mapy.cz/#x=134929600@y=13395468...14597_156354433 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Zdravím všechny z Vysočiny a okolí... Možná je už trochu pozdě , ale hlásím se jako další z Vysočiny, konkrétně z Jihlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Zdravím všechny z Vysočiny a okolí...Možná je už trochu pozdě , ale hlásím se jako další z Vysočiny, konkrétně z Jihlavy Cao krajane.Pozde neni nikdy.Spicha muzeme klidne nekdy dat.Jen tak na chvilu.Ja jezdim pres Jihlavu kazdy patek.Tak se kdyztak ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 to :Saatan - tak napiš kdy asi tak jezdíš a mužem dát srázek někde na benzině, třeba tam jako jsme byli prvně, benzinka Slovnaft na přivaděči směrem na Brod. mapa už je tady někde ve strších příspěvcích. a nový lidičky z Vysočiny uvítáme rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak to super...Až budu mít čas tak se ozvu. kdyby něco pište i na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 to :Saatan - tak napiš kdy asi tak jezdíš a mužem dát srázek někde na benzině, třeba tam jako jsme byli prvně, benzinka Slovnaft na přivaděči směrem na Brod.mapa už je tady někde ve strších příspěvcích. a nový lidičky z Vysočiny uvítáme rádi. No vetsinou okolo treti hodiny.Ale nebyl by problem prijet i v sobotu nebo nedeli.Tak to zalezi na vas.Jak muzu cely vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnymartas Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 cao taky bych klído přijel jsem z brodu tak dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 No vetsinou okolo treti hodiny.Ale nebyl by problem prijet i v sobotu nebo nedeli.Tak to zalezi na vas.Jak muzu cely vikend. Tak navrhuju tenhle patek.Dokud je hezky,teda alespon ma byt.Mezi treti a pul ctvrtou na benzine slovnaft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jo to by šlo, dorazím tam někdy v tom čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jo to by šlo, dorazím tam někdy v tom čase. Super,tak uvidime,jestli se prihlasi jeste nekdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Super,tak uvidime,jestli se prihlasi jeste nekdo. Určitě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Ok....Tak se mnou počítejte tak na 50%... nevím jak mi to vyjde časově...mám ještě něco na práci... ale pokusím se dojet... jen tak btw,to je ta benzina hned za jihlavou na přivaděči??? (možná trochu lamím , ale moc to v jihlavě neznám)... Editováno: 8. Říjen 2008, autor: K.uny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ok....Tak se mnou počítejte tak na 50%... nevím jak mi to vyjde časově...mám ještě něco na práci... ale pokusím se dojet... jen tak btw,to je ta benzina hned za jihlavou na přivaděči??? (možná trochu lamím , ale moc to v jihlavě neznám)... Presne tak chlape.To je ona.Lama budes,kdyz to mines. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 loooooooooooooool to se mi snad nestane...Ale apoň už vím , kde to je... no a po jednom hovoru , který proběhl před 10 minutami, sem nou počítejte na 80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jak říkám ve starších příspěvcích je odkaz na mapy stačí projít, a přijíždí se tam směrem od Brodu jakoby odshora Jihlavy. Je to jediná benzinka která tam je tak není možnost minout. Tak hoj v pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 no tak jestli se bude všechno stíhat, tak dorazím taky. je to ta slavná benzínka našeho prvního srazu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ta kchlapi dulezita informace.Nejak se mi zmotal cely patecni program,takze me omluvte,pokud nedorazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 no tak jestli se bude všechno stíhat, tak dorazím taky. je to ta slavná benzínka našeho prvního srazu??? Jo to je ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ta kchlapi dulezita informace.Nejak se mi zmotal cely patecni program,takze me omluvte,pokud nedorazim. Však v poho...Když se ti nepodaří dojet,dáme sraz někdy jindy Já sem taky teď nějaký nachlazený....ale snad se mi podaří dojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 no a v kolikže teda? na 12 valím k doktorovi, tak jestli to stihnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 No,myslím , že sme se domlouvali mezi 3.a půl 4tou... já tam budu tak o čtvrt na 4 Joooooo... a kde se tam sejdeme ? tam vzadu na parkovišti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) koukni na začátek (5) tohodle vlákna, je tam fotka ;-) takže přesně tam Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.